sådan mor, sådan dotter

Jag är väldigt lik min mor på många sätt, både på gott och ont - mest på ont:
Vi har lika näsa, lika hetsiga temperament, kortast stubin och lika språk/läs-svårigheter. Dessa egenskaper är väl ingenting man önskar sig direkt, men det finns en egenskap jag gillar som kommer ifrån henne: morgonpigg(ast).
Idag klev jag upp halv 5, endast för jag helt enkelt var pigg. Och det mysigaste som finns är då att tända massor med ljus, göra te och mysa ner sig i soffan med en filt - precis som man hittade mamma på morgonarna i ung ålder.
Det bästa av allt är att idag får även adventesljusstaken vara tänd.. vilket är maxad mysfaktor.

Idag ska jag jobba 12-17, sen bär det snabbt av hemmåt för att göra sig iordning för julfesten och de 9 förfestande arbeskamerater som kommer hit. Lina, Erica, Linnea, Stephanie, Michaela, Ellinor, Sebbe, Alle och Sandra kommer alla vara på topp då de anländer hit. Woho!
Sen förbi PG för att hämta upp Rebin & Patricija som har nöjet att stänga resturangen (höhö).

Hej.


Mäddä

Idag har jag träffat Mäddä. Underbara människa!
Kort men otroligt trevlig liten pratstund.
På juldagen kör vi Mäddä ;D

SUCK

Jag tror inte det är meningen att jag ska få mitt hår slingat denna månad...
1. det tog mig ett par veckor innan jag orkar handla färg
2. Det tog sedan en vecka efter inköpet att orka göra det.
3. När jag skulle börja för tre dagar sen gick vertyget man drar ut slingorna med sönder.
4. Handlade en virknål idag som ersättning av den trasiga
5. Öppnade paketet nu och såklart är slingmössan inte med.

Jälva skitfanskapshelvetescrap!!!!
Får väl dra mig till coop och handla en ny nu då. Skit.

Ledig lördag!!!!

IKEA it is.
Sen ska jag fösöka hinna med att åka till Mölndal o kika på Pullans juluppvisning med cheerleadingen. :)
Puss & hej.

Grey´s Anatomy

Nu ska jag kika på mina favorit avsitt av Greys Anatomy. Säsong 2 Avsnitt 10 och 11.
Its just love. ♥

1 eller 2 år senare?

Igår klickade jag runt lite på Youtube.com och kikade lite på musikvideor. Hittade Oh Laura - Release me när hon sjöng på Allsång på Skansen. Och jag dog.
Shit va bra hon är! Låten är det som gjord för människan och texten är det snyggaste som finns! Sen att hon ser ut som en gud i klänningen och sjunger som om hon vore sången själv är bara ett plus.

Här har ni min absoluta favoritlåt som förtrollade mig helt igår, och även min nuvarande ringsignal.


(orkar ni inte höra hela, så spela fram till 2.20. Underbart och gåshuden är ett faktum.)

Puss

Värme i kylan

Här kommer en hyllning till te't.
Jag har ett visst behov av värme. Inte bara sånt trams man får av någon. Utan värme av något. I dessa kalla tider är te det absoluta bästa altenativet för att hålla ute istiden. Ljus är också något som värmer långt in i själen. Iaf på mig. Och det är ju det som räknas.
Te & ljus is the shit nu när polarisen närmar sig. Helt enkelt.



(så har jag självklart något intressant att berätta också!)
Igår -efter en lång och seg dag med överkörningdelux på jobbet- så entrade jag bussen kl 21.20. Bussen var som vanligt full så jag satte mig där det finns ihopfällbara stolar, för att barnvagnar/liknande ska få plats. Sket totalt i om jag satt ivägen för någon eller likande. Jag var död helt enkelt.
Mittemot mig stod det en äldre man med goose jacka, backslick och sånna där äckelherrskor med spets framtill. (en inte helt okej stil med andra ord). Till saken var att han glodde ner på mig som om jag vore noll i hans värld, varför? men jag glodde tillbaka med mina trötta ögon och sket totalt i om jag var ovårdad, hade fet hy och håret stod åt alla håll. Jag klev av på hållplatsen och vi ägnade en sista "ond blick" mot varann.
Saken hör till den att han satt på samma buss som mig 05.40 imorse!? Haha, fast då brast vi båda ut i flin och hälsade istället på varann med goda blickar och ett leende på läpparna.
Tänk vad en helt random person kan göra intryck på en!

