Förra inlägget

S: vill du skriva något?
J skriver Blä ju
J: är jag en bloggare nu?


blä

ju


OBS!

Jag skrev något tokigt i förra inlägget.
Hjällbo ska stället heta och inte något annat.
OBS..
Haha


Bara för att jag tycker om det.. igen





Den 18 april var jag ute o promenrade. Fint va!
Vill ha en systemkamera. nu nu nu.

Snow patrol

Om 30 min är det Greys Anatomy. Jag har haft oerhört tråkigt idag och haft detta som tidsmål denna dag. Så detta ser jag verkligen fram emot. eftersom jag är skitskraj för ipred-lagen så vågar jag ju inte längre ladda ner avsnitten så nu har jag en TV-tid i veckan, och det är ett jälva helvet. (I-landsproblem?) Sist missade jag det och halva reprisen också. Grät som en tok för detta. Haha. Dör utan Greys ju!



 
  

Så här; osminkad, oerhört slitet hår och trött har jag legat på soffan idag ses kl 3. Kikat på Tyra Show, Top Model, två avsnitt av AFV och lite annat tidsfördriv. Det var min dag det.
Jo! Jag har ju varit i Fjällbo också... Hahaha! Vilket jälva ställe. ojojoj. Ja, ni som varit där vet vad jag menar, ni andra: åk dit. hahah. Småstadstjej som jag är kan jag aldrig sluta facineras.

ett 9-11 & 12-21 pass kvar imorgon, sen drar jag till min kära skog i värmland. Träffa farmor, pappa, Tina och barna. Oh så jag längtar :D Fastingen är det också. Kanske man ska ta sig en tur i den gammle virvelvinden ;D


Nytt

Började känna lite smått panik över vad jag skulle ha på mig på pappas festis på lördag. Men så kilade jag & Pullan in på NK och jag fann den innan jag ens provat den. Efteråt släppte ångesten över detta, nu är det bara fyra presenter kvar att oroa sig över; pappa & Amis, Layas, Tinas och mammas morsdag presse. Ångest laddat.

Idag blir det frisören och kika på en lägenhet med Johanna.
Nej, nu är klocka redan 6 på morgonen. Och jag är ledig, rena rama sovmorgonen. 05.14 varschego.


fin



NU
Jasperson sover efter 9dagars jobbande varav två av dagarna var FOR-dagar, så han är lite sliten.
Men om två timmar ska vi ut och springa; vårt nya gemensamma intresse (läs "intresse" från min sida.. haha)

rubrik

Sorry för dålig uppdatering. Får väl skylla på att jag jobbar rätt mycket och när jag kommer hem är jag jämt så sliten.



På fredag morgon drar jag iväg först till Karlstad och käkar frukost med Mäddä o sen ytterligare en kaffe med Limp the snyggastpimp för att sedan bege mig vidare till Kristinehamn. Hela släkten från pappas och Amis släkt kommer o ska fira deras bröllop. Och vi är då bra utspridda över Sverige..
Jag och två bröder till Amis bor i Göteborg
Amis syster m. familj från Östersund
Farmor & farfar från Leksand
Pappas bror m. familj från Stockholm
Tina från Norrköping
Amis pappa ifrån Alingsås
Lisa m. familj är de enda från Kristinehamn 
Verkligen utspritt.

Tavlan på plats



Jä, matta nästa.

Midsommar

Igår hade vi på PG medarbetare-samtal och det gick som smort. Jag var dock sjukt nervös inför att snacka inför alla så Sara fick fylla ut hela tiden... så himla konstigt att jag aldrig annars har problem med att prata men när det är inför folk dör jag typ.
Men men, jag snackade om mitt nya arbete på pg som varuansvarig och va det innebär och även mitt kommande jobb som ska vara schemaläggning. Uh va roligt det är att lära sig nya saker. :D
Ingen skola för mig i höst inte. Här ska det utvecklas istället, skönt att äntligen veta va man vill. Jag är sjukt peppad inför sommarn.
Skoj skoj skoj!

