Kulit

älskar sånt här.. så jag snodde den av min 14iss.

Vem ringde du till senast?
Marie

Vem ringde senast dig?
mamma

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
haha okej men jag är ett sär! haha jo men jag har ej behörighet till där dom ligger i men det finns ett så ja på försöka fixa det. ses imån då? Puss

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?

pappa

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Hej söt. Madde, näsman o jag ska ut o gå sen. 7 vid busstorget. Ska du med? När åker du hem? Puss!

Har du några utkast?
Ja: "GV" till Spårvagn

Vad har du för kontakter som börjar på:
J:
Johan, Johanna MS, Jossekosse, J agneta.
T: Tinuten
M: Madde, Malin Etuna, Malin Hjärtat, Malin Hjärtat 3, Mamma, mammas kjell, Marcus, marie, Marie bohman, Marie Eriksson, Marita, McDonkan, McDonkan Karlstad, Mc Stina.


A) Ta fram mobilen & gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund & sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna !

1. Jag heter: Fjearvoll
2. Jag gillar: Latif
3. Jag hatar: Malin Hjärtat 3
4. Jag är kåt på: Marie Bohamn
5. Jag är verkligen superkär i: pappa 
6. Snyggast i världen: Sandra Kristoffersson
7. Fulast i världen: Stefan
8. Äckligast i världen: Elina
9. Muppigast i världen: Helge
10. Tråkigast i världen: Karin
11. Jag ska satsa på: Lina
12. Bästis: Marcus
13. Jag vill ha sex med: schwenk
14. Hatar jag mest: Tinuten
15. Jag har en hemlighet med: Dennisen
16. Jag avslutar det här med: Fammo


S O L

Vaknade kvart över 5 imorse för jag skulle med 7-tåget till Karlstad. Sov på tåget ett tag (?!?!) o sen var jag helt plötsligt i Karlstad. Resan gick väldigt fort...
Gick och hämtade mitt nya körkort på posten o sen lämnade jag in nyklarna på Riksbyggen. Så nu är min älskade lägenhet i kd inte min längre :(
Åkte vidare till Kristinehamn där far kom o hämtade mig på stationen. Sen låg jag bara o glassade i solen heeela dagen på deras underbara veranda.
Sen åkte jag med mamma o Kjell ut till skärgården o drack kaffi, o nu sitter jag här; solbränd o röd som en gris:)

Imorgon ska jag till Lisa o barna, sen luncha med mamma på stan för att sedan åka hem till den tomma lägenheten i gbg igen. Karin har semester o ska vara i Värmland i 1½ vecka. Buhuu
Det blev med andra ord en väldig snabb visit här i Värmland.

På onsdag börjar jag mitt vanliga schema också, 06.30-16.00 måndag-fredag. Ska bli sjukt skönt att vara ledig varje helg!

hare gott :)


Donkanferre;D

Igår var en jobbig dag på jobbet. Blev skickad till fucking Götgatan för att jobba. De värsta arbetstimmarna jag någonsin varit med om. ÄRLIGT! Det är SJUKT stort, man får ju gå 20m för att hämta pommes liksom.
Var as trött när jag jobbat klart, o ringer Målle o säger att jag inte orkar hänga med ut (mcdonalds fest på Babar). Men kvinnan slutade inte tjata, så det var bara att att åka hem o göra sig iordning o börja föra.
När jag näästan är klar med allting här hemma ringer Nelly o typ skriker att jag måste komma för vi får gratiskuponger i baren.
När jag väl var där så fick jag min kuponger av A-C, som för övrigt hade typ 30st, går till baren o grabben säger att det är Happy Hour så man får två!! Lycka :P
Så efter ett X antal flaskor med cider och öl så var man väldigt rolig:D och hela kalaset stog Mc Donalds för! Ibland har man det bra.
Efter ett tag så begav vi oss neråt på avenyn o landade på Bryggeriet. Helt galet mycket folk... man fick VERKLIGEN trängas. Vi började också bråka med nån grabb där som skulle typ döda målle av någon anledning... (?)
Ja det var en jävla rolig natt!