Just nu

Så här ser det ut hos mig just nu.
Klockan är strax efter 5, varm nyponsoppa och en kopp te står på bordet och jag väntar på att få åka till jobbet om 45min.
Jag somnade aldrig om inatt :( utan jag bara vred o vände på mig. Väckte nog Jasperson varannan minut... ville ha sällskap i mörkret. Lite över ångest nu faktiskt :/
Kommer nog att bli en tuff dag idag! Är troligen vara tröttare än tröttast ikväll. Ovanligt...

Ciao!

klump i magen

Klockan är snart 03.00, ska upp om tre timmar... men här sitter jag. Jobbade till kvart över nio igår och ska vara på resturangen igen kl 6.30. Skulle ha jobbat 11-19 men bytte så jag kunde vara med på mitt favoritträningspass kl 17.. Styrka 30min & spinning 30min. Sviiin kul!
Happiiii för att jag börjat få ett liv utanför jobbet. Ett intresse liksom. Som jag inte haft sens jag spelade basket i 7an typ. Hehe.



Nu över till ett av mina i-landsproblem.
Jag sökte på google.se (THE site) om skötselråd på mina söta amaryllisar. "Vattna sparsamt" stod det. Jaha? säger jag då. Svenska... tack?
Hur ska jag veta vad sparsamt är? Frågorna står mig över huvudet. Är sparsamt lika mycket som man ska vattna en kaktus? Eller en gång om dagen? En gång i veckan? Och när då vattningen sker... hur stor mängd vatten ska det vara? Ett sprut med en vattenspruta? En liter? Halv liter? deciliter? Ska denna "sparsamma" mängd vara ljummet? Kallt? varmt?

Som sagt, frågorna slutar aldrig att komma. Så är du blomexpert; skriv en kommentar.



Bytte till mig denna tid eftersom jag vill vara med på träningen imorgon som sagt. Nu kommer jag ju dock inte orka typ. haha, lyckat.
Puss  & kram.

Spenat is the shit

Nu borde jag vara lika stark som Karl Alfred!

Mums!

update

Sitter just nu på jobbet och chilldillar vid datorn. Sen blir det ass-möte! Wiho, älskar dessa möten. För man får en massa gottigheter o sånt. Idag blir det julmust (blä men ändå), lussekatter och kaffe. Mums!
Sen jobba tills 21.
PUSS


Julpynt

Älskar verkligen julpynt, fast iår gick det hela överstyr när Nordstan drog upp alla kransar, ljus och JULGRAN den 14 nov. Drog inte ens på läpparna när jag såg det, utan sa istället att jag skulle gå o slå ner dom jävlarna för de förstör julen!
Men whatever, idag ska det inhandlas två adventsljusstakar. :) dessa ska dock inte upp fören första advent! Så det så, kanske att jag inte orkar hålla mig på lördag. Men inte innan helgen iaf, så det så.
Julen börjar inte fören 1a advent. Så det så!!
(glögg och klementiner gills inte, inte heller våra små jul-amaryllisar)



(Jag måste skriva ett hatinlägg till denna soffgrup som befinner sig i denna lägenhet.)

JAG HATAR DEN HÄR SOFFGRUPPEN!!!
Den är ful, obekväm och framför allt.... GRÖN.
Längtar tills januari då vi ska köpa en ny.

