Sova

Nu ska jag lägga mig, hoppas jag inte andas in någon sjukdom och själv blir sjuk nu bara..
 Du har världens bästa immunförsvar Sanna, dock inte när det gäller urinvägsinfektion som min goda vän Marie sa förut när jag pratade med henne. Och det stämmer ju väldigt bra överens med mig. Jag har inte varit sjuk sens i maj detta år! Cred till mig - fast då var jag nära-döden-sjuk å andra sidan: feber, halsfluss och öroninflammation, 2 dagar efter den värsta dagen fick jag urinvägsinfektion vilket ledde till att jag åter igen fick en pencillinkur vilket -som i säkert 90% av kvinnors fall- i sin tur leder till ph-förändring och rubbningar i underlivet = ny medicin, dock inte receptbelagd. Jag var på toppen av min hälsa.. not.

Men efter detta har jag varit frisk som en nötkärna. Och det känns som att det kommer att vara så ett tag till! (förutom min rygg då)
(Detta skulle egentligen bara bli ett godnatt-inlägg, men det blev ju något längre... hoho)
Nu då; Nattis!!

babe

Jasper har mått dåligt hela dagen, och nu på eftermiddagen fick han feber och gick precis och la sig för natten. Hoppas han blir frisk tills imorgon.Stackarn.
Som han sa när vi käkade mat förut; skulle vara skönt att bli riktigt sjuk så man kan vara hemma på nyår. Och jag håller hårt med honom! Så på något vis får han gärna bli ritkigt sjuk :p


Ling pling

Dåligt med uppdatering om hur det går med katten som vi är kattvakt åt. So here it is.
- Hon älskar Jasper
- Hon är ute hela dagarna
- Går aldrig in i vårt sovrum (mitt enda krav om vi skulle ha katten)
- Käkar som en tok
- Hon trivs nog rätt schysst här ändå :)

Det är faktiskt rätt trevligt att ha henne här på kvällarna, hon är lite som en familjemedlem!


Såhär såg det ut i soffan för en litenliten stund sen. Gosigt värre.

Chillens dag

Träffade min underbara vän Karin idag! Har inte träffat henne sens augusti innan hon drog till Umeå. Det var ett kort men kärt återseende.
Hon skulle vidare till sin man i Skåne och mellanlandade i Gbg. Så jag och Pull tog oss till centralen i vinterkylan och tog en kaffe på Espresso House. :)


Mina fina vänner

Idag har det varit första riktiga kylan i Gbg, det blev tillomed vitt på marken (!!), och jag hade på mig långkalsonger imorse. Burrburr.
Ringde till Vårdcentralen idag strax efter kl 7 "Vi ringer dig så snart det är din tur, vi kommer att rnga upp kl 11.15" my ass. De ringde aldrig upp. Gick under tiden till sjuksköterskan på apoteket och hon sa ínget intressant. Bara det jag tidigare trott; inflamation i någon muskel osv. Men doktor ska jag absolut besöka tyckte hon. Jäjä, lätt när man inte får tag på någon.
Skitsjukvård.


Jäjä, kl 05.10 slängde jag mig ut i polariskylan och stack till jobbet.
Långkallsipper och mössa is the shit!

  
Bevis på att det faktiskt kan vara vitt på marken i gbg också.

Hejj

05.00

Sitter just nu och missade totalt att kolla när bussarna in till stan går såhär dags på dagen. Såklart missade jag den med minuten - och tur var väl det att jag kikade på västtrafik.se innan jag gick ut i polariskylan!
Jaja, jag ska vara den tappre denna gång som ska byta oljan - det oroligaste som finns att göra på donkan? But a man's gotta do what a man's gotta do.

Ha en fet dag.

Grejjen?



Vad hände här liksom?

