t r ö t t

Är så jälva trött på att vara trött. Kan jag inte bara få sova ?


snorungar o lite mer fula ord

Denna månad har jag haft räkningar som varit femsiffrigt.... så gnäll inte om du är 20bast o har en morsa som serverar ditt käk på bordet.



Alltså va fan har hänt med Greys Anatomy säsong 4, avsnitt 12 ?!
 - Om någon har det; kontakta mig!!!!





Vart är världen påväg?

Okej, nu ska jag kanske vara lite overkill men vafan det behövs ju tydligen?
De här små liven hittade jag utanför huset när jag kom hem förut...
DET ÄR FUCKING JANUARI O HELA RABATTEN ÄR FULL AV BLOMMOR!

sluta åt bil till jobbet, sluta köp platskassar (älskar förövrigt platskasse-debatten som va nyss) eller skänk en krona till nåon bra organisation som stödjer naturen!
Personligen köper jag bara (detta är faktiskt sant, tro det eller ej) kravmärkta matvaror, betalar heller någon krona extra per produkt än att varan tex är ifrån kina.
Sure och fine, man kanske inte kan göra allting, men något iaf.



Tack o hopp :D

sola' i Karlsta'

image199

Bland det bästa jag vet; ta en prommis med Trajja.


Lyssna på detta! Jag hade ingen sannabakfylla i söndags! Och jag har troligen kommit på vad jag ska göra för att fortsätta att inte få det; att kräkas innan jag somnar (Y)
Jag gjorde detta för att se om det skulle bli en bra dagenefter... och det lyckades faktiskt förjälva bra! Dock inte helt utan komplikationer, men allt annat än den ökända sannabakfyllan är välkommet.
Och nu till anledningen att jag skriver denna AS långa bildtext till den LILLA bilden;jag var överlyckligt över att se en blå himmel o solen, på en dag med kanske inte det bästa tillstånde, som inte hittat till Göteborg på säkert 2-3veckor.

Hejhoppen!


otacksam fitta

Att åka bil från värmland till gbg med ett ex är ingenting att rekomendera.
Det var verkligen super snällt av honom att jag fick åka med ner utan att betala någon bensin. Men det tog verkligen på psyket att sitta där i de tre timmarna. Grabben va helt vild o lyssnade på as hög musik bara för jag inte "kunde" säga till honom att sänka (som jag var expert på när vi åkte bil förr i tiden, o såklart valde han skitmusik som han ännu mer vet att jag hatar)..
Men tack iaf om du läser detta Johan.



Mange Schmidts musik är verkligen något att rekomendera! Helt grym!

image198




Imorgon är det kurs på jobbet... varje dag sens jag fick förberedelsehäftet av ac (två veckor sen) har jag tänkt ta hem det, för att få det gjort. WEELL! har det hänt? - icke.
Så den ligger kvar på jobbet, o jag ska jobba 3-21 idag, har alltså en sömnlös natt framför mig, men det kommer nog gå bra. (är ju van att inte sova numera)

HEJHOPP


tröttare än dig

Här kommer bland det roligaste jag sett: Shan "da man" Atci.



Imorse var det extra roligt att kolla på detta, låg ner av skratt innan den hunnits sättas på.

trängsel

ska bara uppmärksamma er om att vi var fyra pers i Lindas 140-säng inatt.
Linda låg inträngd mellan väggen o sängen, mannen brevid henne likaså, men vi två övriga hade väldigt gott om plats, båda kunde ligga på rygg o riktigt breda ut oss. :D

rubrik

Nöjes igår då:D grymt roligt!
Sen följde det med tre män (egentlige pojkar som fortfarande bodde hemma hos mamma o pappa) till limp. Helt vilt...
Vaknade som vanligt med bakfyllan allan, dock INTE sannabakfyllan (väldiogt bra, det är nog för jag valde att spy innan vi gick o la oss igår)

Nej, lönehelger i Karlstad står fortfarande högt i kurs!


sovmorgon i kristinehamn

Är hos pappsen nu, ska käka lite mat o sen bär det av till Karlstad :D Ska till Nöjesfabriken med linda, kommer bli himla roligt.... kom nyss på att jag glömt att tagit med mig något att ha på mig, så jag hoppas verkligen att Linda bjussar på att låna ut något.