Igår

Första snön kom igår! (vissa påstår att det snöat tidigare i gbg, men det tror jag inte på) Hur mysigt som helst ju, det var dock helt mongo kallt. Mössa, vantar och halsduk var verkligen ett faktum.
Åkte över till Pullan en stund för en kopp te och lussekatter. Mums!
Sen var det myskväll med poker, klementiner och te med Jasper. (vi har rätt så tråkigt om kvällarna och jag fick panik av trisstessen - ni som känner mig vet hur rastlös jag lätt blir)

Det var mys iaf, en bra ledig måndag:)


Vinterklädelns 2008 yeah
Jacka: Duffel från Peak
Mössa: Kappahl
Vantar: lovika (stavas?)
Skor: uggs


 

  


1. Gården hemma
2. Fick två amaryllisar av pappa & amis i adventspresent :)
3. haha

Idag väntar jobb och


Då var det dags igen..

Då var det dags igen... på med skorna som har ett väl berycktat citat om sig - som du kan läsa här... Det var ett år sedan de var framme ur garderoben, men nu är det dags igen till julfesten. Jag har dock börjat gått in dom lite tidigare iår.. men AJ va höga heelsen är! Kommer aldrig klara detta, jag som alltid har så lite klack som möjligt = aldrig.
Men eftersom jag är lite mer nykter nu förtiden kanske detta kan ske? Haha ;D



over and out

Tappad

Jag ska bara höra med min far och mor varför jag blev tappad under bordet och slog i mitt huvud som spädbarn? För något fel blev det.
Jag är nog den slarvigaste personen som går i ett par skor, väldigt glömsk och tappar bort saker otroligt lätt. Dessa egenskaper förklarar mig rätt så väl... tyvärr.
Det är nämligen så att jag köpte en fräsch kamera i juli, 1700:- kostade den om jag inte minns helt fel. Häromdagen så slutade, helt plötsligt, objektivet att fungera och det stod samtidigt på displayen att det var "Objektivfel".

Bara att leta upp kvittot så jag får det på garantin då. Och det där just DÄR skon klämmer. Jag har/hittar inte kvittot. Fan :(

OOOH MYYY GOOOOOD

Johanna och jag gick in på Gina Tricot förut för att kika lite, jag hittade efter en stund en liten söt väska liggandes på ett bord som skulle vara perfa till julfesten. Sa något i stil med: "oh titta vilken söt!" och visade den för Pullan. Hon kom o kikade och skrek HÖGT inne i den lilla butiken: OH MY GOOOOD!!!!!
Jag vände blicken mot henne lite frågade då hon sa det några decibel för högt.
"Vadå va den inte söt....?" undrade jag. 
"Jo det var ju det jag menade med det.."
"Jaha, för det lät som om den va as ful eftersom du skrek så."
Sedan hörde vi ett fniss ifrån andra sidan bordet och vi la blicken ditåt. Där stod ett butiksbiträde och kunde inte hålla sig för skratt och jag började skratta och sedan bröt hon ihop totalt
Efter att vi alla tre gapskrattat högt åt detta uttalande en stund och Johannas rådnad sjunkigt något sa jag
 "Hej, jag är 14år och heter Johanna".
Johanna skämdes ännu mer och mumlade om att vi ska nog gå nu och drar med mig ut.

Detta kanske inte är lika roligt som det var i stundens hetta. Men jag lovar att jag sitter och skrattar nu när jag skriver detta och det kommer ta lång tid innan denna stund glöms bort.


Vaaaarfööör?

Igår var Marie, Pullan & Otto här. VI hade otroligt trevligt och åt god kycklingsallad. Drack vin och hade det väldigt trevligt. 
Mycket skvaller och trevligheter!


Idag är det lördag och jag är ledig :D:D Solen skiner och himmlen är alldeles blå! Ska väcka älsklings älsk snart och fråga om jag får bjuda på frukost på Egg & Milk. (han lär nog inte svara nej) Det är vad jag kallar helgslyx: Åka färja, promenera genom Haga och frulle på Egg & Milk. :)

Träning indeed

Jag har de senaste veckorna börjat tränat, på riktigt. Nordic Club is the shit! Igår var det ett styrk-pass 30min samt spinning 30min som gällde. Kul!
Idag är det Combat 60min och imorgon spinning kl 07.00-7.45 innan jobbet. Perfekt för mig som är morgonpigg!
Har verkligen hittat ett liv utanför jobbet, och det känns underbart! Speciellt underbart känns det att ha träningsvärk igen, like back in the days when Galaxen var ett faktum 1,5h var dag. Right Mäddä? :)

Problemet är dock detta... Att alla är så himla snygga när de tränar på det där gymmet. Värsta seriouse träningskläder. Och där kommer jag med Jaspers träningsshorts och en vanlig halvstor t-shirt... Ser nog ut som värsta drägget, KÄNNER mig som värsta drägget. Får fan styra upp det där om jag inte ska bli söndermobbad.



