Friiiky väder

Vaknade förut och såg hur ljust det var, blev super glad och trodde klockan var mycket (8/9) men kikade på mobilen och såg att hon bara var 6.45. Så jag täppte till alla hål som är emellan fönstret och rullgardinen, i hopp om att somna om. Och Yes! Somnade om två!! timmar. :)
Så idag kommer det bli en bra dag. Ska inventera mellan 20-00 på jobbet sen blir det kanske utgång med lite jobbfolk:) We'll see.

Nu ska jag städa vidare för att sen gå ut o läsa. O sen slottsskogen med Pullan. För idag ska det maxstekas! Rödast ikväll vinner!!
Puss to the hej.

Solnedgången med olika inställningar





Ge mig en systemkamera.
Ni har väl säkert sett mina vackra bilder på soluppgången vi har i köket och vardagsrummet. Dock har jag aldrig orkat visa solnedgången som vi har i sovrummet, som Inte heller är så pjåkig!

En liten berättelse

När jag åkte hem i bussen höll jag på att dö av värme och andras svettdofter bestämde jag mig att det var dags att åka till Biltema o inhandla mig en cykel :)
Tänkt o gjort så stod jag här hemma på gården, med ett 2x1,5m paket som vägde 17kg, med skruvmejseln i handen och tänkte bara på att detta var en dum ide och jag har verkligen tagit mig vatten över huvudet.
Jag öppnade instruktiosboken men allt som stod där var rena dyngan och jag förstod näst intill inget. Delar som boken beskrev fanns inte alls med i paketet och vi var tillslut 4st grannar som kikade, letade och läste den där himla instruktionsboken. Men grannarna gav upp och jag satte mig ner på gräset och kände mig helt förstörd. Men så kikade jag lite närmare och insåg att det inte var min cykel som var på den instruktios-sidan, utan min var ett par sidor längre fram! haha, alla skrattade högt när jag skrek ut detta till grannarna som donade i trädgårn.
Efter mycket plock så fick jag ihop skiten, då återstod bara ett problem: däcken var inte pumpade! Skitbra tänkte jag, det finns tre stycken pumpar i cykelrummet, någon måste passa. Yeah right, ingen ville fungera. Musten gick ur mig igen och en granne sa att jag skulle gå med cykeln till Statiol som är en 20min promenix härifrån.
Well, jag tog cykeln o traskade iväg. Väl där passade inte cykel-luftslangen.... jag blev helt galen och gick till luftpumpen för mopeder. Körde in den men den funkade inte heller!!!! Jag blev då helt vild och skrek högt för mig själv: MEN ÅÅÅÅH, jälva helevetes cykel och suckade högt. Mannen bredvid skrattade till lite och frågade om det inte gick bra. NEJ, det går åt helvete. Detta är femte pumpen jag testar och INGEN fungerar!!! skrek jag eftersom jag var så frustrerad.
Men då, som från ovan, kom han fram o satte sig brevid mig vid cykeln och sa: tryck här så kommer det luft från slangen, den kommer inte automatiskt.
Och vips så var hjulen fulla med luft :)


Min pärla

Det åskade & blixtrade i GBG igår, sommarn är här :)











Nu ska jag käka vidare på mina jordgubbar och vindruvor :)

back in town

Nu är jag återställd från den värstaste pollensjukan någonsin. Undra va det beror på att jag mådde så damn mycket sämre i Värmland...?
Jäjä, helgen var underbar - trots hösnuvan. Super trevligt att träffa Mäddä, Sändra & marrebarren på lördagskvällen. Vi spelade massor med Alias och åt grillat. Mumsens!


Veckan som kommer blir slappast... 6-15 mån-ons, 20-00 på torsdag och sen är jag ledig fre-sön. Sehr schön!

Har ju glömt att gratta bloggen förfan! Grattis i efterskott bloggen
2år och 11 dagar!
Hejohå va tiden går fort.


 


jälva as

Det är så jälva mycket pollen här i Värmland iår så jag funderar på att dö. Eller inte funderar föresten, jag dör på riktigt.