I övrigt har jag inte gjort så mycket idag, skjutsat pappa till jobbet i karlskoga o sen varit hos favoriterna Laya och Lave <3
Imorgon blir det kalas hemma hos mamma. jag fyller den Viktiga åldern 21 om några dagar. Av pappa kommer jag att få att han o Amis kommer ner o hjäölper mig få upp lite saker i lägenheten, o av mamma får jag inget, än så länge iaf, för jag kommer inte på va jag vill ha o när hon köper något blir jag alltid missnöjd (jag är en sån där som inte kan hålla mitt missnöje inom mig o det syns direkt när jag inte vill ha det jag får, pinsamt)

Jaja, mat nu. MAT, inte hb, utan mat. Mos o kött. Mums:)

Hejhopp!!


1 månad efter julafton

Imorgon kommer chefen hem från att varit på kurs i storstan en vecka, så nu är semestern slut ;D


Inlägg till Elina

Saknar dig snutt!
Vi ses snart igen :)

image194

 

ska nog dygna

Dygna.... ett ord man använde i 5an... men iaf.
Jag har ju faktiskt en hel vecka att ta igen på datorn!!
Första jag gjorde var att kolla allas bloggar, vilken nerd har inte fått för sig att skaffa lösenord på sin, om inte Linda14isNilsson. SKICKA lösenet till mig med engång!
Det andra jag gjorde (som jag faktiskt skäms lite över eftersom det bör vara på första plats) var att kolla om sista avsnitten av Greys var uppe. Men icke.   :(

I helgen bär det som sagt av till Värmland :) Ska till limpen på lördag! Saknar våra äventyr vi hade för oss på haga!
Så ska jag nog åka ut till bergvik o kolla skopunkten, o se om det är några välbekanta på donken :)

Datorn fungerar

Idag fick jag nog världens mest stötande mms av min kära vän Karin, som befinner sig i Alperna.
Det var en bild på henne o Jasper sittandes med halvt uppdruckna ölgals, o det var snö o sol i bakgrunden.
Som text stod det: Ha det så kul på jobbet.
(där stod jag i stekoset o luktade apa på donkan)
skickade tillbaka en bild på en bricka cheeseburgare och skrev: Detta väntar på er när ni kommer hem.
(fyndigt)

Ja, min dator har iaf varit ett mysterium. Den har inte fungerat på en vecka, jag som har noll koll på tenik köpte direkt en tågbiljett till krhamn där min datatekniker till far bor.
Gissa va det endaste man behövde göra var? -Ta ut batteriet, blåsa lite in i datorn o sen ta in laddarn.
Varför har du inte lärt mig mer pappa?! :D


Herre mig get !

Anledningen till att jag har inte skivit på aaaaaaaaaaaas länfge är för att jag inte har någon dator hemma, den har gått sönder... det är vääääldigt tråkigt, men på fredag ska jag hem till pappa i värmland o vi får se om han får igång den då.. om inte stannar jag kvar där tills den blir fixad :P

Lite update sens sist jag skrev, då jag förövrigt mådde apdåligt och hade ingen livslust. Men nu är jag gamla vanliga Sanna igen :D

Inatt var det sprängdåd o rån o grejjer i gbg. Alla spårvagnar som drabbades körde såklart förbi Redbergsplatsen, så det blev till att åka buss. (det är roligt när det händer lite action i stan faktiskt! till skillnad från krhamn, där det typ står på första sidorna KATT RÄDDADES AV BRANDKÅREN FRÅN HÖGT TRÄD)
Igår var jag på hockey :D modo - Frölunda. Riktigt skoj och målrik match :D 8-2 till hemmalaget
i helgen jobbade jag, o jobbade lite till... o lite till. Men what the heck, jag är ju ledig hela helgen :D

Nu ska jag dra mig hemåt.. får se om avspärrningarna i stan har upphört (man blir ju lätt insolerad från världen på lilla pg) man vet inte ens om det regnar eller om solen skiner.

HEJHOPP!!


Rubrik

Att ljuga är dåligt, det sägs till oss iallafall, hela tiden, från födseln.
Ärlighet varar längst.
Sanningen gör dig fri.

Faktum är, ljuga är nödvändigt.
Vi ljuger för oss själva för att sanningen...
sanningen gör ont.

Hur mycket vi än försöker ignorera eller förneka det.
Till sist så faller lögnerna bort...
Vare sig vi gillar det eller inte.

Men sanningen om sanningen är att
den gör ont.
så... vi ljuger.

jag ger snart upp

Idag ringde "min" bostadsrättsföring o påstod att de inte har papper på att de godkänt mig som hyresgäst.
Så i nuläget kan man säga att jag "köpt" en lägenhet som jag inte ens har tillstånd att bo i... Så om de nu av någon anledning hittar något som säger att jag inte är lämplig att bo här har jag INGA pengar eller INGET av värde att betala tillbaka mitt lån på. Eftersom jag inte "äger" denna lägenhet tydligen.
Anledningen till detta upptåg är för mäklaren sa till mig att jag fått tillstånd av dem och hade inte den minsta tanke på att få ett papper på det.