Dagens dåligaste:
Fick inte bleka mina stackars tänder :( En vanlig undersökning hos Folktandvården minst 6 månader innan ingreppet var ett måste hos dem.. och jag råkade säga att det var över ett år sedan.. (det är över två)
 Men i januari tar jag nya tag. Tid hos Folktandvården är bokad och sen är det fritt fram!

Nu ska jag packa ner mina dräggträningskläder och dra mig mot gymmet.
Hej to the då!

Klockan 5 på morgonen

Idag vaknade jag 04.20 av att jag var kissnödig. Gick upp o gjorde det jag skulle, o sen bestämde jag mig för att inte somna om igen utan jag har nu tänt lite ljus i vardagsrummet och sitter i myskläder och väntar på att jag ska bege mig till bussen om ca 45 min. Väldigt mys med lite egentid på morgonkvisten.

Jobbar 6.30-12,00. Egentligen skulle jag ha jobbat till 15 men jag tänkte ta en storstädar-dag här hemma idag,
Klockan 15.15 ska jag befinna mig på Brilliant smile kilinken och genomföra blekning av mina gula tänder. Woho!



Helgen blir nog en bra helg! Imorgon, fredag, kommer Marren & Pullan hit för middag och skvallar. Något jag verkligen ser fram emot. Kanske utgång?
Lördag och söndag är ännu oplanerade, men någon av dagarna ska jag & Jasperson gå på Madagascar 2 på bio. (sen ska jag nog tjata till mig lite frulle på Egg & Milk någon av morgonarna också. Hihi)
Men ännu är det inte helg, Ett 6.30-12.00 och ett 9-18 pass väntar på mig innan dess.

Länge sen jag hade med något bra låt-tips. So here you are.
Anna Nalick - Breath (Musiken i Greys Anatomy är den bästa... efter O.C.'s)



Puss to the Kram

må-bra-shopping

Idag har jag spenderat massor av pengar. Massor av pengar för att vara mig iaf.
Kände imorse att "jag är värd att shoppa idag", jag brukar annars alltid handla när jag mår dåligt. Men idag är det för jag trivs så bra i livet.
Allt känns så bra. :)
Idag bokade jag även tid på Briliant Smile Kliniken här i Göteborg, för blekning av mina tänder. På torsdag händer det. Äntligen!


Det blev en mascara och en dual foundation från Make Up Store, en puder rouge från Body Shop och slingblekning för håret.
Jag mår bra helt enkelt :)

Vardagsrums fönstret

Jasper kom hem igår, och jag har nog aldrig varit så lycklig som jag var när jag såg honom kliva igenom ytterdörren:)
Med orden mat, bad, glögg och sömn kan man sammanfatta kvällen.


 

Inatt sov jag ikapp alla timmar jag inte sovit denna vecka. Somnade i soffan framför TVn vid kl 10 och blev väckt av J när det var dags att traska in till sängen.
Imorse vaknade jag av morgonsolen ifrån vardagsrummet. Och vem kan få en dålig dag av att vakna med denna syn?


Puss

Nya tag

Igår kändes allt hopplös. Men jag tror jag växer lite i mig själv varje gång det händer något i livet (läs jobbet). Jag måste nog säga att jag är värd en guldstjärna i kanten för denna vecka. :D (någon måste ju säga att jag är duktig någon gång så det får bli jag själv då.)
Nog.

Pullan är ju sötast när hon pratar om nyblivna förälskelser iaf :D
Vi fikade på Condeco imorse, vilket alltid är den bästa tiden på veckan. Hon är så himla fin min pull.

