Vad jag bryr mig om nu






Mickey D's





Mickey D yo


lön

Denna månad fick jag ut en schysst lön så jag tänkte unna mig ett par skor idag. Men så kom jag på att jag jobbar 10-19, preciiis den tiden affärerna har öppet. Bittert
Så det får kanske bli imorgon då, om jag inte sätter mig på tåget hem till Värmland redan efter jobbet.

Nu är det officiellt iaf, jag ska bli driftchiif för Postgatan frånomed 2 dec. (!)
Lillalilla jag har blivit sedd och trodd på. känns bra. Dock himla tråkigt att Sara ska lämna oss. Men det kommer nog gå bra.

(dessa milstolpar i mitt liv som jag inte kan leva utan)
26-28 nov. Besök i Värmland
29 nov. Julfest
2 dec. Ny position på jobbet
10 dec. Julmiddag
23-25 dec. Julfirade i Kristinehamn
10-15 jan. EMP i Stockholm

So long!


så himla roligt

Vi har en svängdörr på jobbet som in&ut-gång till resturangen. Denna flyger hejvärldens väg om man inte själv dämpar dens fart.
Så idag skulle jag ut ur resturangen och dundrade upp dörren. Problemet var bara att det något tog emot och i nästa sekund ser jag Roll Up'en (en slags "golvreklamflagga" som står vid dörren) häftigt börjar vajja och jag inser att jag slagigt upp dörren på något. Vad är det om inte en liten jälva hund som flög hej vilt av dörren som jag sprungit upp på den.
Hunden blev livrädd o sprang till dens ägare och skakade som ett asplöv samtidigt som den kikade på mig.

Jag höll på att avlida av skratt efter att jag sagt förlåt och sprungit därifrån. Sjukt kul! :)

Wuhu

Idag har det hänt grejjer på jobbet må ni tro.
Nu ska jag sova. hejjj

Vad händer med världen?

En lägenhet i central Stockholm såldes häromdagen för 3 milijoner. Inget kontsigt med det..
Förutom att lägenheten var 22m2.. plötsligt blev min lya på 31m2 väldigt billig.
Läs artikeln här


Tredje julfesten

Om en vecka är det åter igen dags för den årliga julfesten för McD Göteborg. Ska bli dunderskoj! Även detta år blir det en redig förfest hemma hos mig & Jasperson. Redan klockan 16.00 droppar två av de bästaste gästerna in för lite käk innan de andra kommer :) pattelisious och MILF'en Lina.

Men mycket kommer att hinna innan denna södag. En redig jobbvecka står inför dörren och en färd till Kristinehamn fredag till lördag. Är man en god moster som åker hem för en trevlig födelsedag så är man :)

Idag kom Pullan hem från en visit i Dalarnas Falun. Ska bli najjjs att få tjata lite med henne efter jobbet. 


vi två


jag jobbar på det.



... man skulle ha ett stativ alltså.


fucking tvajlajt

fan i min låda va trött jag är på Twilight och den nu nya uppföljaren New Moon.

Det var många månader sen jag först fick höra om denna dunder succe, så jag laddade då ner den (innan Ipred klubbades såklart) och stängde av redan efter en kvart när jag insåg att det var en bäbisvampyrfilm jag såg på. Raderade genast filen och har sens dess varit totalt anti filmen, vilket faktiskt har gått bra. Till nu.
Nu har de tydligen släppt en jälva uppföljare på skitfilmen? Som tydligen ska finnas på varenda reklampelare och buss, busshållplats, popup fönster osv.

