Tröttast

Sov kanske två-tre timmar inatt. Känns värt.
Vaknade nu efter 40mins sovning. Kommer att vara död efter jobbet ikväll. Menvafan... det ska kännas att man lever:D

Må det inte bli förlängning på din fotbollsmatch ikväll, Jasper. Isf kommer jag o hämtar dig på det ställe du är på...
Du kommer inte vara mycket värd om detta skulle vara fallet kan jag lova.
Bara så du vet. :P



Efter lite shopping på H&M idag, ett par chinos, bh&trosor och hårsaker, tog jag och Petra en frukost på avenyn o gick i massa mer affärer. Det är sånt som gör allt värt att leva.
 
NUUU ska jag duscha o sen ner på stan, fika med Johanna. (att jag inte är tjockast i världen med tanke på mina fikaintag....?) Sen blir det jobb. barrababba baa, im loving it.
Pussohej

cpskrivarn

När man läser igenom mina gamla inlägg blir man ju nästan mörkrädd av alla särskrivningar och stavfel. Men vafan...

Försöker nu att komma på något att skriva.... men kommer inte på något som inte har med jobbet att göra, så jag skiter i att skriva. Det var en TOTALT ointressant dag.
AH, omg!! Kom ju på att det var en kändis hos oss på PG i fredags!! Hon som är med i IKEA-reklamen som säljer sängar o garderober o sånt. Skitgrymt. Tog ett kort men orkar inte lägga upp det.

Imorgon blir det simhallen, måste förbränna lite överblivet döfett (min lillasyster kommenterade i helgen att mitt ass blivit större(!!!), så det är väl lika bra att ta sig en simtur). Sen bastun och solariet. Efter detta ska jag vara i solen hela dagen fram till klockan 18. Då blir det jobb fram till 23 och efter det sängen.
Inget valborgsfirande här inte.

Hejkon svejkon.

Äntligen tisdag, äntligen.

Träden har blivit väldigt gröna här i Göteborg när jag varit i norr(eller på landet som andra säger.. haha) under helgen, björken är utslagen o jag känner absolut inte av pollenet lika mycket som föregående år.YAY :)
Igår när jag slutade vid 9 traskade jag, för första gången, ut ur Nordstan, var det VARMT och ljust. Så himla skön känsla. :)

Min farmor ringde igår, hon var så himla förväntansfull inför resan hit. Hon berättade alla resplaner för mig....igen (9302982374 gången nu) och hur mycket mina tvillingkusiner pratar om Liseberg. Jag sa att "vi får väl hoppas på sol då..." svaret blev, för mig, besvikande; "inte gör det väl något om det regnar... vi tar väl med paraply." (yeah right) Isf går jag på någon bar och dricker/käkar upp pengarna som skulle lagt på mitt åkband, medan de andra blir plaskblöta. Haha!

Nu blir det frulle. Jag var väldigt hungrig redan när jag började förstänga igår (kl halv 7) så nu är jag aaaap hungrig.
Köket väntar.
Hejjhopp

Det är nu ett bi i mitt kök. panik.


tåget

bloggnerd som jag är måste jag skriva lite nu på tåget..

Åker t tillbaka till Göteborg nu, Johanna åker med samma så vi sitter här i ett eget litet rum med internet o godis. Nice att inte åka ensam=)

Ska jobba sen. VILL INTE!!!!!!

Hejkon svejkon

typ... nu

Jag sitter vid matbordet med dator.
tina sitter mittemot mig.
Pappa hackar potatis, till gratängen.
Trajja ligger o suck.
Jag är tröttast. Tog mig nyss en powernapp framför brasan på golvet, väldigt skönt.

Ikväll blir det icke karlstad:( (jag är tråkigast) Saken är den att jag kan inte vara bakis imorgon, ska till moster tidigt imorgon. Sedan ska jag till Helge för att käka mat. Så jag har liksom inte tid.
Så jag ska följa med Tina o hennes vänner på bowlingen ikväll (eftersom jag inte har en enda vän kvar här, får jag nöja mig med hennes. Haha) Det är ju Disco-Bowling ikväll, Yay, För det första hatar jag bowling och för det andra är jag svin dålig. Så jag ska bara titta på.

Nu ska jag tydligen hjälpa till att göra grillspett. MUMS på det.

Hejj

händelserik tågresa.

Ja, överskriften talar väl för sig själv...
 1. Mellan Gbg & Trollhättan fick jag sitta på trappen som är upp in till tåget... eftersom det var så sjukt mycket folk.

 2. Tre fjortisar satt brevid mig o snacka som om de inte snackat på flera år med varann. "ja ba, o hon ba, o vi ba liksom, liksom ba... o sen ba.. aaahh" osv. Jag ba höll på att typ dö liksom av att höra allt detta tjatter typ va. Döh.

 3. När jag sov hörde jag i högtalarna "vi står stilla här eftersom det dök upp en bil 10m framför tåget som då körde i 160km/h. Lokföraren är mycket chockad över händelsen. Bilen klarade sig på metern och ingenting hände, men en arbetsgrupp är på väg hit för att se om han är kapabel till att köra vidare"
That's great maan!
En kvart stod vi kvar innan vi körde iväg. Tanten bredvid mig var mycket irriterad o sa att hon veckopendlade mellan Karlstad & Gbg, o tågen kom minsann aldrig i tid. (stackarn)

 4. tankten bredvid fortsatte efter denna insident att prata med mig som om vi vore i samma syjunta. Och log o höll med, med Håkan Hellström i ena örat.
Det var den tågresan.