Ni ser ju bara hur fin hon är

Puss to the kram

This years love

Ligger i min säng, för ovanlighetens skull, med datorn och har ont i magen. Har inte käkat på flera dagar känns det som. Det där med mat är inte min grej när jag är ensam. Syntes kanske när jag bodde i Lunden och inte hade de där fettvalkarna, som jag verkligen har nu. Fick nämligen höra av min gammel mormor att jag "lagt på mig lite hull sens sist", detta är inte mitt fel utan det är min feeder.
Jag ska säga att min popcorn-kväll gick åt helvete igår. Brännde dom något galet mycket nämligen. Inte okej. Fast okej för "hullet jag har lagt på mig". Haha, hon är så himlans go mormor Anna.

Idag har jag gjort min älskade lägenhet färdig för inflyttning av Petri. Känns sådär kan jag säga. Har därmed inget riktigt hem längre. Gah, får panik av tanken ibland men från & till går det väl bra. well.

Idag blir det mys med Pullan på stan, vi ska lunsha. Sen ska jag jobba... skrällen lix. Men på måndag är jag ledig o då ska jag gotta mig, vila mina händer & fötter som ser ut som köttstycken.
Nu, duschen och sen häng med älskade Pull.

Puss & kram

Jag har lite ont



Man får inte vara pjåskig på Donkan inte ;D
(ber om ursäkt för min smällfeta fingrar)

Idol & pop corn

Sov inte alls inatt, och då jag sov drömde jag mardrömmar såklart. Det är rätt jobbigt. Ibland tänker jag t.o.m att det inte är någon ide att somna för jag kommer ändå vakna flera gånger innan jag ska upp. Vaknar typ jämt o asbölar eller skriker saker... Men men, eftersom jag inte är så hård som jag kanske utger mig för att vara så får jag väl säga detta utan att skämmas.

Ikväll ska jag kolla på Idol och käka popcorn, samtidigt som jag har datorn i knät såklart. Alla andra hade egna saker för sig:/ så det blir bara jag o min käraste dator denna fredagskväll. Limp the snyggpimp får vara sällis på msn under kvällens gång:D Bättre än mycket annat faktiskt!

Puss o hej

... and again

Johanna svarar fortfarande inte... fast nu känns det mer som att hon inte ringer mig trots att hon är vaken... klockan är ju liksom halv 12...
Men eftersom jag har tråkigaste kör vi en sån här igen...

Namn: Sanna
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Haha, censur
Längd:164
Skostorlek: 37
Hårfärg: Råttfärgat
Ögonfärg: Blå/grå
Är du kär i någon?: Ja a
Önskar du att du bodde någon annanstans?:
Tänker du på självmord?: Haha, nej. fast jag kan säga fraser som "jag vill döööö" i klagorop typ.
Tycker andra att du är attraktiv?: Tror jag verkligen inte
Dricker du?: te och latte
Använder du droger?:
Röker du?: Nej
Vilket schampo använder du?: Barängen, Loreal & Matrix silvershampoo
Vilken parfym använder du?: D & G - Blue light
Vad är du rädd för?: mardrömmar
Gillar du att tvätta?: Haha, nej men jag är duktig på det.
Gillar du Berg-och-dalbana?: Balder

Senaste;

Film du hyrde: Hyr inte film
Film du köpte: Köper inte film
Låten du lyssnade på: The Killer - Indie rock and roll.
Låten du laddade ner: ?
Personen som ringde: Johanna..
TV-program du tittade på: Americas next top model
Personen du tänkte på: Johanna
Personen du fick brev av: Pappa
Personen du fick sms av: Jasper
Gången hela din familj åt middag tillsammans: På Tinas student -07
Saken du köpte: Shampoo & balsam
Du gjort idag: Legat här och framför TVn

För eller emot;
Långdistansförhållande: Upp till var o en
Utnyttja någon: cp fråga
Självmord: emot, det mest egoistiska man kan göra
Att använda droger: emot
Sex före äktenskapet: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit;
Mat: min tacopaj
Musik: Håkan Hellström
Sak: Min Samung TouchWiz
Sport: -
Dryck: Varm oboy
Kläder: Leggings
Film: Kollar sällan på film... men troligen Kopps
Bil: Porche!!