 
Målle när hon är som snyggast


Målle mådde inte riktigt lika bra idag dock, stackarn kom hem kl 5 och skulle öppna resturangen kl halv 7.så hon hann sova 20min innan hon skulle upp. (hon mådde inte bra idag)
Det gjorde dock jag eftersom min bullmamma Karin tryckte ner 2 liter vatten i mig samt nudlar innan sovdags. Så jag var bara jälvigt seg och trött idag.
En till på resturangen som inte mådde bra var Axel. Han var VERKLIGEN bakis. haha

Imorgon, fredag, är jag äntligen ledig. Det behövs med tanke på att jag jobbat mycket och sovit lite och har ont i mina muskler :( Ska gå till doktorn o kolla upp det dära.

Må gott.



JOBBigt

jobbade 10-20 idag, dåligt trött jag var framåt slutet. Var as arg på alla gäster o typ skrek att folket kunde käka någon annanstan:P
Fram till säret Malin och Nelly gick var det kul iaf, sen gick dom o då var det inte någon super rockig kvar..

Det mest jobbiga inför denna kväll (med tanke på att kl är kvart i 9) är att jag måste in till stan o hämta min cykel. De spöregnade när jag slutade så jag orkade inte cykla. Men det är bara att pallra sig in igen..

Saknar fortfarande min Tinut.

  
Systrarna Nördstrom


I morgon är det fest som gäller, med alla donkare. Ska bli rockig!


Ledig måndag

Idag skulle Karin, jag och Marie åka till Danmank o köpa öl o bara va liksom. Allting var planerat o Marie hade tagit ledigt, men så skulle vi beställa allting o Marie sa att hon inte va så på längre, o då sket vi i det hela. syndis:(
MEEN, jag o Karin ska ta vår eftertraktade sightseeing i Göteborg (trots att det regnar ute). Vi ska åka till Saltholmen (typ göteborgs skärgård och lyxområdet, ett hus kostar runt 6-10mille.) Sen ska vi sätta oss på spårvagnen som går från Saltholmen till Bergsjön. (typ Göteborgs svar på Rinkeby ;P ) o kolla läget där.
Ska bli kul:)

Saknar Tinuten:(
så jälva jobbigt att aldrig se dig. buhuu
Hon har äntligen fått hela sitt liv uppstyrt; med heltidsjobb, en snart bra karl och bra vänner i närheten av henne.
Så jälva glad för det, även om jag inte träffar henne någonting längre, för hon är allt.

Nu kom karin. Hejsvejs


ledig- och löne helg

Hej o hå va dålig jag blivit på att skriva. Måste ändras på.

I fredags var det fest hos mig o Karin, jag blev såklart för full och de andra var väl vanligt dragna antar jag.
Vi tog taxi in till stan eftersom Jonas och Magnus vägrar åka kollektivt. Så en annan sa med en gång att jag tänkte inte betala, för isf skulle jag åka spårvagn. VIlket jag inte behövde heller, så det vart ju lönsamt så att säga.

Efter jag skämt ut mig på donkan drog vi till Trädgårn, det var väldigt kul o mycket folk. Malin kom in också efter en stunds övertalning. (jag spillde förövrigt ut all hennes alkohol, sa hon, minnet är på topp)
Eftersom jag nu bor i en storstan, så förväntar man sig ju inte träffa folk man känner när man är ute. MEN vilka va det första jag såg typ, Adnan och Robban från Hagfors, o minuten efter det Johan, första utekvällen liksom. Så jag vettefan om jag bor i en s.k storstad.

Malin o jag rockade på dansgolvet endel, sen helt plötsligt var kl 4 och vi gick till Marie som jobbade. Skämde ut mig lite mer och sen åkte jag karin o malin hem till oss. Klockan blev 6 innan vi hann komma hem.

Igår var jag ledig, och OJ va jag njöt.... not.
va vaken mellan 12 och halv 3 typ, sen somnade jag om o vaknade inte förens kl 9 på kväll. tog mig en macka och kom fram till att jag fortfarande var bakis eftersom jag spydde upp den rätt sp fort.