Now we are free

Hela morgonen (läs från ca kl 05.00 inatt, då min fulla och illaluknande 'man' kom hem från krogen) har jag plockat, städat, diskat och betalat räkningar - har missat detta totalt under juletiderna, vilket är ovanligt oansvarigt av mig. Jag har även plockat ihop allt som inte ska användas innan Alperna och plockat ner det i min stora julklappsväska:) två underställ (köpte ett till igår som var nedsatt från 599 till 199 på julrean!), snowboard-handskarna, skidglasögonen och överdragsbyxorna. wiie, längtar!
Köpte även ett större pannband som matchar min nya jacka;D übernice. Brunt&grå randigt.



Tog även upp den digitalafotoramen jag fick i julklapp, fyllde USB-minnet med bilder ifrån Frankrike och satte upp i köksfönstret.
Väldigt trevligt. :)

  
Sladden är något jag måste fundera över nu ser jag. Absolut fulaste som finns.

Min stackars rygg

Just nu jobbar jag och sen sover jag. Däremellan har jag svinigt ont i ryggen också. :((
På måndag kl 7 är det jag som står i kö för doktortid. Kan inte leva såhär.

Jag såg min kropp gå härifrån.
Kunde inte säga det bättre själv.


Imorgon ska jag faktiskt göra något! Jag och Jasper har blivit medbjudna på resturang och något uppträdande av hans mamma, så ska hennes vän m. familj också med. Trevligt att göra något annorlunda! Men först några timmars jobb. Längtar så jälva mycket till 17 jan så jag kan få 1 veckas semester!!!!!!!

Nu ska jag lägga mig, har blivit väckt mitt i natten av sms i två nätter irad --> jag har inte sovit bra alls. Så är det. Vi får ha avstängda mobiler på nätterna numera.
Trevlig lördagskväll detta...... :/
nattis

Haha anonyma du

Till dig som har ip nummer 94.191.140.142 94.191.140.142 och sitter på ett TRE-bredband och har kommenterat ett tidigare inlägg om spyorna på jobbet. Man tycker ju du lika gärna kan skriva ditt namn med tanke på att du (din dator) har kikat in på min blogg sens.... typ ever (orkade inte kolla längre tillbaka än en vecka) därmed lär du alltså vara någon som känner mig. aaaight?
Kansche du tar åt dig av det jag skrev...  mohaha
Lovin' it.

Drama it is.


Julklapparna

Har totaly glömt att säga vad jag fick i julklapp! Precis det jag önskat mig av alla faktiskt :D
 * En stor resväska på hjul av far & Amis
 * Blender av far och Amis
 * Lakan och pengar av mamma
 * Skidglasögon av Helge
Det var det jag önskat mig. Sen fick jag lite "oönskade" presenter också. Haha.
 * Ett halsband som det står Moster Sanna på av Lisa
 * En digital fotoram av Helge
 * En mugg som Lave målat en båt, en bajs och mig på av Lave & Laya

En super jul med andra ord :)
På bilden ser ni pappa som gick väldigt hårt in på tomtegrejen iår.

Julrea förfan

Drog en repa på stan innan min rygg befallde mig att åka hem.
Hann köpa mig en frän tee från Carlings 50%, en tröja från BikBok 50% och så var mina favorit trosor på rea så det blev två till par sånna för 40% rea ;D
Underbart!



Take care

Tillbaka till helvetet

Idag fanns helvetet. Och den var där jag var. På Postgatan 28.
Med löner på 12 och en ringade chef som ber om ursäkt för jag lämnats i sticket under en sådan dag som denna har jag nu slutat fanskapsdagen som började kl kvart i 6 imorse.
Stackars Jasper som måste jobba 16h idag om allting ska gå ihop. Plutt :(


Det är som jag säger. Alla spyr. Så väl som man har 40graders feber, ont i halsen (?), ont i huvudet eller varför inte i benet eller armen? Spelar ingen roll, folk spyr och det några ggr i veckan.
Mååånga anställda på PG spyr. Själv känner jag inte någon som spyr någonsin, men sens jag började på pg har jag lärt mig att folk spyr redlöst.
På 10 dagar har jag fått 4 anmälningar om att denne har spytt. Snackade nämligen med en på jobbet om detta och att jag skulle börja räkna tillsammans med henne så får hon se hur många det är på spyr om dagarna. 4st på 10 dagar! Inte illa.