Har du någonsin;
Gråtit över en pojke?: Jo
Gråtit över en tjej?: Hm? Nej..
Ljugit för någon?: jo
Varit i slagsmål?:
Blivit arresterad?: nej

Antal;
Gånger du varit riktigt kär: 2
Gånger ditt hjärtat brustit: 0 tror jag
Hjärtat brustit på grund av dig: minst en gång iaf
Killar du kysst: haha ingen aning
Tjejer du kysst: Fjortis har nog alla varit....
Personer på grundskolan du har kontakt med: 3 kanske
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Två kanske, en gång som födelsedagsbarn och en annan gång i ett repotage om sommarjobbade då jag var ogräsrensare.
Ärr du har på kroppen: Hallå, jag jobbar på Donken

Vad;
Ska bli roligt: Julfesten för donkan, Jul på Liseberg, soffköp
Ska inte bli roligt: Vet inte
Sparar till: Framtiden
Väntar på: Nyår
Pålägg som gäller: Ost
Dagens dryck: Vatten & cola light
Brukar du svära mycket?: Lagom
Hur tidigt stiger du upp på vardagar?: 8
Gillar du att slåss?: Ohja
Vad ska du göra ikväll?: Jobba

(nu ringde Johanna BTW)
Är du seriös: På jobbet är jag nog fett seriös, annars är jag nog inte det
Vad är du allergisk mot?: de flesta stjärnfrukter
Vart har du ont?: Ingenstan
Använder du hårspray?: Nej
Kan du stå på händer?: Kan ett kylskåp stå på händer? - trodde väl inte det.
Favorit serie: Greys Anatomy
Svart eller vitt: Svart.
Kött eller grönsaker: Kött
Salt eller socker?: Båda.
Gillar du ketchup?: Nja
Är du glad nu?: Njo
Var du glad igår?: Nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus?: nja..
Vad dansar du till?: Håkan, discodans ;D
Stockholm är: Trafikerat, kriminellt & grått
Göteborg är: UNDERBART
Kan du sjunga?: jaförfan
Mer värt än guld: inget?
Spaghetti eller mackaroner? makkisar.
Land jag helst vill besöka: Fiji
Har du varit seriös? Ja a


Väntan

Ligger just nu i sängen och väntar på att Johannajävel ska ringa... eller ge ett livstecken.
Har aldrig i hela mitt liv stött på någon som sover så djupt som den kvinnan. Hon varknar inte av något, någonsin! Helt otroligt. Själv vaknade jag av att grannen nynnade på en sång en trappa ner i trappuppgången imorse liksom. Haha, liten skilland där.
Har ringt henne minst 8 gånger (allvarligt) och hon klickar mig bara - i sömnen! Mongo. Kvinnan hade desutom tvättid mellan 8-11 idag, som hon troligen har fetmissat. Bra där Johanna!
Nog med nedtryckning.
Vi ska nämligen till Skopunkten! Woho, köpa billiga skor är ju det bästa man kan göra. Speciellt när det är Ta tre betala för två. Vanligtvis brukar jag inte hitta skor där, men en titt skadar ju inte.
Efter det.... jobb. 6 fjuttiga timmar dock.

Puss o hej


Haha nerds vi är

Tack babe för världens sötaste lapp du skrivit till mig :)

Btw så är nog jag och min cheif AC kärast i världen...
Huvudämnet på jobbet är alltid kärlek och allt som rör ämnet. Men sött är väl det :)

Buhu

Imorgon åker J till Berlin med sina polare. Han ska vara borta i hundratusen dagar. Minst.. Minus ett par dagar/år, men det är en minst lika lång evighet det.
Men jag ska inte vara bitter jag inte. Nejdå.
Kommer bara vara död innan söndag. Allvarligt talat.


