lycka o sånt

Jag fick tag på den tröja jag länge suktat efter på Gina... dock har den alltid varit slut i strl. S. Så det har bara varit surt typ. Men så var det en som lämnade tillbaka den idag precis när jag klev in i affären:)

 
En spets-top.

 
så köpte jag några örhängen på rea också. 34:- för dessa fyra små örhängena.

Vild

Oh jag måste bara lägga upp detta kort. Det är så jälva skönt. Pallar dock inte att ha den på facebook för där kommer för många att se det. haha


kolla va jag rockar med den salta pinnen!



(jag lägger dock upp ett "mer okej" kort sist, så ni slipper komma ihåg det tidigare mest. Haha)

Stjärna

Allvarligt talat... Lady Gaga is the shit.



Stjärna var det.

fotnot

en lite fotnot till det tidigare inlägget

Fotbollspelaren som är snygg och har snyggt käkparti heter Malouda, och inget annat:P

mongo!

jag har en mongojasper som är mongofotbollsfanatiker... nu ska jag citera honom i 10 minuter under Chelsea

"han står typ från straff punken utanför och så missar han!!" suckar HÖGT
"jag måste nästan sms'a erik, han hatar också Adadam... fast han har ganska coolt namn"
 *tyst nu men hoppar upp o ner i soffan*
 *fortfarande tyst men ögonen är stora som golfbollar*
 *fnyser lite åt kommentatorn*

 - PAUS I SPELET-

 - MATCHEN FORTSÄTTER -

"oooh"
"alltså han är så jälva bra"
"neej"

"han har väldigt bra utseende han Aradam, han är nog väldigt snygg... snyggt käkparti, han ser väldigt speciell ut"
 *golfbollsögon*
"OOO VILKET MÅÅÅL!!! KOLLA PÅ DET HÄR MÅLET!!! Kolla nu, kolla kolla. åh nu kollade du ju inte!! (väldigt missnöjd) förlåt, hade du inte suttit här hade jag ju sagt detta ändå typ.. kanske inte precis men jag hade ju blivit typ: oh vilket roligt mål. hehe, sån är jag" (ser gosigast ut)
"vafan gör målvakten?"
"Oh jälvar va förbannad han blev!"
"o men herregud nu gjorde han det igen, den JÄLVA SOPAN!!! hur kan han missa?!?!?!?"
"han borde ju fan kunnat gjort tre mål i den här matchen"
"det ser ut att vara kallt i england, det känns som att i Hull är det alltid kallt" (
matchen spelas där)
" oh nej, förläng den då... såja... neeej"

nu orkar jag inte mer. Men det är faktiskt underhållande att sitta i samma rum som honom när han är inne i matchen.
PUSS

("den där bilden ska inte upp på din jälva blogg utan mitt godknande"
"Nej men jag ska inte.."
"nej, man vet aldrig va som kommer upp där numera"
 - Haha, hoppas du älskar mig fast jag inte fick ditt godkännande av bilden eller sa att jag dokumenterade ditt fotbollsprat med dig själv) :*


Probs

Jag skulle vilja vara expert på att sova. En sån där sjusovare som kan sova ståendes typ. Ljus, ljud, tankar eller liggställning ska egentligen inte behöva vara faktorer som stör ens sömn - men självklart är det så för mig.
Jag vaknar alltid av minsta lilla, som förut: törstig, jag går upp och dricker o passar samtidigt på att kissa - som alltid. Hinner "att vakna till lite för mycket" och börjar tänka på något som jag gruvar mig lite över. Så är det försent. Hejdå sömn!
Denna gång var det rädslan över att hyra ut lägenheten..., kommer de röka inomhus, kommer de skit i att säga till mig om något går sönder i rädsla om att jag ska bli vild, kommer de skita i om det blir fukt på bänken i köket, repor i parketten. kommer något som de gör att orsaka att värdet på lägenheten tappar osvosvosv. Tankarna försvinner aldrig. Och kommer troligen inte göra det heller.
Jag hann samtidigt störa mig på att Jaspers andetag "blåste" på mig och gjorde just den fläcken kall, och jag var med ens vaken.