ORKAR INTE!!! :(

Elina o Petri

I lördags efteriddag kom Petra och Elina hit till Göteborg. Så jääävla kul o träffa elina igen efter 7 månader. (det var ju självklart as kul att träffa Petra också men henne träffar jag ju trots allt någon gång i månaden.

När jag slutat åkte vi hem till mig o softade en stund innan vi tog fram alkoholen. Sen var det party hemma hos mig med många av PGarna och några mer. Väldigt trevligt!!
Sen åkte vi in till stan där vi till slut bara blev 5 kvar, då drog vi in till Key Bar eftersom Hampus jämt kommer in gratis där.
Stället där var typ för..... 18åringar som hade skjortor, backslick och de flesta trodde att de hade way too much pengar.
Jaja, meningen var att vi skulle till Park Lane efteråt men vi blev väldigt trötta framåt 3 tiden o tog då en taxi hem. Petri gick till sin man som hon är betuttad i och jag o Elina satt o drack vatten o snackade skit fram till 5.
Lyckad kväll :)

Dagen efter är inte så mycket att prata om..... :/ som vanligt hade jag den ökända Sannabakfyllan.

      


sannabakfylla

iiiiiingen förståååår
hur dåååligt jag måååår
Iiiiingen förstååår
min oooroo


Hatthylla

Imorgon kommer Elina & Petra hit :D så sjukt skoj!
Så blir det partaj på kvällen hemma hos mig med mina vänner från gbg. det är bra att det kommer hit lite folk, annars skulle jag inte så mycket saker gjorda. Min hatthyllan hade fortfarande varit på golvet istället för på väggen som den är nu. Och disken hade troligtvis inte varit i skåpen rena o fina som de också är nu :)

Nu blir det en dusch o sen Greys Anatomy, som haft jullov i usa ett tag, men nu är det senaste avsnittet på min dator hemma :D

Hejhoooopp


livstrött


Min favoritMarie ska flytta till Östersudn nästa vecka.

Det gör ju inte direkt mitt liv bättre..

Kommer sakna henne så jag vet inte vart jag kommer ta vägen.
Som jag sa till Dennis idag; hon är fan min andra hälft... va ska jag göra utan henne?!

   



favoritMarie <3


dags att köpa månadskort...?

Jag har nu bott i Göteborg lite mer än 5 månader, och ända fram tills idag har jag inte råkat ut för någon biljettkontroll.
MEN idag när jag åkte in till stan hände det. (jag har inte orkat köpa något månadskort sens det tog slut sist för två veckor sen) Jag satt typ i mitten o SOM TUR VAR på rätt sida för att se hela gänget med kontrolljackorna.. Jag slänger mig upp o springer fram till den första dörren och är ute ur spårvagnen innan någon ens hann se att jag vistades där över huvudtaget..
Så 800 sparade kronor känns bra.
Tog bussen efteråt o kände att jag hade väldigt tur o flyt idag..

När jag åkte hem från jobbet satt jag o kollade ut igenom fönstret på spårvagnen.. snart såg jag att 5 svartklädda män ställer sig genom hela vagnen o den ena säger, samtidigt som han står med ryggen mot mig; "Får jag be om allas biljetter!" (jag hade ju såklart inte köpt något månadskort tidigare eftersom "det händer ju aldrig två kontroller på en dag när man aldrig varit med om någon innan).... men jo minsann, jag ryckte upp mobilen o skriver GV o skickade iväg det fort som attan.. När han ber om min biljett har jag inte fått svar ännu o jag brister ut: "eeh, alltså... jag har skickat men jag får inget svar...." han tar mobilen o kollar lite på den... och efter 10 väääääldigt långa sekunder piper mobilen till o jag får svaret och därmed slapp jag utan ännu en bot på 800 spänn.

image183


Jag borde köpa en lott idag.

vänt på dygnet..

Gick igenom min bilddagbok o hittade massor av kort jag inte sett på lääänge. Om någon missat det älskar jag kort..