Nu är jag iaf hemma hos pappa o ska snart sova, är svintrött.
Kalas imorgon, lilla syster blir 20år den 2a maj. Så vi firar nu när "alla är hemma"
Äppeltårta & glass. Mums på det.

Hejhoppsan

Häärligt

Mår så himlas bra när jag jobbar öppning, blir helt glad hela dagen. Wihii :D

Denna bild är tagen från Petras tomt, i det vita huset i nederkant bor hon. Man ser nästintill hela Göteborg från hennes tomt; Liseberg, Ullevi, Canonhuset, hamnen, city.. hela köret:D
När jag köper ny kamera ska jag ta lite bättre bilder från detta ställe.
Så himla fiiint :)


Imorgon bär det som sagt av till Kristinehamn, så ingen update på ett par dagar nu.
Hoppas ni inte dör av att inte läsa om mitt härliga jag;P

Pusss

Härliga väder!

Sitter just nu på min balkong med bara binki på mig, solen steker som satan, trots att klockan redan är kvart över 4. Älskar verkligen sol o värme! Det gör en så glaad. :D

Fick gå tidigare från jobbet idag också, (detta börjar fan bli farligt för ekonomin, men vafan, det är bara vår en gång om året...) och det var ju trots allt bara 1h.

Igår satt jag o sorterade mobilen, hittade då denna bild (se nedan) som togs för nästan exakt 1 månad sedan.
Tänk va fort det kan gå!

image343  image345
25 mars                                                                 24 april



Nu ska jag dra ner till Valhallabadet; solariet kallar. (solen duger inte ensam:P )
Imorgon bär det av till Kristinehamn. (wiho)
Puss & Kraam

Kreativa jag

image342

Två sånnahär blomlådor pryder nu min stora balkong :D
Nu är det bara två stolar & bord som saknas.

Var nämligen till Blomsterlandet o inhandlade 20 liter blomjord, två blomkrukor, 5 sånna där blommor, två smultronplanor samt hållare till lådorna.
Som vanligt överkonsumerar jag saker, eftersom jag alltid tror att det är lättare att kånka hem sakerna än vad det egentligen är.
Detta var nästan som första gången jag var på Ikea o tog mig hem med gardinstänger två fulla kassar samt två hyllplan i spöregn.
De där 20liter jorden var svin tungt, spec uppför trapporna.

Men fint blev det:)


Bitterfitta

Det har ju gått via "ryktesvägen" (läs; jag frågade på msn.. haha) att en viss vän till en Snickare inte ska på Mange Schmidt på lördag. Efter denna vetskap blir ju kanske min vistelse där lite mindre intressant..?
Haha, jag ger mig fan aldrig. Kanske på tiden, eller vad säger du limp?
;D



Hade en skitbra dag tills klockan blev 12 idag.
Mötte upp Petra vid 10, o satt på Condecos uteservering i solen o drack morgonkaffe. Så himla skönt!
Sen började dagen, med det minstaste minsta d'et som finns.
Erbjöd Erica 300:- om hon kunde jobba för mig, samtidigt som jag låg på golvet o halvt pussade hennes äckliga jobbarskor. Men det gick inte. (läs detta med turkbrytning)

"Om jag inte ska ha lägenhetsvisning
jag skulle kunna förhandla,
jag sa till dig."

Sa hon med turkröst samtidigt som hon gned tummen mot lång- och pekfingret, som om hon skulle tjäna feta kosingen typ. Haha, så himla söt.
Nej, vi hoppas på en bättre dag o på mer livslust imorgon. Sova nu.
Puss.

Mycket info här!

Idag vaknade jag 20 över 5... Kunde inte somna om så jag började då att fixa med håret som skulle bli något ljusare. Kanske inte lika ljust som resultatet, menvafan, man vänjer sig snabbt.

Igår köpte jag biljett hem. (har aldrig tidigare sagt hem då jag menat Kristinehamn, men det har kommit upp på senare dagar..) Iaf, klockan 17 på fredag åker jag från Göteborg och anländer i Kristinehamn vid 21. Ska bli så himla kul att träffa Tina o barna. Det är 2 månader sen nu. :)
Tillbakafärden, eller är det hemfärden?, blir kl 8 på måndagmorgon.
Pappa har lovat mig grillat på lördag, ÄLSKAR pappasgrillade käk. Mums på det!
Så ska jag få köra bil också! WIIE, älskar att ha bilen.

På lördag var det ju på tal om att jag skulle åka till Karlstad o gå på Mange Schmidt. Men det blir nog inte så:/ har inte tid att vara bakis på söndagen nämligen. Men we'll see, vet inte ens om det finns biljetter kvar. Men men, vore kul o träffa folket igen.

Idag ska jag anmäla min semester. Skiter i när det blir, bara det blir.
Så pratade jag med AC igår, hon funderade på om vi arbetsledare ska resa några dagar i tidiga juni, hon hade kollat upp priser o så. Men det tror jag inte på förens vi sitter på planet du. ;)

Dagar som idag..

Det är dagar som idag man känner att livet är värt att leva iallafall.
Sol, sommarvärme, glass & goda vänner.

image338

  image341

trött

Jag o min näsa HATAR pollen.... jag hatar det så mycket så jag funderar på att ta ledigt ett par veckor, så jag kan åka till farmor i Dalarna o komma tillbaka då björken är grön. Haha.
Buhuuuu!
Tabletterna hjälper inte spec mycket... Kanske får köpa den dyra sortens allergipiller på Apoteket iaf.. hehe.

nu ska jag kolla på det nya programmet på 5an.
Sen sängen. Nattis!


solfan som bara är framme när man jobbar.