Kom på någon bättre ursäkt nästa gång ni sjukanmäler er, pliiiis. Som: jag har brutit armen eller min mamma har dött. 
Man börjar tröttna på ursäkten "jag har spytt" eller "jag har spytt hundra milijoner ggr"
Börjar tröttna på andra saker än bara jag-har-spytt-kan-inte-jobba-ursäkten också för den delen....


Puss och hej


Juldagen

Jag var som vanligt uppe med tuppen och det var schweinkallt ute! fan för att bo i norr alltså. Haha, mer sönder åt folket!

 
Först lite nerd bilder.



Klockan kvart över 9 på juldagen traskade jag ut till bilen, upptäcke då -till min stora förtvivlan- att det var übermycket frost på bilrutan, så fram med skrapan och skrapa. Fan för det!
Åkte då till min moster m. familj för att käka frukost och umgås. Mycket mysigt och trevligt! Har inte träffat dem sens i augusti så det var ett kärt återseende :)


Casper och Felixen, mina bästa och gulligaste kusiner.

okejokejokej

Well here I am. Efter en del frågor om varför jag inte uppdaterat ska jag nu svara: jag har firat jul...? doh.



Jul 2008 var perfekt! Alla var snälla och glada, inga sura miner - vilket brukar vara ett faktum i familjen Johansson, men icke sa nicke.
Julafton startade med -10grader och en trasport till mor från fars sköna soffa där jag spenderat natten mellan 23 och den 24de.
Hemma hos mamma var julfaktorn stor! Tomtar, ljus och röda saker stod från taket och ner.
Frulle med skinka och te.
 
En prommis hann vi också med, Trajja var inte lika glad som vi under tiden. Hehe

Sen bar det iväg till far igen för familjespel - som börjar bli något av en tradition, käk, Kalle Anka och julklappsutdelning.
 
Vi spelade TP och Tina fick barnfrågorna... mätta blev vi också.
Efter att vi sett (läs: sovit oss igenom -  också något av en tradition) Kalle drog jag o Tina till vår äldre syster. Världens godaste fisk/saffrans-soppa bjöds det på där och sen var det en sjuhejdundrandes julklappsutdelning!!!! Jävlar va vi hade tagit i detta år med det. Julklappar overfuckingall!





Anders tar upp barnas fyrhjuling som de fick av Helge!

Helge och min MILF till mamma


Klockan 8 däckade jag i soffan och konstaterade att jag ska minsann gå hem o sova nu. Sagt och gjort så låg jag snart i den bästaste soffan igen.

Underbara jul!


Jag är färdig

Har inte skrivit att vi är kattvakt 7 dagar framöver. Ling heter hon, katten alltså, hon gömmer sig mest bakom soffan men kommer då o då fram för att sniffa och gosa lite.
Söten.

Imorgon bär det av mot kyligare breddgrader, Värmland for 45h.
Nu pallar jag inte skriva mer, hela stan skulle ha burgers hos mig idag tror jag. Hörs imorgon när jag är i ack värmeland.
puss


Plastpåse från gud?

Kikade precis ut igenom fönstret och där flög det ner en platspåse?! Vi bor ju trots allt på 4de och högst våningen, så vart i helsike kommer den ifrån? God? Or is it a sign? Om my..
;P

slösöndag

Idag har varit en slösöndag, liksom igår. Helt okej!
Helges och pappas julklappar är nu inköpta och därmed är alla klappar klara för bortgivning. Och fan va nöjd jag är! Alla har fått så perfekta julklappar så jag får nästan en tår i ögat av egenkärlek till mina goda tankar bakom varje klapp. Hoho.
Ikväll ska det käkas chips och hemmagjort julgodis av Petra♥. Tack för det Petri! Verkligen super gott.