12-16

Idag är jag färskast, jobbar 12-16,  standard för färskingar. Im one of them tydligen. Sen kl 17 drar jag till skoooogen:D Lägtar så sjukt mycket!! Pappas mat, mina syskonbarn som älskar mig oändligt, mammas tjat och Trajjas galenskaper. wiho=)

Innan dess ska jag göra av med lite löning som dunsade in idag, ska köpa mig en ny väska och kaaaanske en plånbok från Marco polo som jag trånat efter i några veckor... men jag kan inte bestämma mig, man ska väl ha pengar kvar att ha i plånboken när man köpt den också? Dilemma... ha pengar kvar eller ha en schysst plånka?
Nej, nu tvätten. Puss to the kram

De lovade bilderna


Sandra & Patricija


Erica, Jesper, Hampus & Sandra


Jag & Erica


Hampus & Sandra


Erica & Ellinor



Det ser ut som att det bara är vi där, haha. Men det var faktiskt ett par hundra stycken till:P
Sen bar det iväg till Babar, och där var det ju också gratis vilket alltid brukar resultera i att man blir lite för dragen. Så det blev tyvärr inga kort därifrån.

Imorgon drar jag till Kristinehamn! Wiho=)

After work i 5an huset

Igår var det after work med alla som jobbar i 5an huset. Sjukt uppstyrt och väldigt trevligt. Gratis och billig alkohol och schysst dans:)
Efter massa dans begav vi oss till Babar och drack ännu mer gratis och träffade massor av K55:are. Man mår som man förtjänar idag antar jag.

I taxin på väg hem inatt sa J att han var sugen på kycklingkebab, jag sa tydligt att sån jälva skit mat ska man inte äta eftersom den säkert kommer ifrån Afganistan eller Turkiet. Inte en tanke på vilken nation chaffören var ifrån. Schmarrt! :P

Bilder kommer ikväll, om jag inte hinner dö innan dess. Ik :/
Nu ska jag snart bege mig till jobbet. hoh

Jobbiii

Igår var vi som jobbade helt jälva överkörda, en person sjukanmälde sig 10min innan den började och Michaela fastnade i hissen 20min samt varorna körde fel och var 40min sena FÄRSKT, men eftersom jag har underbara medarbetare så var alla på superhugget och superduktiga =) så tack alla alla brudar och Hamplord för detta!!! (hade fyra rännor cheese och kunde inte hålla skåpet själv när Hampus gjorde en grill ens! 4 rännor cheese är ungefär 35st och göra grillen tar 10 min. DÅ kan ni tänka er hur mycket cheese vi sålde. det var friky friday fast tisdag!!) Galet!
Men jag gillar det.

På fredag var jag tvungen att korta ner mitt arbetspass med 5h då jag ska åka till Värmland, och eftersom jag har världens diciplin så ska jag jobba ikapp 3av dem idag :) 
Oh så jag längtar till helgen! Lördagsförmiddagen ska jag, Lave & Laya göra en utflyckt till Gullspång o umgås med mamma/mormor, Trajja och hennes karl. Där ska vi promenera till en bondgård o kika på nyfödda lamm. Pluttiplutttiiiisseen för sånna!
Eftermiddagen ska jag spendera hos pappa med grillning och chill. Därefter bär det av till Karlstad, grilla dricka och umgås med folket:)
Härlig lördag.

Frukost nu! Hejkon svejkon... (om 2½ min, måste lyssna klart på EMD - for you ;) )

Låten med stort L

E.M.D - For you

For you, for you
For you I'll break myself in two
In two
For you I'll set my house on fire
For you I live in this abandoned state
My reasons forsake me so why don´t you
Wake me up

Matrix so silver

Silverschmapoo borde varje blond brud ha. In case off liksom. Som nu. Mitt hår var gulast och jag hade panik, och där stod räddningen... Matrix essentials So Silver. Omg, tacka gud för den produkten :)
Hehe

Ja, håret blev superblont och precis som jag vill ha det. Skönt att ha återgott till det überblond istället för något slitet råttfärgat som inte rörts på hundra år. nice nice.