VARFÖR SKA DET BARA VARA SOMMAR UTE NÄR MAN JOBBAR HELA DAGEN :(
Vill också ha soool.
Imorgon ska jag minsann vistas i solen hela dagen!
I love the sun :)

Ha en bra sommardag i solen & värmen allihoppa! ♥


Denna lördagskväll/natt = en lång väntan bara...

Sumering av kvällen i ord.. (bilderna kommer upp imorgon typ..)

1. Brudarna samlas hemms hos Jonas vid halv 8
2. Cidern  & chipsen kommer fram
3. Våghals-spelet sätts igång. Oh va kul det var:D
4. Jag går till bussen för att åka hem till Dennis.
5. Upptäcker att jag inte har med plånboken.
6. Vid Hjalmar får jag stå o vänta på bussen.
7. Hos Dennis var det trevligt o så, blev en kort visit.
8. Går tillbaka till bussplatsen o väntar på bussfan som aldrig kommer...
9. Vid Hjalmar får jag vänta ännu längre för att komma vidare till Backa
10. Hemma hos Jonas mäker jag att jag tappat plånboken (jag har så jälva oflyt jämt... eller är det jag som är oflytet?)
11. Några av brudarna har serioustalk (orka) inne på toan. De andra pratar muskler. (josse kan ALLA muskler på Latin som hon försökte lära männen)
12. mitt partymood försvann o slutade dricka..
13. Går till bussplatsen för hemfärd, men vänder för jag missar precis bussen. (våga stå själv i en kvart)
14. kommer tillbaka o märker att Josse som "bara hade en vinare och 6 cider" har halvt däckat på bordet.
15. Går tillbaka till bussplatsen o väntar på bussen. åker till Brunnsparken
16. Står o väntar, återigen, på vagnen.
17. Springer hem från Redbergs för att jag frös arslet av mig.

Roande (läs väntande) kväll iaf!
Men alla flickor var så goa:)


as jag är

Ganska så ofta glömmer jag bort folk. De som inte är mig nära är liksom ingenting längre... Hemskt egentligen.
Detta kom jag på idag, då jag träffade alla mina underbara vänner från Kristinehamn.
När folk säger typ: Åh va jag saknar alla brudar ("brudarna" som menas då är de som är på kortet här nedan i tidigare inlägget... förutom pullan som är från Norrland dådå;D)
Iaf, då kan jag typ säga; "ja...jo..."  Fast jag egentligen inte alls tänkt på det..
Jag vet, jag är usel.

Men ikväll kom jag på hur mycket jag saknar dom utan att veta om det, och hur mycket jag tycker om dom:D
Karin, marie, marie e, mäddä & josse. Ni är tametusan underbarast

image335 image336 image337

♥ ♥ ♥


(Glömde ta kort på Karin & Marie...haha)
Kommer mer kort imorgon :)


"resfeber"...

image334


Alltid när det ska ske något lite mer spännande eller något lite mer roligt dagen efter kan jag ALDRIG sova.
Somnade vid 2 igårkväll, trots att jag la mig vid halv 11 typ. Så vaknade jag vid halv 7 imorse o har städat lägenheten sens halv 8. Försökte somna om i någon timma, men gav upp.
...Sånn är jag...

Sitter o glor på VAKNA med the Voice på kanal 5 nu. ÄLSKAR dom, blir alltid lite ledsen när jag jobbar morgon o inte har chans att se/lyssna på dom.

Nu ska jag duscha, fixa håret, traska ner till solariet och sedan dra mig till jobbet.
SOL idag igen, jippii:D

Pusshej


sovdax

Nu ska jag lägga mig. Med knipande mage och snuvig näsa.
Jälva pollen... det kom tidigt iår :/
Shoppning på apoteket imorgon; ögondroppar, allergitabletter och nässpray måste inhandlas.
Fan va jag hatar våren o dess blommande träd/gräs osv.

Nattis

Trött

fan, min mage har säckat ihop. har så ont :(

Imorgon kommer tjejerna från Värmland. Ska bli mycket trevligt!
Samma datum som förra året ses vi allihopp igen:)
Marie E bor numera i Kalmar
Madde i Karlstad
Josse i Orsa
Marie T i Östersund
Jag, Anna & Karin här i gbg. Så det blir inte ofta man ses. Men detta datum kanske börjar bli tradition?

image332
(Madde, Karin, Marie T
Josse, Pullan, Marie E
jag & anna)
Förra årets reunion.
Hoppas det blir minst lika roligt denna helg. Även om jag jobbar o inte kommer få träffa dom så mycket.

många på 1an

Jag mådde bättre efter en promenad till stan förut, banan kexchokald & blåbärs smoothie blev gåfärdkost. Mums!
När det är sol och man är ute o promenerar blir jag jämt så glad. O när jag är glad tar jag jämt kort. Så här är några försommarkort:D

image331

  




När jag åkte hem med spårvagnen idag såg jag sjukt många välbekanta ansikten.
Elin (från donkan)
Petra Karlsson med pojkvän (kristinehamnare)
Robin (petras man)
Jocke (petras mans kompis)

5 stycken! Helt mongo många.

sannabakfylla

Har nu den gymma Sannabakfyllan slagit till igen. INTE att leka med.
Fyfan va dåligt jag måååååår.

Ac, jasper o jag skulle ta några öl på Diamond Dogs igår. Personligen var det några för mycket för min del, blev hejkalasfull typ. Kan ha varit 6-7st bara liksom. nooot to play with.
Så nu ligger jag här, slitnast ever, och försöker skriva detta. Går ju sådär...