Dagen började med att cykla till Coop i minusgrader (!) för att köpa julklappspapper till alla min oinslagna klappar.
När jag kom hem och satte jag på julsånger på Youtube och allmänt julmyste i min nya pyamas :D


"Nu äre jul igen, jubi jul igen, nu äre jul igen jubi jubi jubi jul igen"


Ser oerhört tråkigt ut med samma papper, men de ska delas ut på tre olika ställen
så ingen kommer märka något. Hihi.

Just nu kl 08.30




Varschego, det ska mycket till att få mig övertygad om att du har finare morgonvy!

Shopping

Jag hann även med att gå in o kika på Stort Outlet'en som finns på Ericsbergs köpcentrum. Skulle kika på en jacka att ha i Alperna. Inte för dyr men något som man kan ha fram tills dess också, såklart.
Så till min stora förvåning hade de sjukt billiga jackor!
Det fick bli denna Everest jacka för 400:- istället för 1200 som den kostar i "vanlig" butik. Bra kap!


Woho!

20/12

Igår var det fullt upp, hade en såndär söndags-dag igår. När man bara går runt och gör ingenting och bara myser.
Dagen började med att vakna kl 10 (något slags rekord från min sida?.. Haha) så kilade vi iväg till Eriksberg och käkade frukost på ett Café där, köttbullsmacka, yoghurt och kaffe. Mums!
Efter det gick vi hem och la oss i soffan och hade inget att göra, det var då jag kom på den briljanta idén att ha julklappsöppning. Vilket han gick med på (?). Hehe
Jag fick iaf en pyamas som jag önskat mig:) och ett presentkort på Haga Badet!! Så himla bra present med min onda kropp. Massage, lerinpackning och välmående... here I come :) En väldans bra julklapp!

  
Mina fina julklappar:)

Klockan halv 6 åkte jag till Pull och inväntade Janicka och Otto för en myskväll med tacos och tjat. Och tjat blev det! Hur trevligt som helst och mycket spilld dricka på bordet blev det, och alltid lyckades Johannas kamera stå på just där. Såklart! :)

Fyllesvin

Vid halv 2 tiden inatt vaknade jag utav att Jasper kom ramlandes in i lägenheten, full som aldrig förr - menar verkligen som aldrig förr. Han slängde sig på mig samtidigt som jag lossades att sova, för skulle han märka att jag var vaken skulle hans mun inte sluta tjata.
Sen var han bara stuppackad och pratade med mig - som fortfarande inte visat ett tecken på levnad.
Tillslut så sa jag iaf att han skulle gå upp för att spy, så han skulle kunna jobba imorgon. Bra ide tyckte han och gjorde som jag sa. När han kom tillbaka gick konversationen såhär:
J: Jag drack Kapten Morgan (rom) samtidigt emellan alla spyor Sanna...
S: Va?! Är du dum i huvudet?! gjorde du det Jasper?
 J: Ja, det vet du väl... jag bjöd dig ju..
(jag hade inte rört mig från sängen)
S: ha? va... nej det gjorde du inte Jasper
*tystnad*
J: Jaha... det var därför du såg ut som ett spöke då då?
S: uhumm...

Sedan låg han bara och järmrade om att han aldrig varit så full och att allting snurrade, emellanåt sprang/ramlade han fram&tillbaka mellan toan och sängen..
Slutsats, personalfesterna för Dunérs resturanger är inte kända för att vara de stillsamma eller billiga. Och tydligen inte detta års julbord heller.


sug på denna tina!

Sanna säger:

jag kötpe den prefektaste perfekta presenten till tina idag (trots att vi inte ska köpa till varann)

Roger säger:

snällt

Sanna säger:

********************
Sanna säger:

hur roligt är inte det

Roger säger:

mindre snällt......