   
1. Vagnsmyckning
2. Marie & Josse
3. Karin o jag
4. Marie o jag
   
1. Petra, jag & Marie i Lysekil
2. Lysekil (marie o Elina fixade sig upp på scenen på nått vis)
3. Petra badar vi andra kollar på
4. Johan & jag
    
1. min allra första tequilla
2. 20 bast fyllda
3. Elina o Petra
4. Marie, marie jag karin o josse


ledig dag = spendera pengar dag

Idag har gjort av med ett par tusen på kläder o skor... mycket pengar... men det var det fan värt :D



På onsdag ska jag till doktorn.... fucking IGEN! Hoppas de hittar något fel på mig så jag slipper att åka in akut mer...
Detta blir den 4de gången sens början av december... jag är där så otfa att sist jag var på labbet säger sköterskan, som tidigare jobbat då jag varit där; "va inte du här för inte så länge sen...?"
Jo, mycket riktigt... jag börjar att bli stammis på vårdcentralen..
och i förra veckan va jag tvungen att gå till vårdoteket dagen efter akuten, ( vårdotek är en AS bra sak som de har här i gbg; det sitter en sjuksköterska i ett litet rum på apoteket o gör enkla undersökningar... typ om man har ont men inte tillräckligt för att orka möka sig till sjukhuset)... där va jag iaf för jag trodde jag fått en sticka under foten som aldrig försvann, vilket innebar att jag knappt kunde ta mig framåt eftersom jag inte kunde stå på fotfan.
Efter måååånga om och men kom sjuksköterskan fram till att det är en fet uppsvullen blåsa jag hade där.. och fick HÖR OCH HÄPNAT antibiotikakräm.... (antibiotika som jag redan käkar, men varför inte trycka i sig lite mer är man ändå är i farten?)

här ska gymmas och bastas!

Min bostadsrättsförening har renoverat en källarlokal i grannhuset och satt in nya gym-prylar!
Värsta workout'en ska jag nu börja med..... (kommer nog att gå dit en gång om jag känner mig själv rätt, men inställningen är ju rätt :P )

Det var det positiva, nu till det negativa med föreningen....
De har inte skickat någon anmälningsblankett på att jag bor här, så jag får heller inga hyra-avier. Bra jobbat!
Skulle ju va en fördel om jag slapp dom helt, men de kommer ju komma på samma månad sen.. grrr

Och nu till en till negativsak....
JAG HAR TAPPAT BORT MINA NYKLAR TILL TVÄTTSTUGAN.... inte okej. Var 100%, då menar jag verkligen bombsäker, på att dom låg där reservnyklarna ligger... men icke sa nicke.
Så nu vet jag inte hur jag ska göra riktigt. För jag har letat igenom hela lägenheten...
(eller jag har inte tappat dom till tvättstugans nykelhål, dom som är borta går till min "boknings-markör" till vilken tid jag ska tvätta) Bokade den 9de kl 8-11 sist... så nu får jag väl tvätta VARJE 9de i månaden den tiden
Starkt jobbat!


...




Kommer aldrig att glömma när han var i Karlstad o spelade, och efter konserten kommer trummisen fram till scenkanten o sträcker åt mig en av hans trumpinnar och säger: Här får du.

Låten är ligger förövrigt på en god tredje plats av mina absoluta favoriter 2007... tätt efter Snow Patrol - Chasing cars & Timbaland - Apologize

Hejhopp

gårdagen

Efter efter hård stängning på jobbet igår bestämde Pernilla att öl skulle det bli, och det blev de o Hampus följde också med efter många om och men.
Åkte först till Chez amis (as billig öl) men där var det fullt... sen gick vi till vasa men där va vakten så jälva drygfan så vi drog tillbaka till vasaplatsen o Hampus ringde någon snubbe som är typ festfixare i stan o ordnade så vi hamnade på listan på Keybar, vilket innebär att vi slapp 80:- inträde :D

Många cidrar o öl blev det :) riktigt trevligt

image166

Självklart ska man ha ett kort då man är på toan o posar!

image167
Så jälva snygga

snö

Trodde allvarligt att det inte skulle bli någon snö iår. Men så fel jag trodde :D

image165

Flippen

okej, för första gången i mitt liv har jag varit i 14iss bråk!
Så här gick det hela till..
Jag stod o väntade på Hampus som var segast i Sverige på att byta om, höll samtidigt i 7rör med muggar till g16... så kommer det ett gäng brudar på 15bast med Angeredsattityd fast de var allihop svennar (försökte också att bryta på blattevsenska... men det gick inte heller hela vägen hem...)
Ja, så kommer "the leader of the gang" fram till mig o såhär gick samtalet:

"Eeeh! får jag ett sånt här rör eller?"
"ehm, nej varför skulle du?"
"Nej jag är törstig fattaru väl"
(kompisarna bakom som inte vågar säga något fnissar)
"drick vatten istället för muggar då...?"
"Eh vafan! jag pissar på dig"
"sluta va så fjortiss snälla du"
"Vafan kallar du mig fjortiss eller?"
(kollar mest på henne o skakar skrattandes på huvudet)
"du är bara en fet jälva blondin hora"