Igår var vi hos J's mamma och käkade pasta med kräftstjärtssås med massor av vitlök. Så himlans gott, jag är fortfarande mätt typ:)
Imorse köpte jag tågbiljett hem till mitt kära Kristinehamn (synd att man först nu lärt sig uppskatta staden efter att man bott ifrån den i 2½ år.)
På lördag ska jag till Karlstad och träffa mina älskade tjejer Marie & Mäddä. Tyvärr är Linda i Oslo då så henne kan jag inte träffa. Tråk!
Pussipuss

mitt håår!!

Har just slingat håret, med den vanliga blekningen och med den vanliga tekniken. När jag sköljde ut allting efter 35min verkning så började jag att föna direkt efter och upptäckte till min Stora förtvivlan att håret var gult! Vilket aldrig tidigare hänt mig, speciellt inte med blekning... Jag fick springa in i duschen igen och satte i en överdos med silvershampoo.. Haha. Hoppas det blir bättre... :/

Hur ser mitt hår ut sen? Sitter det kvar? Fortsättning fölljer.

Tim Sköld



Sjukt länge sen, fortfarande sjunkt bra!!

Rubrik

Sitter hemma och snuvar och nyser, jälva pollen. var halvt säker på att jag vuxit ifrån det detta år eftersom jag inte kände så mycket förra året. Men icke sa nicke. Fram med pillrena och heal'a mig.

På fredag åker jag nog hem till mina nära och kära i Värmland. Till alla mina syskonbarn, min hund Trajja, mamma, pappa & Marie. Känns rätt behövande. Annars träffar jag inte mina älskade små barn på 3 månader, och det pallar jag inte...
Hejkon svejkon

Lite fint

Tristessen slog sönder mig, så jag gick ut o fotade lite med min intesådåligakamera :)






Vår innergård & dörr


Kl. 20.00


Det börjar så smått klia i ögonen. Snart kommer nog snoret och nysningarna också :(
Men fint är
det :)


vår :)

Med solen i ansiktet och solglajjorna på, hoppade jag på färjan till Järntorget. Handlade mig en bok och såklart klev jag även in på Haga Hem och inspirerades lite. Härligt!
Boken, Smärtans barn, ska jag sluka imorgon när jag ligger på Ericsbergs gångbrygga o schteker i solen. Jag har varit väldigt flitig detta år och redan läst tre böcker, och är nu inne på min fjärde! Den ni. Inte dåligt för att vara mig.

   


Lite tips om ni gillar tunga och verklighetsbaserande böcker :)

Hur fan tänkte ni sverige!?

Jag har kikat på diverse youtubeklipp från Melodifestivalen -09 ikväll. Och jag vet att jag egentligen inte får klaga eftersom jag varken röstade eller kikade på något avsnitt. Men jag måste!

HUR FAN TÄNKTE NI NÄR NI SKICKADE IVÄG EN JÄLVA GAPHALS TILL STORA EUROPA, och sen -som vanligt- räknar med trippelvinst och överlägsna röster.
Nej, tillomed Lilli & sussie, de gamla tanterna, skulle gå länge den där jälva "opera"sångare kommer göra.
Hade jag kikat och röstat -vilket inte hade skett då jag är för snål... men änd- hade mina röster gått till Agnes, EMD, Lilli & Sussie eller HEAT. (Fast EMD skulle nog garanterat fått min röst, jag blir ju knäsvag så fort jag får syn på Danny)

Så lite från helgen


Buffe på Mongolisk resturang i lördags


turistbild med the roadkill thing kring Pulls hals. :P


Schtek


På väg till Gbg's bästa smultronställe :)


Köttbullemacka & kaffe i solen på förmiddags kvisten


Sen blev det lunch inne i stan


Räk- och grekisksallad


I söndags satt vi här med kortlek och J läste bok


Sen gick vi upp på berget intill trädgårn o kikade lite :)


Skräll att jag spexade till kortet...

Som ni ser va vi ute näst intill hela dagarna. Så himla nice!
Tack Marie för en underbar helg, kom snart igen :)

lost

Fan va lost jag är.
Hoppas jag kommer in på någon av utbildningarna i höst. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. då bryter jag nog ihop och önskar att jag vore död.
Längtar så efter att göra något. Vad som helst.