Sanna säger:

hahhahha

;)


Julfint

Nu har den andra amarylissen slagit ut. En helt annan färg en den förra. Så lite julfint är det allt här hemma även om julpynt inte är min starka sida, julstjärna, adventsljusstake och två amarylissar. Dumt att over do it så att säga.

 

Finfina!



De senaste dagarna har jag inte riktigt haft kontroll över min sladd från mobilen till datorn, så jag har inte kunnat ladda över några kort. Men  oroa er icke, den är tillbaka och nu ska allt bli som vanligt igen :)


Denna MEGAkopp med glögg kostade mig 20 spänn.


Här har vi en sjukt stor kamel på promenix i GBG centrum.
Varför inte liksom?


   
Här har vi en sjukt sliten, fetthårig & trött Sanna efter en tråkig dag på jobbet.
Lets duscha! Puss

Ge mig söndag

Ska ha julklappsbyte med Jasper på söndag. Jag vill ha det nu nu nu NU NUUU. Men han vägrar, fucking "det är för tidigt" säger han. BLÄ.
Så jag satte ett ultimatum: bestäm dag. Så söndag blev hans svar eftersom jag jobbar 12-22 på måndag och 9-16 på tisdag och åker då till Kristinehamn för julfirande efter jobbet.
Sen bestämde jag att det skulle isf bli på morgonen. Jag sa INNAN 10 och han sa EFTER 10. Så kromprimissen blev kl 10.00.
Så på söndagmorgon ska julklappsutdelningen ske. Wiie, längtar så himla mycket! Blir nästan tokig av nyfikenhet av vad han har att erbjuda. Hähä. Men minst lika ivrig är jag över att se hur glad han blir över min. Hihi.

So, sunday at 10.00 IT IS!


Dålig uppdatering

Anledningen till att jag inte skrivit här är för att jag somnade kvart i 9 igår ikväll. Stupade i soffan och sen blev jag halvt inburen till sängen. Haha, jag blir så klen när jag är supertrött.

Igårkväll var jag på Liseberg med den bästaste♥. Det var hur mysigt som helst och jag skuttade nog mer än var gående.
Vi köpte en varsin glöggkopp á 20kr (rena rånet, I know), kikade lite i alla små stugor och försökte även köpa oss turen på ett par chokladhjul, men det gick ju åt skogen.
Vi tog oss även en tävling i "sikta-en-vattenstråle-i-hålet-spel" och vinnaren skulle inte behöva diska på en vecka. Vem vann?!?! Jag såklart! Så behöver jag inte diska förens på tisdag. Wiiiie :)

Såklart dog min mobilsbatteri och kunde inte ta några kort, men jag lånade Jaspers übermobilkamera! Here's the result..




 



 


Vi har gått in på den tredje sista veckan 2008

Dagens...
... humör: Glad, men ju längre dagen gått har jag blivit detso tröttare
... jobb: 6.30-10.00
... kompis: Pullan. Såklart!
... kroppstemp: KALL
... saknad: min fina lägenhet och syskonbarnen
... längtan: Alperna
... händelse: Jul på Liseberg
... mat: pasta, lax och spenat låda
... utpungning av cash: 537:-

Dagen är dock inte slut än, men jag känner mig helt slut å andra sidan. Amis och kusinernas julklappar är klara, bara pappas kvar.
Puss


Arena, Karlstad

Såhär glad var man på Arena varje helg i Karlstad.