(hon vänder om o går)

"ja detsamma.."
en kompis yttrar sig...
"kallaru henne hora elle!?"
"weeeeeell.... kallaru henne hora elle" (härmar henne med hennes angereds-svenska)

(hon kommer tillbaka o sparkar på mitt ben)

"men.... aj" (som om jag nääääästan får ont och små-ler)

"MEN JÄVLA HORA!!!!"

så buttar hon in mig i hallen till hissarna och stänger igen dörren, spottar på den och skriker:
"Jag knullar din mamma fattaru elle"
"varsegoo" svarar jag o skrattar
Då fick hon damp o försöker att rycka upp dörren som har låst sig själv...
...och efter ett tag drar gänget, som jag skulle vilja ge min själ till, iväg.

Angeredsbrudar i mitt hjärta 4-EVAH fattar dy


herre min get va färsking!

Dagens färsking;
Sanna, mig själv, Nordström.

Rutinerade skifare på jobbet stänger vanligtvis resturangen på en timma. WEEEELL säger jag åt det.... En annan va därifrån efter nästa exakt 2 timmar... OCH efter kanske 6st samtal till min kära chef.
Efter att jag lämnat nycklarna och gett över stägnigen av systemet till chifen ringer tanten o säger: Ellinor är inte utstämpad så jag kan inte stänga systemet.
jahapp, bara att gå tillbaka heela vägen för att göra en sån simpel grej kändes jälvligt motbjudande.
Men whatevah..



Jag har ett i-landsproblem jag måste lösa inom nästa dygn; ska jag köpa en jacka som finns på MQ-rean nedsatt från 2500:- till 2000 !?!
Det är nog den finaste jag sett... men så har jag en jääääävligt dyr o fin lägenhet som kostar en aningens mycket också:/ what to doo!?



(blev en jälva massa stäck här nu...)

Idag fick jag reda på att min storsyster & Helge kommer till mig på söndag!!! Så himla roligt :)

mer kort från nyår:)

  
   

2007 - ett händelserikt år

Summering av 2007

Januari:
 Gjorde slut med Johan, och den sista januari flyttade jag från vår lägenhet hem till mamma.
Februari:
 Fyllde 20år
Mars:
Flyttade från Kristinehamn till min lilla lägenhet i Haga, Karlstad.
April:
 Klarade min första hemtenta
 Sålde min kära bil
Maj:
 Klarade matte c på komvux
Juni:
 Klarade av min första univeritetskurs med slutbetyget VG.
 Lillasyster & Petra tog studenten
Juli
 Flyttade till Göteborg
 Började på Mcd Postgatan
 Fick reda på att jag ska bli moster för tredje gången
Oktober
 Fick banklån
 Hittade en lägenhet som jag vann budgivningen på
November
 Flyttade till Min lägenhet
December
 Prövotiden för mitt körkort tog slut

2008 blir nog inte lika händelserik, men det har varit ett bra år. Mer av sånna :D


Nyår

    
 .

Det var en snabb genomgång av kvällen.

Så måste jag citera två bra citat för kvällen också.

#1
Efter att jag käkat upp maten o höll på att spricka av mätthet;
"Nu behöver jag inte äta mer på detta år iaf" (höhö)

#2
Vid 12-slaget skulle Marie vara gullig o pussa Jonas, som har fullt upp att smälla raketer o har inga som helst planer på att göra det samma... efter några minuter skriker hon av ilska:
"Snart tar jag någon annan, kom nu ditt jälva cpsvin!"




Måste fläscha lite med min Ipod också ;D

Im back

Anledningn till att bloggen varit nere en, för, lång tid är pga att jag, mitt jälva mähä, inte betalde en räkning till comhem så de stängde av skiten för mig.
Men som min far nu skulle ha sagt, Im back on track!

vad har hänt under denna långa tid?
- jag har köpt en as grym Ipod med 30gb
- Nyår - hade inga större förväntningarna vilket gjorde det hela till en hyffsad trevlig kväll.
- Fick sluta tidigare på jobbet en dag och gjorde då en Ikea-vistelse.

Sen har jag bara gjort..... INGENTING! - Ska aldrig mer göra en comhem räkning obetald.

Idag kommer far till gbg:D Han ska skjutsa mig till Maxi så jag kan storhandla. Sen är Petri här också:D


HejHOPP!


RSS 2.0