Ooooh, jag blir så irriterad. Jag hatar all reklam om denna lika mycket som jag hatar fåret i Telenor/tele2's (?) reklamer.
Vill bara riva ner varenda reklampelare och blocka all statusuppdateringar på facebook om filmen.


top 5

Topp 5 New York
1. Man slutade aldrig att förvånas av de skyhöga husen
2. SoHo
3. Central Park
4. Woodberry Common
5. Alltid färska bär till frukost

lite kort











ett kort



Ska lägga mig nu.
Nattis

SoHo

Idag ska jag o Jasperson ga skilda vagar for en dag. Han pallar inte med min spontan inhoppande i diverse butiker sa han ska sjalv ta sig till Harlem och Brooklyn idag. Garna for mig sa kan jag ga in i vilken affar som helst utan att hora hans gnall.. Haha

Sa jag ska ta med mig min Caroline Gynning bok o satta mig nagonstans i SoHo och agna dagen at serious kandisspaning och shopping. Great!
Igar sag vi faktiskt Miss J i Top Model! Haha=)

fredag

Sitter nu i datorrummet, har fortfarande inte fatt nyc's dygnsrytm... undra hur det kommer att bli nar jag kommer hem?

Iforrgar var vi pa en kladoutlet som heter Woodberry common, kopte mig en stor Donna Karen lader vaska, en stickad Ralph Lauren troja, ett par converse och en troja fran calvin klein. Allt for 2300! Folk hade stora resvaskor med sig att transportera allt i under dagen! haha
Sen blev det ocksa en hel del julklappar sa nu har jag inte manga kvar.

Forsta dagen vi var har var det tjugo grader varmt och solen gassade som fan. Tyvarr blev vi fett lurade och trodde att det skulle halla i sig vilket det absolut inte gjorde. Igar var det 10gradigt, balsigt med regn. Segt! Likasa idag, men vi far val gora det basta vi kan utav det. (pappa skrev ett sms att det snoade hemma i gbg sa jag har ju det lite battre iaf)
Vi har Empire State och brooklyn bridge kvar av de "stora" mastena.

Det ar ett javla liv har pa alla kuvert som sands ut till diverse olika stallen med vitt pulver i, ar detta med pa nyheterna hemma ocksa???

Igar var vi o kikade pa nar de satte upp den gigantiska granen vid Rockefeller Centre, ni vet den som ar med i Ensam hemma nar Kevins mamma hittar honom i slutet av filmen. Forhoppningsvis hinner de upp med att ljus innan vi aker pa mandag.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer... Alskar min nya kamera. Haha
Ha det fint alla! puss

happii

Sitter just nu pa hotelldatorn, Jasper sover fortfarande eftersom klockan bara ar halv 7 pa morgonen.. sjalv ar jag saklart uppe med tuppen, men kanske inte so konstigt eftersom jag har himla svart att stalla om mig. Igar vaknade jag kl 3, pigg o allert. Tyvarr fick jag inte upp J foran 4h senare. traaakigt

Jag kopte en Canon eos 450d igar. Sjukt nojd! den gor redan nu galna bilder och jag har inte ens lart mig att kora den mauellt an, sa det kanns bra. Ska lasa lite mer om den nu nar jag gar upp igen.
Kopte aven en fin fin klanning pa Forever 21 och en julklapp till min kara pappa.
Jasper kopte sig ett par fin skor fran Calvin Klein for 800 svenska! som latt skulle ha gatt pa over 2000 i Sverige. Markeskladerna har ar helt galet billiga o jag onskar att jag hade mer pengar med mig for da hade jag kopt hur mycket som helst. En tjock Ralph lauren troja som J testade igar kostade 790 spann, nagot som inte ens skulle finnas pa rean hemma. Och jag sag att en fin Tommy hillfiger (stavas?) cardigan gar pa snappet under 300 svenska.

Jaja. Shopping igar och idag blir det turistsaker. Upp i Empire Stat buildning, frihets gudinnan och Brooklynbridge star pa schemat. Sen promenera genom SoHo, Little Italy och vidare uppat. Ska bli spannade. Vi var nere vid frihetsgudinnan igar kvall o strosade, mest for att jag inte skulle somna so tidigt, och det at galet. Har aldrig sett nagot liknande med alla otrooooligt hoga byggnader, jag vill inget annat an att flytta hit.