Marseille 1 aug -08

Haha, men hoppas du får det apkul pälsk! :)

Klänningångest

Jag kommer att få gå naken till julfesten i år (till allas stora skräck antar jag). Jag har nog testat alla klänningar i Göteborgs centrum. Inte okej. Nu tänker ni säkert, men vafan... det är 2½ veckan kvar till den där himla festen. Jaa, it is. Men jag har haft ångest över detta sens typ.... ever.
gaah!
Kommer säkert bli som förra året; KUTA runt i Nordstan och hitta outfiten timman innan stängningsdags.
Jag har ett problem. Den saken är säker.

Julfesten 2007


  
1. Jannika, Pullan & jag
2. Nathalie, jag & Karin
3. Pull, Jag & Marren (jävla osnygga alla är)


Hoppas -08 blir lika lyckat. Jag är ju ledig dagen efter nu så förutsättningarna för det är lite större än -07, då jag var på jobbet 06.30.... fortfarande packad, samma outfit och håret sådär ruffsigt som det bara kan vara dagen efter. Haha. Underbart.


 


Här igen

Efter endel påtryckningar om att bloggen är nere så får jag ta och skiver ett inlägg. Egentligen inte för jag vill, men vafan.

Helgen va nice hemma i Värmland. Men nice'are var det att komma hem. Stackars alla som fick höra mitt tjat om Jasper. Haha, speciellt Tina som troligen fick öronvärk av mitt eviga tjat om min "stooooora lääääängtan till Jasper" osv. Flåt Tinuten. Haha
Underbart var det att komma hem iaf, J väntade på mig på stationen och sen åkte vi hem till sista avsnittet av Kill Point. Spännande! Men jag blev allt lite besviken på upplösningen. Någon som håller med mig?

Idag är jag ledig, ska på Bodyvive om en timma, pumpa lite vikter och hoppa tusenmilijoner hopp upponer. Träningsbrud som jag numera är... haha (behövs efter helgens matintag!)
Senare fika med Petri och ännu lite senare med Pull, som jag inte träffat sens ever.

Bjuder på lite bilder sens helgen dåråå med lite censurer på barna såklart.

   
1. Jag leker tomte med Lycke
2. Tina tror hon är en clown
3. Gammelmormor Anna, 88bast och ung som en lärka

  
1. Farmor
2. Tinuten i pappas kök
3. Jag leker vidare


Nervös

Det enda postiva idag har varit att jag hörde/läste att jag låg på 4de plats av alla 28 arbetsledare i bästa GAPs restultat. Grymt sa grisen.

Ska prova att sova en timma innan EMA och J kommer hem. Hejpådig

fanskapsdag

Dagen började väl helt okej. Vaknade av mig själv vid halv 5 och låg o blundade en stund för att sen gå upp o göra sig redo till jobbet.
Väl där så bytte jag all olja i fritöserna, pust! Det är jobbigt att göra på morgonen men det var tvunget att göras så det var väl bara att göra det - eftersom ingen annan gör det.. Pik till mina kära medarbetare :*


Nog. Imorgon tar sj-tåget mig till Värmland. Kommer göra oooooont att vara utan babe juu. 5 nätter utan varann sens 14 juni, som nu ska detta läggas på med 2. ajm dajin!!! kommer ju inte sova bättre av det direkt.
Men ska även bli underbart att träffa tjocka släkten. Farmor, farfar, gammel mormor, min nygiftne far, min lilla syser, stora syster, tre underbara syskonbarn och Trajjabäbis såklart! Mamma ska på kryssning så henne kommer jag inte träffa :(
Om någon av mina gamla bodies vill träffa mig är det bara att komma till Kristinehamn!

Nu ska jag kika på sisådär 5/6 avsnitt av OC. Sen är det MTV EMA awards klockan nio!!! sen kommer även jasper hem. Wiiiie:)

(VET INTE VAD SOM HÄNDE MEN JAG KOM TILL NÅGON KNAPP SOM GJORDE ALLTING KUSIVT. INTE OKEJ)
puss

Flåt

dålig uppdatering här. Beror på sjukdom, sömnbrist och brist på ork.



