rip

I förmiddags avled min gammel mormor, mormor Anna. 89 år blev hon.
En grym tant som tyckte vi barn skulle gå ut o dansa och ha kul så länge vi bara kunde.

Men hon är där hon vill vara nu. Med sin man Reinhold i himlen. 7 månader var de utan varann och jag vill nästan intala mig själv att hon övertalade sin kropp att bli sjuk häromdagen så hon slapp vara utan honom längre.
60 år var de gifta och det gör nog så ont i kroppen när ens man efter så lång tid lämnar en, att man kan nog dö av smärta. Tror ni inte?

Nu är ni med varann, och jag är glad för er skull.
Älskar er :)


pappa, en tjockare jag, morfar Reinhold & mormor Anna

Sommar & sol

Längtar så förbaskat mycket till sommaren!
Runt 8 imorse var det klarblått och solen lyste som bara den, jag ville såklart ut o strosa men klockan var ju som sagt 8..
Har fixat hem mig ett bildhanteringsprogram som jag håller på att lära mig.

Så här har ni lite sommar&sol bilder ifrån frankrike



Djä, inte så grymt.. men som sagt jag håller på att lära mig.
Nu ska jag väcka min man och försöka få honom att bjuda på frulle på Eriksbergs Café, köttbullsmacka med rödbetssallad är min favorit, med kaffe såklart. Mums! :)

HAHAH

Alltså jag vill skriva något roligt till denna bild. Men vad jag än skriver så kommer det va så himla opassande.
Så ni själva får lista ut va denna sjuk(a)t roliga bild betyder.


Coldplay



Jag får gåshud.
Lost!

yoyo

Har haft två väldigt sömnlösa dygn, men inatt ska det nog bli ändring på det, ska lova mig själv sovmorgon imorgon:)
För nu äntligen är det äntligen ledig helg. Så jälva skönt. Älskar det!

Imorgon ska jag med Pullan & Chrisse på H-O-C-K-E-Y hockey! Vem säger nej till gratis hockey liksom. Det är faktiskt förbannat roligt.. man gör det för sällan helt enkelt. Efteråt blir det auschgang så att säga. PeppPepp!

Nu ska jag kliva in mina nya converse. Fräscht med vita ju!

Puss & kram allihoppa =)

lång natt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag... jobba 13-21 (fick börja en timma senare för min kära Erica eftersom jag inte sovit något inatt.. eller ja. ett par/tre timmar mellan midnatt o framåt, sen var jag klarvaken. jobbo)

Hoppas mina armband kommer idag:) så fin fina!
Köpte ett par nya jeans och en kofta på H&M igår. Jeans eftersom jag bara har ett par som jag använder (399:-!!! ska nog skippa märkesjeansen i framtiden och statsa på dessa... hate to admit it men pappa; du har väl rätt) och koftan för den var söt :)
Börjar äntligen kännas som att vintern är borta och våren på g. Asfalten var torkad av solen och himlen var blå i tisdags. Härligt! Ljusare tider är alltid skönt.
Nu ska jag hämta upp jobbkläderna som ligger i tumlaren och sen dra mig så smått in mot stan.

Ha en bra dag (ska jag försöka ha iaf... får väl dricka redbull och kaffe om varannat idag:P )
puss to the kram.

lönedag

Varje gång jag får min lönespec känner jag mig som en prostituerad, en hora helt enkelt. Jag jobbar o jobbar o jobbar men får inte ens i närheten av det man tycker är värt. Men that's life.
Betalade precis alla räkningar, kändes ju BRA må ja säga. Mobil-räkningen var ju inte på snälla avin, jag befann mig ju i Frankrike en vecka.. säger väl allt.

Well, idag mår jag bättre. T.o.m bra! 12-21 står det att jag ska jobba på schemat så det är la bara pallra sig dit i vanlig ordning.. men snart är det ledig heeelg. Wiho:)
Innan dess ska jag besöka Gina, Indiska, H&M och weekdays! :)

Puss to the kram


hemklickat

Jag kikade runt lite på chifens blogg och såg att hon länkat till cocoo.se. Klikade in där och upptäckte att de hade så himla fina armband.
Så nu har jag klickat hem två stycken sådana.