10



Jahapp, så det blev minst tvåsiffrigt i månader tillsammans med J. Det trodde jag då inte natten då du hånglade upp mig på Bam bam du ;D
Grattis J ;)

Twist & tango

 



Nedsatt från 800 till 300. Riktigt nöjd :)

soooolen


"det ser ut som du har en röd haklapp"'


hej jag är osminkad och röd.

Friiiiky

Herre jisses vilken helg!! Solbränna, prat och ännu mer solbränna stod högt på listan. Trevligheter som poker, cider, pizza och Buzz blev också list-etta :D

Vädret och Marrebarren har gjort hela min helg och veckan som kommer - har fått lite extra livsglädje. fytusan vilken underbar kompis. En sådan borde alla ha! Vi ses i juli igen sötnosen!
(kort kommer när Marie skickar dem, troligen imorgon)
Nu ska jag lägga mig brevid min älskade J och sussa lite, jag är utmattad och  röd som en tomat av allt solande som varit dessa två dagar - and i love it.

Puss

en dag



Ja, jag är rätt nöjd med att vara ledig i helgen!

lite sömn också

Jag hann med alla saker att göra, tro det eller ej! Känns riktigt skönt.
Jag blev så slut att jag somnade på Jaspers axel när han låg o läste. Drömde då om bröllop (har pratat med Karin om hennes pappas & Anitas bröllop ett tag, så det måste vara det som spökar) iaf så frågade jag J när jag vakade upp ur drömmen -inte från sömnen- om vi skulle gifta oss. Det ville han inte. Damn! :P


Här fåru för du nobbade mig :*


Nu ska jag sticka till jobbet!
Puss to the hej

dagen före Dagen

Imorgon kommer marrebarre. Wiihoo:) Ska bli så roligt!
Har dock en massa att stå i innan dess; städa lägenheten (som tur är har jag varit oerhört duktig denna vecka och hållt rent överallt faktiskt, så det är inte så mycket att städa), slänga in två tvättar, dundra ner dubbelsängen från vinden (ett projekt av dess like!), handla och köpa en till bunt med påskliljor :) (älskar påskliljor!)
Det är tur att man är ledig fram tills klockan 3 idag! Annars hade jag haft smått panik nu.

Gårdagen var lite händelserik igår trots att jag faktiskt jobbade 12-21.
 * Innan jobbet tog jag på mig äran att samla ihop pengar av skiftarna samt nästan alla heltidare och köpte en present til vår chif som gjorde sin sista dag igår. Två buntar påskliljor och en DNKY plånbok. (jag har alltid sagt att jag är grym på presenter)

 * Så vid klockan 19.45 kom ett "angeredsblattegäng" på 6pers á 13år. Kände redan innan de ställde sig vid kassan att här blir det bråk. och OM det blev. herrejisses. (jag är ju inte den som bangar att bråkar med småblattar i gäng direkt).

 * Sen när jag slutat ringde jag till Pullan som satt på acess akuten, kompis som jag är hoppade jag genast på vagnen dit och hängde med henne ett par timmar. Kollade på hockeyns sista minuter och gick till 7eleven. Slutade med att hon fick sjukskrivning i 6 dagar. Stackarn har hostat sönder muskulaturen runt om bröstkorgen.
Sen bar det hem med min packade man som varit på fotbollskväll med jobbmän.

Jä, nu ska jag börja med mitt berg av todo'er.
puss & hej

8/4-09

Happ, då var det onsdag igen, denna ser ut som följande:

* Kika runt på stan efter något fint till chifen som gör sin sista dag
* Jobba 12-21
Sen var det slut på planer.. doh.

Kan ju säga att det regnar (!?) i Gbg idag. Högst opassande. Men spelar bollen, i helgen ska det bli 19 grader och sol enligt diverse väderprognoser. Och det bangar man ju inte med olämpligt jobb. För jag är ledig och det är påsk! Marrebarren kommer hit o gör staden osäker med mig o Pullan. Woooho! :D

Vårstäd!