Idag blir det 10-18.. dubbellööööön :D dock blir vi bara fem pers under dagen så vi lär ju jobba för 10. Haha. Tur att det bara är de grymt folk schemalagt! Haha:)


bara för jag tycker om det




Ny soffa

New England, Chilli.

Jag upptäckte dock att en ny matta är prio ett här hemma f.o.m nu, den gick inte alls ihop med soffan (vilket jag är otroligt glad över eftersom jag tycker den är rätt osnygg (läs gräslig). Så tills dess får vi va mattlösa.



Denna sjukt snygga tavla ska upp över soffan också. Jag var till IKEA tidigare idag o handlade en tavelhylla men den kommer jag inte få upp själv så det får ske imorgon.
Tavlan har Jaspers vän målat och J köpte den i förra veckan. Jag ska fan pracka på honom någon mer i samma stil som ska upp här hemma också. För visst är den så jälva snygg?



jobbo


Bara en vecka kvar :)


Promo

Igår låg jag i godan ro nedbäddad i soffan o kikade på Eurovision, då Erica ringde 22.30 o tyckte att jag skulle komma till Nefertiti o rocka lite. Efter lite dividerande med mig sjäv valde jag faktiskt att rycka upp mig från sunkigheten o dra dit. Gratis inträde var det också. niiice!
Promo spelade live och det var helt okej att stå o veva till lite då stämningen var otroligt skön.
Sen drog vi till Jaspers vän Coffe o chillade där tills 3.30.

Idag har det varit en typiskt söndag. Sjukt segt. "Som tur var" hade boföreningen trädgårdsstäd hela förmiddagen & lunchen, så jag låg på alla fyra i ett par timmar o rensade ogrän emellan stenplattor. Rena rama slavjobbet, men hellre det än att sitta inne o må dåligt bara.

Puss o haaaaaaaj !!

Imooooorron

Imorgon kommer soffan, vi fick visst tag på en sån som vi vill ha och väntar den imorgon:)
Den gammla gruppen är nu bortschyfflad av några som vill ha dem från Blocket och rummet är SÅ stort. Så jag bestämde mig för att börja små inhandla mina favorit stolar ifrån Ikea, som kan ta halva det andra rummet som nu kommer att stå tomt eftersom vi hade två fotöljer där tidigare.



De kostar 900:- á stol så om man tar en stol per månad så har jag snart 4 fin fina stolar och ett fint bord till. :)

åt skogen

Efter att ha börjat med smeten till sockerkakan imorse insåg jag att jag inte äger någon sockerkaksform. Jaja, en katstrull bör väl gå lika bra. Så i med smeten i teflonkastrullen o in i 225grader i ugnen. Det började så smått dofta otroligt ljuvligt men efter 15min börjar det lukta rent ut sagt fördjävligt. Jag kikade in i ugnen och ser att handtaget till kastrullen började få små bulor typ. Insåg då att handtaget är nog inte så ungsvänligt. Damn! Sockerkakan gick alltså åt helvete. Blev super ledsen!

Sen fick vi inte hem vår soffa idag heller eftersom lagret var stängt på helger. Grr. Så den körs hem på måndag.


Sockerkaka

Idag kommer Helge & damphunden Honda o hälsar på. Så himlan roligt:) Jag har bakat en sockerkaka och köpt bryggkaffe, här ska fikas! Sen käk på Eriksberg.
Solen skiner, himmeln är blåast och det är Göteborgsvarvet och därmed är folk ute och gottar sig. En perfekt lördag :)
Idag ska vi även köpa vår otroligt efterlängtade soffa. Helge ska ju ner till Göteborg o jobba så han har en lastbil med sig. Så vi ska hämta soffan med de. Wiho! Kommer att bli så fint.


New England från Chilli

Håkan

Jag såg Håkan Hellström idag. Vilket betyder att jag kan flytta härifrån när jag vill nu, då min överenskommelse med mig själv är att jag måste ha sett honom privat innan jag får dra från Gbg. Nästan två år tog det alltså. Göteborg är väl större än vad man kan tro.
Himmel vilken va fin han är. Han är mannen i mitt liv.