Så kan man ju tänka att det är torsdag o jag är asbakis,... MEN detta är min enda lediga dag i veckan, så igår drack jag, för mycket, med gott samvete. (om man kan göra det:P )
Jag tog kort igår också, de läggs INTE ut. (undra varför....omg)

Mina läppar är spruckna som fan, hyn är totalt uttorkad och jag är törstigast ever.... känns bra.
Så ska jag ner på stan snart o möta Jonas för att Marie, som KOMMER HEM IDAG :D:D:D:D, ska hemnycklarna via mig, för han jobbar tills inatt. frågan är hur jag ska ta mig ner utan att spy i bussen.... :/
solglasögonen åker på. luvan också.
haha.

pusss

Soool

HATAR sega busschafförer. (de kan verkligen förstöra ens dag)
Tacka vet jag sånna som åker i 100km/h i 90graders kurvor, än de som stakar sig fram.

Stan nu. Hej!


trött...

Det finns (minst) två så fett överskattade brudar i Svensk historia. (tyvärr lever jag i samma tid som båda dessa, och tvingas höra om/av dom titt som tätt.
Sofie Fahrman (stavas det så?) och Ebba von whateverhernameis (jag ger mig inte ens in i att försöka stava efternamnet.)

Man ser dom överfuckingallt, why? och tyvärr är de nog egentligen "större" än va som tros... why?
Som här, ett helt vanligt random kort på Victora Snyggaste Beckham. Vem sitter inte i bakgrunden om inte självaste AftonbladetSofi....
Vad gör hon på samma kort (i samma rum?!) som drottningen av eliten....?


image327

Nej, jag ska också läsa journalistlinjen, fixa en modeblogg, och sen är jag one of those...?
Nejtack, dissa dom o deras påfund om vetskap om den kommande trenden.
(det värsta är att hur mycket jag än hatar dom, kan jag tyvärr inte sluta läsa allting de gör heller, ännu mer störande.)

Haha.
tredje gången gillt; WHY?


Brännmärkt

Mitt lill- och ringfinger på höger hand är just nu inte i det bästa skick:(
Skulle plocka lite kött på grillen tidigare idag och gjorde något galet, så dessa två fingrar drogs längstmed grillen och brände upp all hud som nuddade skiten. (ett par centimeter på båda)

Att märka är att jag har under HELA min tid på Postgatan försökt, med tjat, våld & telefonsamtal, att få förstahjälpen kitt (fanns inget där då jag började, fram tills ett par månader sedan) Jag var skit nöjd när detta installerades på resturangen o allt har varit frid o fröjd.
Tills idag då jag totalt klantade mig på grillen, erica försökte hitta typ kylbalsam eller liknande, eftersom jag typ bara sprang runt o skrek av smärta... MEN ICKE.
(då finns allting i detta jävla hjälpkittet, förutom just kylbalsam)
Så efter en stund, då jag trodde mina fingrar skulle brinna upp, springer jag till N2 o blir omål¨strad av Knubbe som bara skakade på huvudet o säger: Det här är så PG, vafan gör ni där borta egentligen...?

O det är så sant... vafan gör vi/jag därborta egentligen.

Tiden går...

Ett år har gått fort.
Imorgon fyller bloggen 1 år.


Iiik

En gång i tiden var jag faktiskt fett söt.
(jag är emot sånthär men jag måste..)
Kolla bara :D

  
 

(kolla min vilka sköna pjux jag hade.
Att glida runt i heltäckande jeans-utstyrsel var säkert as hippt för 20 år sedan)


paparazzin slår till igen

Jag har åter igen lyckats fånga en "kändis" på bild.

image321

(alltså bilden var sjukt dålig eftersom det inte var någonting att göra o allting var knäpptyst på resturangen. Så därför fick  jag smyga som fan o gömma mig bakom skåpet... a-c höll på att skämmas ihjäl o typ skrek, samtidigt som jag försökte vara smidig, att jag skulle sluta för jag var så pinsam..)
Men här är hon iaf... för er som inte känner igen henne (vilket inte jag gör, men ac gjorde det så det räknas som en kändis...) är detta bruden som var med i "popgruppen" Bubbles för hundra år sedan.
Om någon har något att inväda, typ hävda motsatsen, så varsegoo för jag är inte hundra på att detta är sant...


Jobbjobb

God mooooorgon!

Tänkte ta en glidardag med mitt 15-21pass idag. Gå o simma, sola och traska runt lite på stan.
Men icke då.
Kvart i 9 dundrar det till i mobilen av ett sms. Som visar sig vara från ac. "kan du komma in 12 istället".
(iofs visste jag redan att det var från henne eller Jasper innan jag såg det, för det är bara dessa som terroriserar mig vid denna tidpunkt på dygnet.
Är det inte något nytt om Siffermannen, är det waste som glömts läggas in, eller som nu; komma in tidigare?)

well well, liv som jag har svarar jag Ja, och nu var den glidardagen bortglömd. Har ju haft en hel glidarhelg så jag klagar inte:)
Ska dock sola innan, börjar bli blekfisig igen.

Ikea & mat


image318


image320

(här ska det vara en bild på Petra från ikea men jag fick inte lägga upp den)


Pensionärs Sanna

Bangade fest igår. Var för trött. Röten jag äääär!