Ett utav dem blev denna :)



Hoppas de kommer snaaart =)

9 mars

Nu är det bokat!

Bad, bastu, 30 min massage och brynfärgning & brynplock på Haga badet. Oj va jag längtar!
Tack älskling för julklappen :)

Sjuk igen

Happ, så var man sjuk... igen. Jag kan då aldrig hålla mig frisk, hur mycket jag än försöker känns det som. Jag dricker te, knaprar alvedon, vilar och håller mig varm. Men jag lyckas ändå inte.. fan.
Konstiga är att jag inte direkt har något "vanligt" denna gång, utan jag har en massa olika symtom som huvudvärk, illamående, nysningar och rinnande näsa. Men de som är mest konstigt i alla dessa förskylningssymtom är att jag har sviin ont i mina ögon, de svider, rinner och gör ont att hålla uppe. Whaat wrong with meee!?

Om man räknar härifrån och ett dygn tillbaka har jag sovit 15,5 (!!) timmar. De resterande 3,5 har jag jobbat och de andra 8,5 har jag suttit framför datorn/tvn. Ett värt dygn vill jag säga.

Idag ska jag chilla och dricka en massa te med citron i. Hoppas att ni mår bättre =)
puss


Jälva förskyldning

Jag är död. Jag var död igår med men ännu mer död idag - om det är möjligt?
Förskylningen är utan dess like! Mina öron slår lock hela tiden, näsan rinner - ofta utan förvarning och jag nyser som om jag inte gjort annat.
Tur att jag är ledig! Fast jag har ju inte varit helt ledig idag, trots att det är min lediga dag. Utan jag var duktig och jobbade 06.30-10.00 så jag tog ikapp de 2½ timmarna jag gick hem tidigare förra veckan. Väldigt duktigt av mig.

Idag ska jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv, dricka jordgubbste och snyta mig. Laga lasange ska jag göra också om jag orkar. Matlåda för veckan!
Puss & kram

Papps

Igår kom pappa till jobbet!!

Ring ring
Sanna: hallå?
Pappa: Tjena, vart är du?
S: jag är väl på jobbet... vadådå?
P: Ja men jag ser dig ju inte?
S: ..va?..
P: ja jag ser dig ju inte..

Haha, jag rusade ut från backroom där jag såg min ståtliga far ståendes:D Oj va glad och överraskad jag blev!
Blommor fick jag också men min bärbara dator går inte att få igång och det är på den jag har överföringsprogrammet till kameran. GAAH!
Så ni kan ju tänka er en bild här med fina olikfärgade tulpaner. Hihi.



Jag klev upp för en stund sen, utvilad och pigg efter nästan 12 timmars sovande. Oootroligt skönt! Jag var död efter jobbet igår och somnade nästan med stört efter att jag entrarat dörren in till lägenheten.
Idag ska jag beställa tid för massage som jag fick av J i julklapp. Hoppas de har tid imorgon! 10-19 pass står också på schemat idag, så det är la bara att pallra sig dit.

Drömde förövrigt att jag var i Thailand inatt. Svinbrun och jälvligt göttit hade vi det - vilka jag nu var med... kommer inte ihåg. En hel drös med brudar iaf. VILL VILL VILL. Fan att man ska ha begränsat med pengar!!
Och appropå begränsat med pengar har vår kyl fan inget innehåll! Vi har sagt "vi måste handla" i över två veckor. Och när någon av oss börjar säga det så är det snart som i idag eller imorgon. Så vi har käkat mat ifrån frysen väldigt länge = tomt i frysen nu också.
Häromdagen var jag hugrig men det fanns inget att äta så jag fick va hungrig! haha. det är sant... Hej jag är 18år och har nyss flyttat hemifrån --> har inte mat som första prio.