Fördelar

En utav fördelarna med att jobba på McD är att folk glömmer saker. OCh ibland är det de mest viktiga saker desutom.



Igår "fick" jag en skinnjacka (fejksåklart.. men ändå). Det är en barnjacka men om man kavlar upp armarna syns inte det. Konstig unge som inte fattar att den glömt sin jacka?!
Skitbra och skitsnygg.


Solen

Idag är det friky sol ute, så det känns inge vidare att gå till jobbet o jobba 11.30-21 inte. Men jag ska försöka att inte bli en bitterfitta.... brukar bli svårt i detta väder. Får nog cykla in till stan så jag får ut lite av solen iaf.
På onsdag är jag ledig, då ska jag & Johanna hitta på något spännande, hoppas på sol ;)

well, har ingenting att skriva. Så jag ger mig.
Hej to the

Det blir en bra sommar !

29-31 maj: Bröllopsfest hemma i Kristinehamn
23-24 juni: Besök av storasyster, Laya & Lave
3-5 juli: Kristinehamn på bröllop
13 juli: Briney Spears i Globen, Stockholm
15-16 aug: Way out west i Göteborg

Its Britney bitch


Vet inte om man kan kopiera sånnahär men för säkerhetens skull så tog jag bort alla siffror.

Stockholm 13 juli, here we come Britney :D

Bryggeriet


Elina & Pullan :)


Vi har nog gjort allt dumt som går att göra genom våra 15år av vänskap, men vi gjorde det bra :)

Jag har tråkigt

6 saker du inte visste om mig

1. Jag äter väldigt sällan upp det sista hörnet på en smörgås
2. Det finns inte ett avsnitt i Greys Anatomy som jag inte gråtit till.
3. Jag kan säga 7 spelare i Chelsea's fotbollslag
4. Jag hette Maj i andranamn till dagen efter jag fyllde 18.
5. Jag får alltid en klump i magen o säger neeej varje gång det kommit post
6. Jag äcklar mig på katter



Tack o hej

Miss Dior Chérie


Mumsigt mellis



lite keso
ett äpple
ett par hammarslag;) kanel

Småttingar


Här var vi allt små
21 april -07

rött

Idag ska jag lära mig att dricka rödvin. Kommer nog inte gå så bra, men jag ska försöka iaf! :) Det är lite vuxenstatus att dricka rötjut faktiskt. Det är rätt vuxet att kunna dricka något annat än cider å andra sidan... lilleplutt som jag är. Men idag ska det fan bli ändring på det :D

Idag sa jag en mening som jag ska göra till mitt livsmotto.
När jag jobbar snabbt och effektivt har jag fått höra att jag verkar himla stressad, vilket jag sällan själv känner mig. I vilket fall så var jag tydligen sådär stressad förut och Erica sa till mig är jag slog mig rejält i huvudet.
 - Alltså Sanna, du får andas annars kommer du slå ihjäl dig.
 - Äh, andas kan man göra när man är död.
Och detta svar är nu något jag kommer att leva efter.

natten

Från o med NU ska jag bli en omtänkande människa!
1. Jag ska börja försöka släppa mitt otroligt stora kontrollbehov som jag har över saker&ting. Kanske börja tro på ödet...? -  ne, där gick jag över gränsen. Men börja tänka i nya banor ang. det som beskymmrar mig, vilket egentligen bara är framtiden - något som jag inte kan kontrollera, bara styra i rätt banor. Eller?
2. Jag ska släppa min jälva stolthet! Lära mig att det faktiskt inte är någon big deal att säga förlåt eller det var mitt fel. Förstå att jag dör inte av lite nedvärdering av mig själv - som jag tycker att dessa två, egentligen simpla, meningar är.
Så bort med stämpeln om nedvärdering av ordet förlåt och frasen det var mitt fel.

Om jag så småning om lyckas med detta slipper jag vara sömnlös o sitta här såhär strax innan kl 5 på morgonen.