Idag ska jag o Petra, som tidigare skrivet, till Ikea:D WIHOOO
Sen ska vi försöka ta oss över den aaas stora vägen till Plantagen o köpa blommor till min balkong:)
Den måste vara blommig när farmor kommer. Annars blir hon säkert tokig. Så det är lika bra att köpa detta för att undervika åtminstone ett tjat.
Måste köpa utemöbler också, men det får bli ett senare projekt.

Kommer att bli tokbra!

Sen ska jag försöka hinna gå o kolla på Pullan när hon tävlar på konserthuset. HOPPASHOPPAS jag hinner. Om inte; HEJJA DIG PULLAN!!
Efter detta ska vi traska ner några meter till Diamond Dogs o kolla på när en vän till Karin & Johanna spelar med sitt band där.

Ha en bra dag i sooolen!

Nytt försök till en utekväll.

image317


Eftersom jag är totalt slöast idag, så har jag nyss kommit ut ur duschen. Måste vara något slags rekord i slöhet..

Ikväll gör vi iallafall ett nytt försök till en utekväll. (gick ju sådär igår, menar jag)
Pullan ska bjuda på käk klockan 18.00, sen bär det av in till stan för att möta upp Erica på jobbet vid 21, för att sedan dra hem till mig o fixa till oss för kvällens bravader. Ska ta med lite före-förfest-dricka till Pullan,  hon o hennes näsa får stanna hemma idag, så för henne blir det bara "matdricka".

Kollade på djungeltrumman.se (en väldigt bra hemsida för alla kvällens event på uteställena i b.la Gbg) det ska vara något nice på Inferno. Det var t.o.m 20års gräns.
(på lördagar är Göteborgs nattliv skit för den som inte är ooold)
Sen är det Top Floor på Sticky också, men orka... hatar detta eeeeviga d u n k a n d som har invaderat stadens nattklubbar. Nej, jag har sagt det förut o säger det igen, where the fack is Rihanna & Timbaland?!


Helgerna är fullstäckade framöver nu faktiskt;
 Denna helg: Läs ovan, Petra börjar flytta till Göteborg:D ! Ikea med henne
 Helgen vecka 16. Alla brudar från gymnasiet kommer till Gbg; Marie E, Marie T, Josse & Madde. På lördagen har Dennis HejdåMcDonaldsFest, Pernilla kommer till storstan :D !!
 Helgen vecka 17.  Färd till Kristinehamn, Mange Schmidt på lördagen i Karlstad
 Helgen vecka 18. Jobbar bara...
 Helgen vecka 19. Farmor från Leksand & tvillingkusinerna från Sthlm kommer hem till mig.

Pullans näsa..

Jahapp, minuten innan jag o Erica skulle korka upp ikväll så ringer Pullan o typ bölar o säger att hon måste till akuten med sin näsa som hon skadat på träningen... (vi som inte har någon familj här i storstan har varandra som mammor o pappor när sånt här händer, kom vi fram till)
Well, så acess akuten it was, så att säga.

"PULL, we could be drunk now, but we're sitting on the fucking acess akuten" va typ det enda jag sa... o kollade surt på henne... ;P
Efter detta besök åkte vi o käkade kebab på Nordstan (fattar inte varför jag äter äckelkebab när jag egentligen spyr av tanken på va fan det är för "kött".. men det blir ändå alltid Nordstans kebab iaf.... mitt jälva äckel)

Ja, så nu ligger jag här i min säng o ska väl typ sova snart. Det var ju en ku(k)l kväll...
Jag o Erica får ta vinet imorgon istället.

Pullan fick förövrigt en remiss till Sahlgrenska imorgon. Stackarn. Hennes näsa är helt sne, röd och svullen.

Städtag

image315
Ikväll blir det partaj o utgång:)
Det är tre, TRE, helger sen nu. Måste vara något typ av rekord. Vi alla ville testa något nytt uteställe idag, så vi kom alla fram till att ingen av oss varit på Respekt tidigare, så detta blir kvällens place to be, efter fördrinkning hemma hos mig.
Så nu ska jag snart upp för att tvätta, och samtidigt som det görs ska jag diska & damsuga(råkade nämligen hålla tvättmedelspaketet upponer över soffan igår.... så det är vitt pulver överallt med andra ord. (Förvånad.. någon?!) 
Så damsugning it is!

Sen jobba 12-21. Sista dagen innan helg. Underbart!

Papps

Pappa o jag sitter nu o diskuterar semestern på msn, b.la. hur många dagar jag kommer att få ut & när jag ska ha ledigt osv.

Sanna säger:

ska nog ta en vecka i aug.

kanske ta semester över gothia cup också...hehe, känns ju jävligt olockande o jobba då

Nordström säger:

hehe

Sanna säger:

"hej vi är ett gäng på 30 ungar som ska ha 30 olika menyer.."
Nordström säger:

lol

så jälva rolig..


två ägodelar blev en

Jag har/hade två ägodelar som är mer värt än något annat. Mer än pengar liksom.
Det är min lägenhet såklart, sen var/är det min cykeln... Som nu är snodd. :'(

Jag blev så sjukt jälva ledsen/upprörd att jag började böla mitt på Redbergsplatsen. Kan ni tänka er det värsta; Sanna böla på Redbergsplatsen, som Michaela skulle ha sagt i detta nu. Och ja, det är faktiskt det värsta. Jag gör inte sånt. Jag är liksom man, men inte nu tydligen.
Ringde till pappa, han är den enda som kan få mig lugn, o böla av mig några minuter.. Pappsen♥
Jälva as är va dom är kom vi fram till iaf.