Underbara tider

14/12-08

Idag är det den 14 dec, vilket innebär att det är...
... 6 månader tillsammans med Jasper idag
... 9 dagar kvar tills jag åker till Kristinehamn
... 10 dagar kvar tills jag får träffa min familj
... 17 dagar kvar tills ett nytt år
... 34 dagar kvar tills jag åker till Aplerna
... 60 dagar kvar tills jag åker till Stockholm
... 64 dagar kvar tills jag fyller 22

its the final countdown dadadara dadaratatataaaa ;)



Idag hittar ni mig på Postgatan 28 mellan kl 10-20. Vi ses där!
P to the K

Gammal musik

Eftersom mamma ska ge bort sin gigantiskt gamla dator så ska jag ta med mig mitt USB-minne hem för att ta hem alla old pics. Ska bli himla roligt att gå igenom alla. Bilder kommer upp här när jag kommer hem därifrån. Kul!
What so ever, jag kopplade in minnet i datorn nu för att se om det var tomt eller ej. Till min stora förvåning fanns det massor av gammal musik från min gamla dator (ja, den jag råkade välta ner på golvet så den sa Godnatt föralltid)

Här kommer lite tips på skön musik som jag fann på minnet !

Last Novemer - Addicted to you
Anima Sola - I´m on your side
Elegant Machinery - Bild man dreams
Goo Goo Dolls - Iris
Placebo - Little Mo
Petra Halden & Bill Frisell  - Yellow
Zeraphine - be my rain
The Knife - Listen now
The Knife - Girls night out
Radiohead - Idioteque
Placebo - Heroine

Enjoy :)

KEVIN

Måste ju skriva att Kevin var en vääärdig vinner igårdagens Idol 2008. Och jag kunde inte låta bli att fälla en tår när han vunnit och skulle sjunga vinnarlåten. Nerd som jag är.
Grym var ordet.




Yeahyeah

Ännu en morgon passerar förbi sömnlös, vaknade av att jag var kissnödig och tänkte då; nu är klockan kvart över 5 jag MÅSTE somna innan jag ska upp inför jobbet om 2½ timma. Det gick ju inte som planerat direkt..
Låg där och tänkte att jag MÅSTE somna nu, hur bra brukar det gå att somna då lix? Och jag är inte den som har tålamod till att ligga där och blunda. Så upp for jag.

Idag blir det jobb 9-18, men eftersom det är fucking lördag i Nordstan två helger innan jul så kommer jag befinna mig där kl 8.30 eftersom en av de två jag öppnar med är fräsk och får göra halva hennes jobb innan hon kommit om allt ska funkar under dagen. Wellwell.

Jag har ju glömt att säga att jag fick en 100%are förra veckan, och gled där med upp på 2a plats av alla skiftares GAP resultat, WOHO. Vi ligger dock på samma GAPresultat men han har några mer besök samt lite bättre CSO än mig och snor därmed första. Vi har ett besök kvar innan årets alla har kommit, Im gonna have it and its gonna be good man.

Jäjä, inget mer att säga. (fan va tråkig denna bloggfan börjar att bli.)

Ledig

"Shitt woman du är ju ledig hela tiden:)" fick jag höra av Pull imorse, om det ändå vore så väl! Haha.
Men idag är jag ledig iaf. Nice, tänkte baka lussekatter men jag har nog ångrat mig. Haha, too much work.
Så jag ska dra till gymmet o springa lite på bandet och sen sola. Skönt! Fresh and go.
Men innan dess: vänta på tvättmaskinerna och diska.



Ikväll är det Idol-final. GO KEVIN!!
Puss&hej

1300kr senare

Julklappshandling it was idag! Mamma, Lycke, Laya och Lave har fått sina.
Så köpte jag även en bok och skidunderställ till mig själv - gäller att passa på när pengarna ändå försvinner och man inte har koll på vad. :)

I övrigt har det varit fullt upp idag: klev upp -igen- halv 10 började då plugga donkanteknik i någon timma, sen bar det av till stan för julhandling, kl 3 var det assmöte och kl 5 va det styrka och spinning på gymmet som gällde. Nu har jag käkat ägg och ska snart börja med min bok. Senare är det Efterlyst och Insider.
En klockren ledig dag helt enkelt!