(Ni som läser detta kan ta innehållet för några jävligt lätt/snabbt ihop plockade ord, men jag har suttit och skrivit om detta inlägg sens halv 4. Så om jag inte skulle ha raderat något skulle inlägget säkert blivit flera A4'an full med crap för er, men verkliga och problemastiska beskymmer för mig. 
Nu jag har fått ur mig massor av känslor och tankar och det är bra, eftersom jag är Sämst på det.) :)

Nu ska jag lägga mig igen. Troligen lite mer beskymmerfri från när jag satte mig här.


magont

Lite updates om cykelkraschen kanske?
 - jag har fortfarande ont, och jag har även utvecklat muskler i innerlåret som jag nu har träningsvärk i eftersom jag halvt har haltat de senaste dagarna.

Grill & chill







Erica och hennes room mate var hit o grillade ute på gården igårkväll. Mycket trevligt.
Dagen i sig var mycket ovanligt trevlig, den började med frukost med pullan ute på favoritstället i Eriksberg och sen gjorde jag aaabsolut ingenting. Låg inne, läste lite, kollade fotboll, sov och stekte pannkakor. Oerhört skön dag efter två intensiva stekdagar i solen. Hehe.
Idag ska jag också ha en sån där göra-ingenting dag.
Puss to the hej

Schmärtan



Eftersom jag är något av en enstöring som inte har något problem att ge mig ut på äventyr ensam så tog jag mig en cykeltur till Saltholemn förut, eller ja... Cykeln blev med till Käringberget, där satte jag mig på vagnen eftersom det blåste så kallt ju närmare havet jag kom.
Allt var hur bra som helst, köpte med mig cola, en banan och Glamour o glassade någon timma på ett berg vid havet längst ut på Saltis.
På vägen hem tittade jag som vanligt på alla otroligt fina villor med deras ännu mer fina blommande trädgårdar, tyvärr mer än vad jag då kollade på vägen. och PANG så låg jag på backen och trodde jag skulle svimma av smärtan jag hade mellan benen som jag fått när jag flög av cykeln och landade på styret. Ett par, med cykelhjälm!, kom snart och jag skämdes ju såklart ihjäl - eftersom de hade cykelhjälm och var 25/30 bast- och sa snabbt att det gick bra. Cyklade iväg 10-20m o stannade sen för jag kunde inte sitta på sadeln... inte heller kunde jag gå. paiiiin.
Usch, jag har fortfarande väldigt ont, såhär 4h senare. Men en trevlig utflyt var det iaf :D
(missa inte Ferrari'n längst ner på collaget. Golddigger som jag är stannade jag cykeln, endast för att kika va jag kommer åka i om några år ;) )

blommor och fall

Ramlade så jääävla hårt på cyklen förut påväg tillbaka från Saltholmen att jag tror jag blev steril. Jag får sluta drömma om familjelyckan för den kommer f.o.m idag aldrig att ske, och jag får troligen gå med skrapsåret och svullnanaden föralltid. För jävlarihavet va ont jag har:( Tacka gud att jag inte är man.


Brittan & sol

Den 11 maj är det jag som sitter och uppdaterar Ticnet.se och SKA få tag på biljetter till Britney den 16 juli i Globen! Kommer blir grymmast!

Förövrigt så vann jag tävlingen om rödast-ikväll-vinner tävligen! Jag var kräftornas kung och man kunde steka ägg på pannan:D Idag har det lungnat sig och jag är redo för en dag i stektets väder igen!

Igår käkade jag & pull lunch på Villan i Eriksberg, sen tog vi båten till Rosenlund och promenerade till slottsskogen där vi spelade minigolf och käkade glass. På kvällen månadsinventerade jag vilket inte var det roligaste jag varit med om, men det ska väl gå det också.

 
  


Idag ska ta mig en cykeltur till Långedrag o sen träffa Pullan en stund. Och ikväll blir det middag hemma hos Sara & Björn. J's & Saras pappa med fru kommer också så det blir nog väldigt trevligt.
Imorgon ska jag försöka få med mig J till Danmark eller Rörö, men tråkmånsen kommer troligtvis absolut inte vilja det.

NU, slänga på mig shorts & linne för här ska det cyklas till Långdrag!

RSS 2.0