Nu gar snart min internet tid ut. Tyvarr kan jag inte lagga upp nagra bilder so det far bli nar jag kommer hem.
puss to the kram.


nyc

jag har kopt en ny kamera! WOHO

new york ar underbart

greys

Jag är så jälva glad att tv3play, tv4play och kanal5play finns! De har räddat mitt TVliv de två senaste veckorna,då jag befunnit mig på jobbet både dagen avsnitten visats och likaså repriserna.
Ensam mamma söker, Greys Anatomy och Mammas pojkar är skiten att se på datorn säger jag bara.



Ska köpa mig en Canon EOS 450d (Canon Rebel XSI) idag:)

Om 1½ timma vaknar Prinsen, då blir det duschen o sen off to Landvetter för att sedan åka till New York via Amsterdam. Gaaaalet!


:)


Jag bor med jordens finaste

foren

Efter att ha varit på jobbet till halv 1 på torsdagsnatten sov jag i 45 min för att sen kila iväg till jobbet igen. haha, min hy var totalt fuckat röd och massor utav utslag. Min ögon fick jag höra behövde Clear eyes.. Haha :D
Klockan 06.00 befann sig vår konsult där och därmed var hon där en timma tidigt, vilket vi kände panik över. Men det gick bra!
Allt gick faktiskt himla bra! Hon var på ovanligt gott humör och hade inte speciellt mycket att anmärka på (!?). Klockan 8 fick hon för sig att baka ihop de två dagarna till en så jag & Sandra var på golvet totalt 13½ timma hon med 45min rast och jag med två BRC (BackRoom Cheese) Haha :)
Jag klarade min matsäkerhet till hundra och skiftet gick fint. Att hetsa upp mig som jag gjort var helt i onödan!

Somnade halv 9 igår sittandes i soffan... hehe
Så idag är jag ledig!! Så jääääkla gott, jag har så jälva ont i min kropp så det är verkligen välbehövt. Imorgon bär det av till USA!!!!
Hörs

När ska jag hinna att bli trött?

Klockan är nu 01.30 och jag har inte lagt mig än. Natten till igår vaknade jag kl 3 på morgonen och var pigg som en mört.. Och jag är varken trött i kroppen eller knoppen.
Hetsig tid frånomed imorgon när jag går till jobbet tills att jag går hem på söndagkväll.
PG måste fan klara FORen, annars blir jag knäckt.

Lite ärenden

Idag blir det sent på Mcd postgatan igen. Vi rullar in på slutspurten och vi känner oss grymt peppade för fredagens for.
Innan dess tänkte jag lägga klart dec schema, gå till försäkringskontoret o fixa lite papper inför resan samt traska in på Forex o växla in lite mer dollar.

Måste ju tala om att jag kikade in på smhi och på söndag när vi ska det vara sol och 17 grader varmt. hihi :)

Värda 10 dollar




ca 70:-/st för dessa.
Forever 21 säljer dessa schnöggingar


Första glöggen idag

B L O S S A
B L O S S A
B L O S S A
Glöggen heter bloooooossaaaa


Lite dåliga videos från mobilen



Hugger i sten 1 & 2


Elegi

Lars Winnerbäck

Vårt svenska fenomen Lars Winnerbäck var på Lisebergshallen 1 november 2009.
Trots att jag faktiskt bara kunde 1/2 låtar som kördes har jag troligen aldrig sett bättre show och framträdande. De flesta låtar var omgjorda till en rockigare version och ljuset var otroligt välgjort.

'Tyvärr' kommer han alltid att vara den ständiga tvåan i Sverige efter Håkan, men vad gör väl det?
Öppningen med Järnvägsspår var helt galen och gav en enorm känsla av att det faktiskt var Kent som framträdde i några sekunder. Efter det kom några av hans nya skiva o sen tror jag han körde alla gamla godingar i en, som sagt, mycket rockigare version.



Sara & Anna







Han gjorde rätt så få mellansnack, men då de var otroligt innehållsrika och hade mening så gör inte det något. Lätt en 4½/5 blir betyget.  Svårt att bli bättre än sådär alltså.

(förlåt för den uuusla kvaliteten på bilderna men jag glömde kameran hemma)

Lasse lasse lasse !

ikväll kommer det massor utav bilder och videos från den helt underbara konserten med Winnerbäck!

RSS 2.0