På lördag får det helt enkelt bli till att ta sig till Biltema, med KOLLEKTIVTRAFIKEN, o köpa sig en likadan.  (man kanske ska köpa på sig ett par, så man har ifall att det skulle hända något liknande)

:(

Absolute 90's

Håller på att ladda hem Absolute 90's just nu. De gör ju reklam om denna på TV numera, blev så nostalgisk:)
Nu är den hemma... Gick fort.

Me&my  - Dub-i-dub är med! Den har jag gått o sjungit på i flera dagar nu. Kul :D
Barbie girl, Cant touch it, Wannabee, Scatman & Bailando är bara några av låtarna man aldrig glömmer.. haha

Denna skiva ska jag plåga alla på mitt skift med imorgon. Widdelihoo:D

Dagen låt(ar)

Haha, det går bra för min ang. Dagens låt (som jag inte uppdaterat på några månader..)

Har två favvosar idag;
 Leona Lewis - Take A Bow
 Adam Tensta - Dopeboy
Mycket bra, mycket bra.



Dålig paparazzi jag är....
Jag gjorde världens miss idag; hade inte mobilen i fickan på jobbet och därmed kunde jag inte ta kort på kändisen som stod utanför donkan..
Kommer inte ihåg va mannen heter, han är/var? tydligen bäst i handbollslaget.. Jobbade förövrigt på posten nu... En lång en....
Jag trodde det var J-O Wallner, men blev snart nedröstad..
Personligen skulle jag aldrig komma fram till att denna person va en kändis, men det spelar ju ingen roll... kändis som kändis, även om personen i fråga inte känns igen liksom.


Idag har varit den TRÅKIGASTE dagen på jobbet.
INGENTING att göra. Vi stod typ stilla i 9h o bara stod.... så himla tråkigt.
Höjdpunkten var typ när kändisen stod utanför, och hur kul är det att stå o kolla på en person i några sekunder?
Sen hade jag o Dennis sk-krig. Det rann typ rengörningsmedel om mig. Det var också några roliga sekunder på de 9timmarna... wellwell..

Ge blod

image313
Idag är det dags för att boka ny tid att lämna blod igen.
Ni som inte lämnar blod borde verkligen tänka om, ni är väldigt själviska.
 För det första ska ni inte ens ha en åsikt va gällande bristen på blod som råder,  eftersom du själv kan göra något åt den, samtidigt ni inte gör något.
 Ni har heller inte rätt, tycker jag, att tycka synd om något barn som inte kan fortsätta leva, eftersom hon inte har tillräckligt med eget blod till ett t.ex. blödande sår.

Så gör detta, (man får dessutom gratis mellanmål; macka, kakaor, frukt, saft osv) Man får, som tjej, gratis järntabletter. Regelbunda hälsokontroller (kanske det bästa?) och en gåva; som består av t.ex. en Eia lott & en Triss. Eller 50:- om man nu vill ha det.

Så gör en god gärning o lämna blod :)

hihi

image311
Amanda, Marie Bohman & jag.

Hittade denna på amandas bilddagbok. Detta är för så länge sedan...  vi var 16/17 bast..
(obsevera ölen jag har i koppen...? samt mitt fula face. Inte att glömma är Maries linne som kostade typ 600kr)
När jag kommer till mamma nästa gång ska jag ladda upp många back-in-the-days-kort. Kul.



Jag gjorde nog det värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv idag. Det är så pinsamt att jag inte kan skratta åt det ännu.

(först måste jag skriva att jag HATAR att göra bort mig på jobbet, eftersom jag vet att gästerna alltid tänker "fan va inkompetenta personalen på donkan alltid är)
Så här gick det hela till iaf..
Jag hittade en hink med smutsigt vatten i matsalen idag, blev bitter eftersom jag visste att det var prao'sarna som lämnat den där ett par timmar innan.
 jaja, jag tar upp den i händerna (inget handtag finns på denna). Går fram till dörren till resturanegn och försöker öppna den samtidigt som jag håller i hinken med vattnet i båda händerna.
VAD GÖR JAG!??!
- jag tappar hela jälva hinken med det skitiga vattnet i på golvet!
VAD STÅR INTE BREVID DÖRREN!?!
- hela förbannade kön till kassan.....
Många blev blöta men de två som stod närmast(alltså precis brevid) blev PLASKBLÖTA från knäna till fötterna.
I denna stund ville jag bara dö.. samtidigt börjar folk i kön klappa händerna o skrika "braaa" o Dennis står såklart o hånskrattar högt åt mig från köket....

 28 ursäkter senare frågade kvinnan som fått vattnet på sig; "är det kissvatten...?"
(vad är det för fråga liksom? - Ja det är kissvatten, jag satt o kissade i den i matsalen.... eller vadå?)
Jaja, detta är det värsta jag varit med om, någonsin. Skämdes ihjäl, bokstavligen talat.
Bland det första Dennis säger är: "detta kommer du få höra så jälva länge Sanna, ska berätta detta för Jasper direkt imorgon. höhöhö"
Hoppas jag kan tycka det är kul imorgon... annars kommer jag vara bitter hela dagen. Med tanke på hur dom där två är.

Underbara dag!