Va fan hände med vädret :(

Det bara snöar och snöar ute. Blir så ledsen! Vafan hände med alla vårkänslor som jag hade för någon vecka sen?!
Men Johanna hade läst att det bara är 22 dagar kvar med detta pissväder. Så the counting has started säger jag bara!
Ge mig Maj nu! Nu nu nu. (juni/juli funkar också bra)

Ikväll har världens finaste Petri varit här. Vi spelade Buzz och drack vin, hur nice som helst! Men efter femte Buzz-omgången dog vi båda två och nästan somnade tvärt.
Så nu blir det sängen för mig och min huvudvärk - som hållit i sig hela jälva dagen. J är ute på galäj (som min mor så hippt skulle ha sagt) så jag får somna/sova ensam.
Imorgon: jobb 9-18. Great. NOOOT. Det värsta med mitt jobb är helgerna. Uschuschusch. Men det är bara att bita ihop, antar jag.

Puss & hej leverpastej

Lugg förfan



Fick precis ett anfall och gjorde det. Det jag pratat och tjatat om så länge. Klippa lugg. Men nu är den på plats och jag blev nog rätt nöjd, fast ska nog klippa lite mer nästa gång jag går till frissan för mer vågar jag inte göra på egen hand :)
Vad tycks? Skulle jag ha behållt min tråkiga snebena eller är de få hårstråna till lugg schysst? Schwaren danke!

faking poser, djä


Tunika från Indiska och leggins från Gina. Lättare går inte att få :)
Idag försvinner 3månaders utväxten. Euw
Nu ska jag ta upp tvätten och dra mig till Hjalmar för att träffa Johanna & Chrisse. Hej tredje hjulet! :P

Tack Ingvar Kamprad, du är min Gud.



Vi har nog världens finaste tv-bänk. Verkligen! Älskar den och vårt vardagsrum är såå mycket finare idag än igår. 2½ timma tog det att få ihop den, plus alla de hundratals sladdar att få ordning på. Men värt mycket värt.
Hemkörning av bjässen tog vi också, 200kr varschego.
Vi (läs jag, J var sjukt svårövertalig denna gång men tillslut så) köpte bl.a. även denna fina&stora bordslampa också. Superschnögg i fönstret.


Min ledig dag idag, ska spendera den med Pullan på Ikea faktiskt.. haha. Får aldrig nog.
Ha en bra dag allihoppa, för det ska jag :)
Puss to the kram

Ikea, vin & pasta

Fan va jag älskar att handla saker till mitt hem. Helt galet mycket har jag handlat denna vecka. Det går bra nu.
Efter en skön dag på jobbet mötte jag upp J för en tur till Ikea Bäckebol.
Jag var helt lyrisk - som alltid när jag är på ikea. Men snart sjönk mitt humör och jag insåg hur mycket saker jag vill ha men inte kan köpa. Men J gjorde mig snart på bättre humör och sa den fina kommentaren: tänk inte på vad du inte kan köpa, utan tänk på det du köpt. Sötnosen.
Tillsammans blev vi 3 papp fattigare, men ack så fint vårt hem kommer att bli. :)

Nu ska jag laga köttfärssås och spagetti. Mums
Puss&kram


Gladiatorskor

Har ju glömt att visa mina überschnögga sommarskor 2009 som jag inhandlade i Karlstad!





Spring till Monki brudar!!
(det ser cp ut i tåspetsen med all luft emellan, men så är det när man har 36 på längden och 38 på bredden. Då får man gå i ett lite för små par skor, men något tajtare än vad man annars skulle ha valt..
Men då ska ni komma ihåg att jag fått de bästa fotgenerna av mina systrar... stackarna)

Himlagott


Lite inköp från gårdagen=)


10 glas ifrån Lagerhaus
(grym mobilkamera jag har)
 


Krokar från Balders Hage


Postlåda från Indiska


Snart så:)