Jävlar va duktig jag varit denna morgon! har stor städat lägenheten och alla dess fönster (!) (hoppas J märker det innan han läser det här bara.. känns inte som att jag har oddsen på min sida där faktiskt)
nu ska jag iväg till Coop för att köpa mig en riktig mopp! Är så jälva trött på att inte ha någon, och använda en blöt jälva handduk! Den förra skickade vi iväg genom dörren illa kvickt efter att J luktat på den. Ingen härlig odör så att säga.

Hare fint.


Tjöta

Här finns lite kort ifrån jobbfesten i torsdags, som var gaalet trevligt:)
Tur att vi har dig Steph som alltid har kamera!


I övrigt står det still.Har inget att se fram emot vilket gör att dagarna mest flyter och man vet inte vilken dag det är. (eller ja, jag ser jääääävligt mycket fram emot skatteåterbäringen, men dit är det långt.) (så ser jag fram emot att mina kokade ägg ska bli klara också.. är så jälva hungrig)

Jahapp, dagens inlägg blev inte bättre än såhär.
Hejkonsvejkon!

jobbilijobb

Nu har jag lockat håret (!) dragit på mig kläder och ska snart ut i solen o ta en fika med mina favorit flator.. Pull & Chrisse sötisarna :)
Solen skiner och himlen är snart klarblå, synd att man ska jobba. Hade varit nice o haft helgledigt med icke sa nicke (det ska faktiskt bli skoj att gå till jobbet iaf. (Äntligen har mina onda tankar ang. jobbet försvunnit)

Om en vecka är min Marrebarre här också:D WOHO, skoj det ska bli! parti, buzz, singstar, pizza, kaffe och chirre kommer troligen vara högprio. :D

Ha en fin vårlördag :)

1½ timma förfan


nu kl 10.30



okej, vädret. Du har 1½ timma kvar på dig att leverera sol och värme. Jag är ledig och godtar inte sånt här pissväder då!
Tyvärr ser det inte så ljust ut... men smhi.se har alltid varit min närmaste vän under vår- och sommarhalvåret, så jag litar på er.
Do it or get done.

påsk snart

 
Jag påskpyntade blomman på gården lite häromdagen när jag låst mig ute.


Men sen hittade de rätt in till påskriset :)
älskar fina & söta saker ju!




Var hemma hos Petra häromdagen och fick veta att hon köpt en.... hamster.
Den var överviktig och hette Hamstern.
Jag trodde det hela var ett förstaaprilskämt först, men så plockade hon fram den och där va den. Liten, tjock och grå.
Tja, varför inte liksom?

den där milijonen

Jag har nu fått den där miljonen som jag tjatat om så jälva länge i bloggen :)
Helt ny UNDERAR anda på jobbet - är sjukt laddad inför sommarn! Sen så fick jag min skattedeklaration på posten idag.
fan va pengar jag kommer få tillbaka i juni! Blev så blev så sjukt nöjd när jag öppnade brevet. Det är ju närmare 20 än 10 papp så att säge ;)
Nu väntar käk med jobbet, ska bli oerhört trevligt :)
Puss&hej

jobb

För första gången på väääldigt länge ser jag fram emot att gå till jobbet :D
Idag blir det jobb på golvet mellan 6.30-14.00, sen möte med vår bc ang. kursen i en timma, sedan blir det assmöten; vilket jag tycker är rätt nice'a extra timmar! Vår nya rc har nog en massor att ta upp vilket jag tycker är hur spännande och positivt som helst :)

efter denna långa dag med mcd så ska jag hem o sova en stund, för sen blir det kalajs med jobbet på Babar. Jag är peppad och redo för fest! Ledig imorgon ju :D

Nu ska jag fiffa upp mig. Puss&hej

ps. Det kommer bli lika varmt (12 grader) och soligt idag som igår. NIIIIIIIICE! Känn på den ni nordbor som läser detta ;)


Mys

Ikväll blir jag bjuden på middag av min gammle vän Petra.
gott gott gottigott gott

RSS 2.0