Puss & hej.

Julshopping

Nu ska jag ta båten över till Haga, strosa runt o handla klappar till mina älskade syskonbarn. Pappa ska sig också få sig en juleklapp inhandlad.
puss

favorit i repris utan "favorit i"

Idag vaknade jag 05.45. Rätt oschysst faktiskt. Somnade ändå inte fören kl1 inatt - hade nämligen en vild diskussion med Jasper om uppfostringsmetoder. Intressant, men inga av hans argument fick mig att ändra min starka åsikt mot leksaksvapen. Usch, hemska idé.

Nej, sängen igen. Har kikat på Vakna! med the Vocie ett tag. Men nu pallar jag inte mer.
Hej o hopp


Trötten

Återigen en morgon då jag vaknar i otid. kvart över 6 kom jag på att jag var kissnödig och kom genast på andra tankar än sovning när jag satt där. Haha. Illa. Men som vanligt är det väldigt mysigt här i morgontimmarna; kika ut på alla tända ljus i fönstrena på andra sidan älven, stenabåten, alla juleljus och självklart min egna adentsljusstake som är på dygnet runt. Mysfaktor 10.

Har endel att se fram emot.
23-25 dec: Julfirande i Värmland
30 dec: nyår. (varför ens skriva med?)
13 jan: tandläkaren (snart kan jag bleka tänderna)
17 - 24 jan: Val d'lsére, Frankrike, Alperna.
2 - ? feb: jobbkurs i huvudstaden
6 feb: 22 bast (ångest)

Hej

Låsfan

Idag ville J låsa in mig igen!
När han går efter att ha sagt hejdå på morgonen brukar jag alltid lyssna när han låser (så han inte låser den som ej går att öppna inifrån.) Han har ju varit rätt så duktig på sistone - det var jag som låste in honom sist faktiskt. men skitsamma.
Idag låste han lik förbannat det andra låset och ville stänga in mig. Not okey.
Jag slängde mig upp ur sängen och kastade mig på dörren för att banka och rycka i handtaget, så han skulle vända och låsa upp innan han gått ur genom porten.
Haha, måste sett roligt ut. Yrvaken 2k liksom.

Jävla dörr. Det är nästan värt att byta dörr så man slipper säkerhetslåset. Sist var jag tvungen att dra från jobbet för att få ut honom. Nästa gång kanske det börjar brinna.. hemska tanke!

Vi tävlar lite med det där, vem som gjort det mest och vem som är mest korkad. Och han leder så jälva fett nu; 3-1.



Idag: Frulle på Fröken Olsson med stans mest dejtande flata♥ om 50 min, och sen jobba 12-21.
Puss & hej leverpastej.

Ikea med hjärtat

Igår var en grå och bortglömd dag. Suck va dåligt allting var. Men idag ändrades detta :)
Vaknade upp, lät Jasper sover ett par timmar till (snällt av mig), frulle i form av ägg & bacon och sen bar det iväg till IKEA. Köpte ett soffbord och lite små krams.



Vi köpte detta soffbord i ek för endast 379 riksdaler, sitter/står som schmäcket i vårt vardagsrum.

 
Köpte även denna lilla lyckta och hängde upp den i köksfönstret för lite mer
julstämmning här hemma. Fönstret delar den med persilljan, basilikan,  glöggen och
 Kaktis - Kaktis är lika mycket värd för Jasper, som ett barn är för en förälder....
 Så ser vårt andra köksfönsret ut - den första kan ni se i det tidigare
 inlägget.