Det var länge sen jag kände mig hemma, det har faktiskt bara varit två gånger i livet jag kännt så; då hela min familj (jag, två systrar, mamma & pappa) bodde på Fågelvägen 3 i Kristinehamn. Därifrån flyttade vi då mamma & pappa skilde sig när jag var ca 7 år.
Sen kände jag mig aldrig hemma på något av alla de 12 ställena jag & min syster bodde på. Sen flyttade jag ihop med Johan 1 år och det var mest en förvirring i min sinnesnärvaro.
Men så flyttade jag till Karlstad och bodde i min etta på 20 m2, kändes lite hemma men mest bara tillfälligt. Så drog jag till Göteborg och Majorna hos Karin. Mysigt och så, men inte hemma.

SEN, äntligen, köpte jag den finaste lilla lägenhet i Lunden. HEMMA. så jälva hemma. Mitt mitt mitt. Ingen har något att någonsin säga till om ang. denna. Underbart.
Men så träffade jag J som halvt vägrade bo i den lilla lägenheten, men samtidigt var det onödigt att ha varsin lägenhet då det bara skulle ha varit dubbla hyror på 5000 resp. 6700kr. Så Lindholmen it was. And is.

Hemma är verkligen inte rätt ord för detta, men jag trivs bara mer o mer ju mer månaderna går. Början var rena rama fucket men fick rätt snart fira händer med inredning, färg på väggar och inköp av prylar osv. Hihi=) så nu det börjar lika så jag vill ha det iaf = vitt. Hehe.
På torsdag blir det IKEA med älsko och inhandla en tvbänk. Den snyggaste såklart :D

I framtiden ska jag köpa lite annat från samma serie; Liatorp. Men det skirver jag inte om ännu för Jasperson vet inte om detta än. Haha.

NU

Lady Gaga - Paparazzi
Sjuukt bra. Digg it or die




Lite mer kort ifrån helgen ju


Mina kära vän Madeleine aka Mäddä


Limp the snyggastePimp & jag på nöjes


yrvädret i rosa är pull :P


Torget i Kd, här har man gjort både det ena och det andra genom åren.. haha;D


Dagen efter var det mat med Johan, Mäddä....

...Limp...


.. sändra.. och Marren men bilden var inge bra.

That was that. Mer av Karlstad och mina brudar därifrån i framtiden=)

Kristinehamn=)

Klockan 06.00 ringde klockan i fredagsmorse och kl 07.07 gick tåget som tog oss till kristinehamn:)


jasper somnade innan vi kom på tåget typ


Tripp, trapp och trull på kalas för Lycke som fyllde 1år


mamma renoverade vardagsrummet så vi gick ha picknick på golvet istället:)
barna tyckte verkligen om det!


Laya, jag & Lave :)


Trajja ville också vara med... men ser här ut att dö av tristess?

Det var lite av en sammanfattning av Kristinehamns vistelsen. Mycket kaffe, mer mat och mest underbart:)

Älskade vänner:)

Lördagskvällen var sjuuukt kul! Xider, Alias och Nöjes stod på to do listan och vi gjorde det sjukt grymt;D


Limp & Mäddä spelar Alias


"Jag är fan född till DJ" ett evigt citat av moi


Favoriter på samma kort


min evigt långa vän Limp


Lindas favoritbartender snyter Pullan


JAG hängde på schlagergolvet.. hör inte till vanligheten


Tequilla & Mintu


Fågeldansen höll på ca 3min för länge:P


04.00 sa jag & pull nattis


Underbart

Sitter just nu hos far. Ska snart bege mig till mor där mina tre småknattar är och spendera lite mer tid med dom. Bland det bästa som finns=)

Igår lunchade vi med mor, spelade TP med Tina, kalas hos barna för jag fyllt år och Lycke fyllde 1 igår. sen begav vi oss till far för underbar mat (potatisgratäng med GRILLAT kött.. mums!!)

nu ska jag åka. Glass och muffins står på Menyn.
Sen Karlstad!! :D

Puss & hej

mycket fritid idag!