Kan inte ens beskriva vilken bra dag det varit typ.

image309

Mötte upp Pullan vid brunns vid kl 1, gick runt på stan lite o SOLEN SKEN för fullt, så jag o pull köpte solglasögon som vi glassade runt i.
Lunch på Fröken Olsson, och sedan gick vi ännu mer i affärer och gick runt i bara myste i solen.
Efter detta åkte vi till Järntorget o traskade runt i några affärer. (klockan var nu halv 5 o tiden hade ruuusat iväg) Efter detta letade vi efter ett fik på Vasa, men hittade inget som dög till oss fikalovers. Så det blev Condeco på Avenyn.
Mitt under fikan frågar Pullan när Ikea stänger; 20.00 svarade jag o kollade på klockan som var 18. Så Ikea Bäckebol blev det. <3
ÄLSKAR ikea. skulle kunna bosätta mig i någon av deras affärer.
Klockan blev 20 o de stängde. Vi åkte hem o skildes åt vid Hjalmar vid 21 tiden.
Nu ligger jag här hemma, utmattad av all frisk luft och lycklig över att ha en så fin vän:)


Imorgon blir det jobb och vardag igen. 12-21 tis-fre, sen ledig helg. Shibbyyy!
Puss


Din & min plikt att göra detta!

http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,6722242&_dad=portal&_schema=PORTAL

Allt du behöver att göra är att skriva ditt namn & email-adress.

13 dagar, jag är misslyckad

Update ang. min 400:- budget.
image308

Tog ut de sista pengarna igår. (ligger numera minus på mitt konto alltså)
Jag klarade alltså inte en budget på 400:- tills den 25 april.
Men jag vet inte; är det as dåligt av mig eller är det jag som typ köper för mycket skit? - även fast jag absolut inte gjort det de senaste 13dagarna...
I snitt har jag alltså konsumerat för 30:- per dag.... är det mycket?
VAD ÄR NORMALT?

Jaja, jag ska fortsätta vara snål (snål för mig iaf....) kanske skära ner på mitt kaffe latte intag?! Vore ju fett smart.


Nu ska jag ta tag i min ledig dag! Ska möta Pullan i Brunnsparken kl 13. Innan dess har jag mycket att stå

i! Hejhopp


Segast

Ligger just nu i sängen, städningen som jag planerat kommer nog hamna på efterkälken, för jag har fett ont i halsen och ligger fortfarande i sängen (!!) Har gjort en kopp te och ligger o knaprar halstabletter, igen.

Jag är fett shoppingsugen! Det känns liksom tomt inuti mig, mååååste. Känns väldigt frästande att föra över liiiiite pengar bara från det andra kontot... Behöver nytt!!
Det är nog inte bra att jag är ledig från jobbet, det är nämligen dessa dagar som alltid blir så jälva dyra.

Skitväder är det också, moln o äckel, men senare ska solen komma fram.

Städning imorgon!

 Det ser fördjävligt ut här hemma. Nästan så man kan tro att min lägenhet är en garderob. Allt som ska vara i garderoben är nämligen överallt förutom just i den. Styra det imorgon, med tanke på att jag inte varit ledig sens i söndags (okej i onsdags, men då var jag sjuk så den räknas inte....) så har jag haft svårt att verkligen finstäda.

Så imorgon blir det damsugning, tvättning och skura golvet. Wie! (efter det är gjort)
Efter detta ska jag o Pullan ha en ledig-från-jobbet-dag tillsammans. Väldigt skönt!
Vi ska till slottsskogen på en lång promenad. Kolla på pingviner & älgar i solen. Myys

Nej, nu ska jag o min huvudvärk gå o lägga oss.
Nattis


Tredje gången gilt?

Change
we dont like it
we fear it

and we cant stop it from coming
we eighter adept to change
or we get left behind

It hurts to grow
anybody how tells you it dosn't
lieing

But here's the truth
sometimes the more things changes
the more they stay the same

And sometimes
sometimes change is good
sometimes change is everything


Pullipull

Oh! Var o kollade på Pullan nu ikväll när hon tävlade. Det var så sjukt kul att se dom uppträda! Folk kastades hejvilt i luften och alla var så sjukt duktiga!
Blev mäkta impad! For real.
De kom vidare till final också. Så kul

Imorgon ska jag jobba ett så fett glidar pass; 9.30-16.00. Det är ju nästan så man vill jobba över.
Efter det ska jag möta upp Johanna för en träff:) O sen på kvällen kommer nog Petra hit för en oversleep. Hon ska nämligen kolla på ett rum hos några snubbar här i Göteborg.
Hoppas, hoppas, hoppas hon får det!

Nu är det duschen som gäller, sen sängen.
Nattis!

Budgeten!

OMG, jag har totalt glömt att uppdatera ang. min 400kr-budget jag har.

Hela min ekonomi, och jag, halvt bröt ihop då jag öppnade brevet från skatteverket. Timmen efter fick jag flippen o åkte ner till stan med tankarna "Denna budget ger mig ju fan inget om jag ska betala tillbaka allt det där, så det är lika bra jag erkänner mig besegrad och skiter i detta
(vissa dricker då de ska dränka sina sorger, jag shoppar)
MEN! jag köpte inget. Utan någongång ploppade det en tanke på att jag faktsikt ska ha pengar att betala skattfan på också.
Kanske är bäst att snåla för detta, för att istället försöka mig på någon orimlig budget?

Så jag gick till Hemköp och handlade lite frukt, wokgrönsaker & konserver; som majs, kidneybönor och kikärtor.
Kalaset gick på någon hundralapp. Och vi kan ju alla komma överens om att det inte är någon ide att räkna exakt, eftersom det inte kommer att hålla ändå.
Men Envis som jag är, så ska jag snåla med mina riksdaler.
Kanske får jag napp på min kontaktannons? - Så jag får kärlek (läs pengar till shopping.)

Tomt...