Idag är det jobb igen, ska bli kul o träffa alla på jobbet ^^, hoppas Angered jobbar! O Dennis! då blir det en rolig dag.

Hare fett!

  

    


braskit

På fredag blir det att parta gärnet. Ledig fredag-lördag, vilket ska bli väääldigt härligt. Jag o Karin ska ha fest och alla som kommer är välkomna:) så kooom!
Alla på jobbet är så bra, älskar dom redan. Det är samma familjekänsla som på Bergvik faktiskt. :)
Idag fick jag stå i kök på riktigt, det var varmt. Väldigt varmt. Men det är rockigt med variation, men jag fick tjata lite... Men eftersom Dennis är så snällis och jag var  hans lilla lärling hela dagen så fick jag göra allt som var nytt för mig typ:)
Förövrigt så stängde vi idag, tog oss några öl samtidigt och lyssnade på Monas evigt pratade mun. Jag skrattade jag så tjöt hur många ggr som helst.
Kommentarer värda att minnas av Mona: "Alltså berätta inte för någon vem jag är... de blir så jälva avensjuka då" & "EY! vet du vem jag är eller!? Mona från Angered! Kom ihåg det brorsan"
Så skön brud.

I övrigt är jag rätt nöjd med mitt liv just nu.
Ha det gott :)


Ikea, jobb och Petra

I fredags var en braa dag:)
Började dagen med att skjutsa pappa till ett privatsjukhus här i Göteborg, medan han var där lånade jag hans bil o åkte till Ikea :) Köpte en bokhylla, lampor, tvättkorgar(9:-/st), hängare m.m
Väldigt kul,  sen åkte jag o hämtade upp far, som ÄNTLIGEN hade fått operationstid. 1½ års väntan liksom. Så himla skönt. Så åkte vi hem o lämnade av allting hos mig o åkte därefter till Saltholmen och Långedrag för att äta lunch vid havet. Det var SÅ FINT!!!
På kvällen åkte jag in till stan o mötte Petri, som är hos sin moster på minisemester. Vi hade myskväll med Tacopaj och öl.

Det var en lyckad dag med andra ord.


image34

Håkan, min man i vått o torrt

Idag talade jag med Axel på jobbet om musik, kom fram till att vi VERKLIGEN inte diggar samma.... jaja, jag sa iaf att jag älskar Håkan Hellström, så säger mannen att han hadlar donkan käk vid Kompassen!! Jag kom då fram till att jag måste börja hänga där på min lediga tid.
Trummisen hade handlat av honom själv flera ggr på K17, så där ska jag va den tiden då jag inte orkar hänga vid Håkans resturang ;P
image32

Mitt nya liv :)

Stortrivs i Göteborg, trodde jag skulle sakna min lägenhet i Haga, Karlstad. Men icke :) trivs som firren i vattnet.
Imorgon är jag ledig, pappa är i Göteborg, så jag ska låna hans bil o åka till ikea imorgon o köpa en byrå o lite annat skit. Sen ska vi luncha:)
Även Petra är i närheten så vi ska ut o ta en öl imorgon kväll, sen på lördag ska jag jobba 12-22. Känns ju jävligt givande o så.

image31

Hejsvejs

Första dagen på nya jobbet

Dagen har varit helt okej, kassa-underlägget var dock en plåga! Vi har också gamla kassaapparater, men annorlunda underlägg, som var något krångligare än det på Bergvik.
Fick lära mig att räkna kassan också, lätt som en plätt:)

Till helgen kommer Petra = festis. YAY
Förferre hos mig och sen utgång. Alltid pengar till sånt av någon anledning jag inte vet.. ;P

Imorgon åker Karin & Helena på visning på en 4a till oss 3, chans på 1:a handskontrakt. Vi får se hur det går... hoppas väl på det bästa:)

Hade inte spec mycket att skriva. Men what the heck:)
Må gott
p & k

RSS 2.0