1. Namn: Sanna Karolina Nordström
2. Ålder? 22 år i fredags
3. Vart bor du? Lindholmen, Gbg
4. Bor tillsammans med? Jasperson
5. Färg på ditt hus? Gult
6. Hus eller lägenhet? lägenhet
7. När är du född? 1987
8. Klass? Gick i Sp3a 2005-06
9. Vilket år tar/tog du studenten? -06
10. Något jobb? Donkan postgatan
11. När gick du upp i morse? 07.10
12. När ska du sova? Vet inte... 11 kanske.
13. Duschat idag? Japp
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? nej, Jasper har dock pussat mig
16. Vad har du ätit idag? Jordgubbs-smoothie, te och en köttbullemacka
17. Dagens klädsel? Blå/randig skjorta, svart cardigan, nudiejeans
18. Dagens ris: att jag vaknade så damn tidigt
19. Dagens sötnos? har inte träffat någon idag ännu
20. Dagens roligaste? Inget än så länge

SOCIALT:
22. Hur många har du kysst?
haha? håller inte räkningen
23. Vem kramade du senast? J
24. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen hoppas jag
25. Har du pojk-/flickvän?
J
26. Vem pratade du med i telefon senast? mamma
27. Vem fick du senast sms ifrån? Marie

SENASTE:
28. Personen du tänkte på?
mamma
29. Personen du kysste? 
Jasper
30. Gången du spydde? två veckor sen
31. Gången du grät? förra veckan
32. Pizzan du åt? tomat ost skinka champisar räkor ananas
33. Gången du va i Göteborg? Är ju där nu
34. Gången du var i Stockholm? 2008
35. Gången du drack alkohol?
I lördags
36. Gången du var kär? nu ju

ANTINGEN ELLER:
37. Svart eller vitt?
Svart
38. Hund eller katt?
hund!!!
39. Ut och festa eller hemma och mysa? hemma!
40. Tvspel eller datorspel? PS3
41. Spindel eller orm? den var lätt, spindel
42. Natt eller dag? Dag.
43. Lunarstorm, helgon eller Playahead?
what?
44. Ragga eller bli uppraggad? 
Har nog aldrig raggat på någon 
45. Big Brother eller Paradise hotel?
BB!
46. Blont eller svart hår? blondie
47. Har du blåa ögon eller bruna? blågrå
48. Choklad eller lakrits? Choklad
49. Göteborg eller Stockholm?
Götelaborrrrg
50. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
51. Coca cola eller fanta?
Cola
52. Pizza eller kebab?
Pizza
53. Randigt eller prickigt?
Randigt
54. Älska eller älskas?
Både och.
55. Leva eller dö?
Leva

ANTAL:
56. Personer du älskar?
Min familj, Jasper, mina nära vänner
57. Personer du hatar? hum, ett par stycken tror jag..
58. Gånger du varit full?
Många
59. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period?
säger bara Arvika -04
60. Glassar du ätit på en dag? vet inte... 4-6 kanske?
61. Festivaler du varit på/ska på detta året? två, arvika -04 och Roskilde -03. Samt två dagar av Arvika -05
62. Gånger du haft minnesluckor?
Många
63. Slagsmål? Nja, jag är den som alltid går emellan
64. Personer du saknar just nu? måååånga!
65. Gånger ditt hjärta brustit? Hum, aldrig tror jag. Jag låter det inte brista lix. Är fett stark

 VEM:
66. Vill du kyssa nu?
J såklart:P
67. Ska du träffa imorgon? Arbetskamraterna
68. Sjöng du senast för? någon på jobbet kanske..
69. Hade du senast en msn-konversation med? Kommer inte ihåg.
70. Spelade du tvspel med senast? Jasper & Lena.
71. Vill du ta med på resa nu?
Den som vill följa med!!
72. Vill du kasta en sten i huvudet på?
haha?
73. Förtjänar att dö? Ingen
74. Är söt? Pullan
75. Vill du sova jämsides med i natt?
J