Har ingenting att skriva om ikväll. Så ni får otåligt vänta tills imorgon kväll/natt. Ska nämligen jobba dag o sen ska jag iväg till Kortedala (vart det nu ligger?) och se på Pullipull när hon tävlar med sin cheerlearding-grupp. (Stavas????)
en sak dock! Den 26 april blir det Mange Schmidt på Arena i Karlstad :D
88orna får ju hålla sig undan då iaf. Right Limp?! ;P


Kontaktannons

Är du milijonär och söker fru?
Läs detta;
Känner du att du behöver en brud att spendera pengarna på, så är jag högst intresserad!
Du får se ut som katten själv, ha familj, vara gubbe, ungkarl, tant?, pojk eller spädbarn. Spelar ingen roll, hör av dig till mig!
Jag är väldigt anpassningsbar, har bara ett liiiitet krav; du ska minst vara milijonär!

/Kvinna i behov av kärlek (läs pengar).


Deklarationsfan

hejdå semester!
hatar mitt liv.
ska bli barn igen.
-3509:-
ska bli barn igen.
hatar mitt liv.
hejdå semester!


The skeleton key

En mycket sevärd film (till alla er efterblivna filmfantaster... eftersom den är från 2005)
Den var vääldans läskig och det var ett par gånger jag var tvungen att hålla täcket för ögonen:P

image306



För er som bryr er så kan jag säga att min feber är borta nu. Känns ruggigt skönt!
Ringde mamma sent igårkväll och bara asbölade o sa att jag var as sjuk (jag orkar inte analysera varför jag ringde henne i denna stund, vi pratar typ aldrig med varann, men det kändes väl bra att prata med någon som verkligen bryr sig)
Jaja, hon sa iaf att jag skulle gå o duscha kallt, ta två alvedon och dricka MASSOR med vatten. Jag sa att jag skulle göra detta och efter vi lagt på pallade jag inte ta av mig täckena så jag somnade genast om.

Hon ringde efter en kvart o hörde att jag mest yrade, o inte alls varit o duschat. Hon blev förbannad och började typ skrika/tala högre att jag måste göra detta. Och jag lovade att göra som hon sa och la på luren.
När jag väl kommit till duschen, så kan ni väl gissa vad jag gör vid detta lag...? - somnade..
Jag har en tendens att alltid somna när jag duschar, får nog ta bort min kära duschpall så jag står upp isället.
Sen blev jag iaf bättre, och jag skämdes när jag pratat med henne igen eftersom jag bölade i telefon. Att gråta inför andra har aldrig varit min grej nämligen.

Vad matade ni mig med pappa?

image304

Fick det här fina kortet av Malin (min älsta vän som jag fortfarande har kontakt med)
Men som sagt, vad matade ni mig med pappa? Smör?

Snyggaste som gjorts?

Till alla er som inte har en aning om vad det är jag snackat om de senaste dagarna.
Det är fan en av årets höjdpunkter, tacka tv3 att de visar hela showen, istället för att alltid behöva se små snuttar på youtube innan dess.

 

Detta slår typ allt.
Seal - Amazing ♥

vår & varmt?

Igår när jag slutade jobbet kl 5 så traskade jag över brunnsparken till hållplatsen där min buss går ifrån, märkbart (såhär 16h senare) var att det faktsikt var varmt och solen sken. (en gick tom utan jacka ?!)
Jag märkte det inte då eftersom febern frossade och jag var tröttare än någon gång tidigare.
Men våren kanske är på väg iaf :) ? (såhär några dagar efter att den enda snön smält bort i härliga Göteborg)



Då kan jag nog börja använda min nya jacka snart:) så ska jag köpa några nya klänningar (eftersom jag bestämt mig för att få en lite mer flickigare stil) pratade nämligen med en söt en om att jag kanske ska börja använda klackar på mina skor. (sneakers i all ära) men det kanske är dags?
Fast nu när jag tänker på det är det nog en liten klack på alla mina sommarskor.. förutom mina döskalleskor, dom jag använder när jag ska tvätta, för de är mycket mer värda än att ha liggandes i sommarskolådorna.
:)

2 dagars uppehåll

God morgon Svergie!

Jag har fan saknat bloggen. Har inte skrivit på tre dagar nu... I lördags fungerade inte bloggen... i söndags kommer jag inte ihåg varför jag inte skrev, jobbade?  i måndags jag var inte hemma och igår var jag aaas sjuk. Jag låg mest i min säng o svettades som en höna och sov samtidigt. Så nu har jag sovit 14h sammanlagt.  Från kl 17.30-08.15. BEHÖVDES, nu håller jag iaf på att få halsfluss och öroninflammation känner jag. Ligger med halsduk, dricker te och knaprar halstabletter, som jag hade hemma (!?)
HOPPAS inte jag måste till vårdcentralen o kolla upp detta. Då har jag inte mycket till budget kvar.
:(



ja, ni undrar ju SÄKERT hur det går för mig o min 400kronors budget.
Well, nooooot to good.
Jag var tvungen att handla i söndags, 126:- fick kalaset på. efter detta gick jag till apoteket som tog 49:- av mig, de överdrev när det gällde ett litet sår jag hade och fick det typ till jag var TVUNGEN att köpa detta.
So I did it. Såret försvann efter första kuren... (inte trodde jag att apotekare var säljare)

Ja, så jag har väl 150:- kvar eller något. och som ni alla förstår kommer aldrig detta att fungera, så jag lägger ner när jag närmar mig nollan och bekänner mig utklassad (även om jag hatar att göra sånt)

Nu ska jag dricka mitt, snart kalla, te och knapra mer halsisar. MÅSTE BLI FRISK!
Hejhopp

RSS 2.0