Nu ska vi snart ta båten över till fastland för att käka på resturang och delta
i ett quiz (frågesport) på samma ställe :D

Amaryllisen

 

Så fin så.
Den andra är dock några dagar på efterkälken. Fast inte gör det något :)

ensammys

har försökt att skriva något bra hela kvällen. men har bara misslyckats.
skitblogg


dött

Skulle skriva något bra, men jag kom inte på något. Så jag slänger in en av de bästa låtarna i svenka historia (de som är något bättre har han självklart också spelat in)



Det var allt från 3 december 2008.

så de sista

Nu ska jag inte tjata mer om julfesten och lägga upp dess bilder (har ju varit endel så att säga) Men en sista måste jag göra :)


Lina & jag hos oss på för-räkan


buss in till Valand

moi & Hamploooord

Sanra, Rebin & Steph

Patricija, Sandra, Rebin, jag & ac

SLUT på allting vad gällande detta nu. <3

Jobb

Sitter just nu på jobbet och väntar på att snart få åka hem. chill.

Var på banken förut, och numera är jag endast Nordea-kund. Tog bort mina tjänster hos Swedbank och de var ju inte dunderglada över detta beslut. Men what the häck.
Det är dock lite ochill att alla mina besparningar svävar nu någonstans i bankrymdens system för att imorgon kl 13.00 dimpa ner på kontot hos Nordea.
Jäjä, Ha det chilldill!

Kunde inte bry mig mindre

Orka med diiig.
(ni hajjar nog)

Daniel Andersson verkar vara först med att fixa upp lite pics från julfesten. Och jag kan ju lova att jag vill hellre att vissa av korten inte skulle ha lagts upp... haha. Som detta.


(Lika bra att den kommer upp här också med tanke på att hundratals kommer att se den på fejsen. Wiie, haha)


Sara & Jasper


Hamp & Alle


den gamle räven som jag totalt glömt namnet på


nicke


madde, följer med till Alperna


Herr fotograf & Maria, även hon rockar i Alperna


Herr Random & ac


Marie, Björn, någon, någon#2, Ilhan, Madde & jag.


Sebbe & vivan

(tog dessa utan att fråga men I guess its okey)

whoot

LÄGG UPP KORT FÖR BÖVELEN! Det var ju hundra tusen pers där med kamera men ingen verkar vilja lägga upp dessa på fejsen.
do it, do it now!

Här har vi ett ifrån Jaspers supermobilkamera iaf. Höhö.


Det blir vi som rockar i Alperna 17 jan -09.
Jag i rosa kjol

Nattis

Årets medarbetare yo

happ, jag vann. JAG VANN!
Jag har nog aldrig varit så glad som igår kväll. Innan det var min resturangs tur sa alla hela tiden att "det blir du sanna" "käft det blir det inte alls" sa jag hela tiden. Har dock tvivlat så jälva hårt på detta den senaste månaden. Tidigare har jag sagt att jag kommer att börja böla och säga upp mig på plats om det inte blir jag. Men sens någon månad tillbaka började jag tvivla och den sista veckan har jag inte ens trott att det kunde bli jag.
Men när vi alla stod där i väntan på att ac skulle kliva upp på scenen o säga vem det var började jag skaka och sa att jag kommer börja gråta o kliva hem om det inte blev jag. Var så sjukt nervös. (frågade t.o.m Jasper om han följde med mig isf, det skulle han) Men så blev det inte :D
Utan jag har helt enkelt varit bäst detta år.

Kvällen var hur jälva rolig som helst och jag dansade nästan sönder mina fötter.
Här har ni mina bilder från gårkvällen. (mer och roligare kommer senare när alla kommer upp på facebook.)


sötaste tilda


En från g16 & Michaela


jag & tildus


Alle, jag & Rebin


jasper & snyggSandra


haha är jasper smygtjock?


När vi kom hem skulle jag -i vanlig ordning- duscha


man ska aldrig ta den första drinken.

Som tur är hade Stephanie med sin grymmaste systemkamera. Dessa bilder kommer soon!!
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Jag var nämligen grym på attt häva i mig vatten inatt. Två tillbringare och några glas mjölk gör tydligen susen för att skippa en Sannabakfylla.

Puss


RSS 2.0