VAD:
76. Gör dig glad?
Pengar, kärlek, mina syskonbarn
77. Gör dig ledsen? otacksamma människor.
78. Vill du helst göra nu?
Åka utomlands och åka till Värmland
79. Önskar du att du slapp göra? jobba
80. Vill du ha nu?
kraaamar :)
81. Önskar du dig i födelsedagspresent? En ny dator, Iphone, egen lägenhet med J och en platt-tv
82. Längtar du till? Trippen till Värmland som sker i helgen
83. Tycker du om dina betyg? Nja, tanken på alla A-kurser får mig att bli arg på mig själv.
84. Ångrar du i ditt liv? Vill tro att man inte ska ångra saker. eftersom man alltid för det som man då tror är bäst.
85. Är det bästa som hänt dig? Vet inte... många saker
86. Hur mycket är klockan? 10.39

big day

idag är en stor dag på postgatan 28. Två av de större chiferna kommer och ska ha systemdag med ac. Renligheten på resturangen måste vara helt sinnes och det såg jag, Hamplord, Ellinor & Therese till att den var igår när vi stängde. oj oj va vi städade och fixade. 1000 specialer och ännu mer liter rengörningsmedel tog slut:) hehe.

Så idag ska jag stå i kassan, så jälva skönt. Där finns det ingen bättre - except ac då... J påstår att han är bättre men det kan han ju bara glömma.
Iaf, där har man inget med matsäkerhet att göra - vilket alltid är prio 1 och är komplicerat när man har tre chefer ståendes över en för att se att man gör rätt.
 Så kassan blir nice för min del. Inget annat än springa, le och merförsälja - vilket jag är sjukt grym på ;D

jobbhelg

Denna jobbhelg var helt okej! Schysst personal och klockan gick så enormt fort både i lördags och igår, väldigt bra!
Den lediga tiden som va på lördagen spenderades hos Pullan som hade Kaninfest, som var otroligt trevligt. Trots att jag bara kände två/tre stycken:)
Igårkväll var Jaspers mamma Lena här på middag och Buzzkväll:) Jasper vann såklart alla omgångar och jag kom tvåa. Lena fick aldrig riktigt in knycket med Buzzern :P

Idag är det måndag och en ny vecka väntar... inte på så mycket mer än 12-21pass, men på fredagmorgon drar vi upp till Kristinehamn. Som jag längtar! Ska bli så himla mys=) Lunch med mor på fredag förmiddag och kalas för mig och Lycke på fredag eftermiddag står på schemat. Sen blir det mest bara häng lite härovar.
På lördagen åker J hem till götet och jag åker över till Karlstad för att träffa Marie, Karin, Pullan, Mäddä och Limp för en utekväll på Nöjes! WOHO! Om det är något ställe jag älskar att hänga på en lördagnatt är det  Nöjesfabriken i Karlstad.

Nu blir det vila. Är så jälva trött.
Må så gott. Puss to the kram


Buzz kväll!!!

Fick ett presentkort på Haga hem av Jasperson som morgonpresse igår. Och gissa om jag blev helt jälva överglad när han kom hem med ett Buzz som kvällspresent!
Så kvällen spenderades framför PS3 och Buzz! Fysaaatan va roligt det var.


Såhär glad var jag! Haha

 
Buzz & pizza, bättre fredagkväll får man leta efter:P


Superallmänbildade J vann såklart överlägset mest ggr.


Idag ska jag jobba 9-18. Inte så laddad inför detta, men vafan jobbhelg är aldrig något att se fram emot! Sen är det kaninfest hos Pull. KaninLina ska välkomnas till Götelaborrrg. Men jag ska upp kl 9 imorgonbitti så det får bli lugna gatan för min del, palla sannabakfylla ett 10-19pass. Hell no!