Dagens ord kom från Pull:

Sanna säger:

fan va fel jag gör på smilesarna !!!! (tryckte typ .P istället för :P osv... men whatever..)

Johanna säger:

hahahaa

Johanna säger:

smileydyslexi

Senare kom även detta upp i conversationen:

Johanna säger:

Obama, thats right! Black nigga alright

Johanna säger:

mccain, guess what? You really suck!

Sanna säger:

ooooooookej.....



Iaf, dagen har varit så jälva förslappad. Vaknade upp halv 3 "imorse" och somnade igen klockan 7 och sov till 9. Rätt jobbigt, magen var upponer o jag kräktes någon gång vid 4. Huvudvärken sitter fortfarande i :(
Oerhört tråkigt var hela natten iaf. Spelade dock en massa passians, som jag vann en hel del på faktiskt! Hehe.

Dagen har varit 98% sängliggandes... chillat ner min kropp och kollat på sjukt många OC avsnitt. Så kom även hela säsong 2 med oc hem för några minuter sen. Wiiiie!
Till middag det blev lax&spenat paj. MUMS!!! Vi är BÄST på att laga mat. Denna gång gick vi inte ens efter något recept. :)
Nu blir det OC för hela slanten!

Puss

:(

Varför ?!
Jag blir så himla ledsen.... Varför kan jag inte bara få sova som alla andra?

Jag har tråkigast



1. Vad heter du?

Sanna Nordström
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Rätt nöjd med Sanna
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Papps ville ha Cassandra, men det tyckte mamma var för långt.
4. Vilket stjärntecken är du? Vattuman
5. Vilken årgång är du? 87a
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Nope
8. Flyttat antal gånger? Hela 15 gånger faktiskt!
9. Vart skulle du vilja bo? Har det bra där jag är nu
10. Vilken skolklass? tog stundenten 2006
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Rik & lyckligare

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
164 cm
2. Hur mycket väger du? -
3. Hårfärg och frisyr? blondt, halvlångt
4. Ögonfärg? Blå/grå
5. Mest nöjd med? Det där med självförtroende är inte min grej.
6. Minst nöjd med? det mesta tror jag..
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon? nix
9. Har du några piercingar/tatueringar? två i öronen & en tatto

FAVORITER
1. Filmer? Life of David Gale, Kopps
2. Låtar? Nästan alla av Håkan Hellström
3. Årstider? vinter om det är snö, annars sommaren
4. Mat/dryck? tacopaj / coca cola
5. Djur? Trajja
6. Färg? Svart & vit
7. Parfym? Isabella Roselini
8. Tv-program? Greys Anatomy!!
9. Ämne i skolan? Religion
10. Sysselsättning? Donkan is the shit

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En Duffel från Peak
2. Vad använder du just nu för skor? Uggs eller vit sneakers
3. Favoritfärg på kläder? svart och vitt
4. Favoritmaterial på kläder? ?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? en peak dunjacka & en svart klänning
6. Favoritaffärer? Gina & Åhléns City
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 1000-2000
8. Favoritmärke? har ingen favorit direkt..
9. Vad har du för byxstorlek? 28
10. Vad har du för tröjstorlek? s

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
om han nu kallas morfar heter han Lars
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Mobilen & nycklarna
b) Jobbväska just nu? har ingen jobbväska
c) Handväska eller liknande just nu? massor av kvitton och plånboken
3. Vad är du beroende av? kaffe, kramar, jasper
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? -
6. Vad tror du på? -
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? -
8. Vad köpte du senast? Fingervantar
9. Har du nåt husdjur? no
10. Var bor du? På Lindholmen i Gbg med Jasper

Hejkonsvejkom

Kallt

Det är minusgrader ute. Äntligen! Skönt att det verkligen går mot kallare tider så det ändras tillbaka snart igen. Jag hatar hösten.

Iaf, här är dagens otroliga soluppgång. Rätt så lyx att alltid vakna så man får se den var dag. Klar blå himmel är det också, denna underbara dag när jag ska jobba. Blä!

Goood mooorning



Limp the pimp: hur var Håkan igår?! Rockade han sönder dig :D ?

RSS 2.0