Inatt kl 3 var det en snubbe nere på gården som skrek o hade sig... vaknade till och kikade ut, såg ingen men han skrek fortfarande och nu var det fraser som "jag ska döda er", och "ni är så jälva död allihoppa". Såklart blir nojiga jag livrädd och lyckas inte somna om något bra efter detta. Tvingade mig kvar i sängen tills 6.30 då jag inte stod/låg ut (hahah) längre!
Usch, hemska människor som inte kan kontrollera sin ilska borde fan inte få gå lösa!!!

Mina fina vänner

Inte nog med att jag har den finaste lillasystern. Jag har även de finaste vännerna!



 




Mina Kristinehamns-brudar är hur jälva bra som helst!


22



Finaste lillasystern har jag iaf!

Brutal

Inatt drömde jag att Jasper va med en annan brud (för ovanlighetens skull, haha. Han är alltid så jälva elak mot mig i mina drömmar). Så kände jag att jag var väldigt nära på att böla i sömnen men vaknade sådär halvt men sov samtidigt, så man är vid medvetandet men inte fullt ut.
Insåg då att han hade varit ett jälva svin i drömmen och slog honom på bröstkorgen där han låg brevid mig. Haha. Han frågade vafan jag höll på med och jag vaknade då helt och insåg att jag faktiskt inte kunde vara arg på honom för något han gjort i min dröm. Haha, lite roligt.
Annars är han snällast. Tur att det inte är tvärtom :P

Så jälva mätt

Johanna: vad ska du ha?
Sanna: en bakad potatis tror jag...
J: Nej ta inte det, man mår illa som fan av det
S: jaha... jo, men jag tar nog den iaf

Vem sitter inte här 2½ timma senare med magsmärtor, illamående och kräk-färdig.
Förlåt att jag inte lyssnade på dig Pull.

dagens




Idag:
Top - Vila
Strumbyxor - Lindex
Väst - H&M
Halsband - Rut m.fl
Budget, oh yeah

Det var det det. Nu blir det frukost med Ericat.
Puss&hej

fin fint

Idag är jag lite gladare, efter att ha fått träffa min otroligt gamlevän Petra för latte och sen få shoppat lite. Och titta va piffigt vårt sovrumsfönster blev med en liten blomma ;D (piffigt är ju ett för härligt ord)



 


Jag var egentligen på jakt efter ett par jeans, men alla brudar -som tycker att man inte har ett modell ass- vet hur jälva pissigt det är att vara på jakt efter ett par jeans. Så det blev en oversize-top från VILA istället.



Imorgon ska jag träffa min underbara Pull, har en heldel att få tjata med henne om. Och om jag känner den människan rätt har hon sjukt mycket skvaller att leverera.

Gbg

Jag blev hemskickad från sthlm.
Jag orkar inte mer.
Detta är inte mitt liv och jag hatar det jag gör. Hatar hatar hatar.
Ring mig inte, hör inte av dig eller orka bry dig. För jag gör det inte.

packa väskan igen

Jag har knappt hunnit packa upp väskan från Frankrike, innan jag ska packa om den igen. Om 2½ timma går tåget som bär av till Stockholm. Äntligen ska jag få åka på bsm. Om det tagit tid liksom. Nänä.
Jobbigt att åka tåg ensam i 5h ! Kommer att dö av tristess!! (fattar inte hur Pull klarar av att åka tåg till Lulä - DET är sinnessjukt!)

Jag är übertrött idag, steg upp kl 7 och åkte in till jobbet för att hjälpa Jasper månadsinventera. Snäll som jag är. Men det gick skitfort så det var inte så jobbigt.
Jahapp, lite dålig bloggtorka idag!
Kan tala om att jag kommit på att jag är trots allt en köttätare. Pallar inte vara växtätare längre. Jag gav det en ärlig chans men det är inte min grej helt enkelt. Så i fortsättningen är det kött som gäller. Så pappa; fram med köttet och grillen!

Får se om det finns internetuppkoppling på hotellet i Sthlm. Annars hörs vi på lördag! Puss&kram

RSS 2.0