Skule behöva Skalmans Mat-och-sov-klocka. Riiiiing - "dags att sova lunch".

saknar

Sitter o kikar lite på kort från Frankrike... fan va nice det var.

  
  
  

niiiice det var! :)


suck

Jag har ju rätt lätt av att vakna när det blir ljust i rummet. Vilket jag tydligen ska leva med nu tills det ändras tillbaka till sommartid. Morgonen blir ju så mycket ljusare och det stör mig med tanke på att jag jobbar nästan aldrig morgon.. och då jag ska gå hem från jobbet är det istället SVINMÖRKT. Ska skicka in en protestlapp till Kungen om att detta kan inte fortsätta varje år.


Igår kväll gick jag o la mig kanske en timma innan jasper, Såklart så vaknade jag när han kom in i sovrummet för att lägga sig. Problemet var ju dock inte det - jag är van - utan när jag då gick upp för att dricka vatten hade han stekt bacon och det luktade SÅ JÄLVA MYCKET att jag höll på att spy.
 När jag vaknade vid 3 igen för att kissa luktar det lika mycket och jag kräktes nästan for real denna gång.
Nej, jag säger bara: STEK INTE BACON NÄR NÅGON SKA UPP UR SÄNGEN FRÅN ETT STÄNGT RUM O LUKTA PÅ OSEN, tack. :)



Det positiva med att stiga upp i soluppgången är dock detta :) (kommer inte sluta lägga upp denna typ av bild så det är bara att vänja er eller sluta läsa.. höh)


Ursäkta vårt sjuuukt skitiga fönster

Sällis tack

JAG BEHÖVER SÄLLSKAAAAP! Allvarligt talat, jag dör av tristess! Dålig TV, alla 16 favorit bloggar är lästa (och ouppdaterade) och jag dör av tråkigheter.
Imorgon börjar "livet" igen... jobb och jobb. Skönt att varit ledig i 6 dagar faktiskt. Har inte haft ont i lederna eller ryggen på riktigt länge nu faktiskt. Nice!



Måste hälsa till Marie att du är en människa som ingen annan. Hade super trevligt på vår 3timmar lång fika och hur roligt som helst i lördags. Saknar dig redan och jag längtar tills jul då man får träffa dig igen! Mindre än två månader kvar bara:)

Om 1½ vecka åker jag hem till Värmland. Träffa systrarna, farmor, gammelmormor, min nygiftna pappa, syskonbarnen och min favorit hund Trajja. ♥
Längtar redan.

jag & gammelmormor i sommras

skön måndag

Dagen har varit fantastisk!
 - Mest nöjd är jag över att jag städat och diskat faktiskt. Hehe, brukar va rätt kass på att diska men att plocka o städa är jag kung på.

Tog en lunsh med Pullan förut, vi snackade norrland, Ikea, förhållanden och skit. En riktigt bra lunch helt enkelt.
Efter detta tog mina uggs mig till Valhalla för en 12 min solning (blek o fet som jag är), måste värma upp med 12 min sen övergå till länge tid med tanke på att jag inte varit aktiv i solariet på ett halv år.
Men skönt var det, och jag kände hur huscancern vällde över mig - skämt å sido.
Sen kaffe latte med Petra såklart.

Nej, nu ska jag börja hacka potatis, palsternacka och skit till maten. Det blir rotfruktssoppa nämligen:D Det var typ bara 15 år sen jag käkade det.

Lite bilder såklart...

  

1. Väntan på båten över till Linné och Egg & milk i lördagsförmiddag
2. Premiär för mina miniuggs ute
3. cp bild på mitt nyklippta hår.
Min mobilkamera är bäst!

Som sagt, bilder från i lördags uppskattas. DOCK INTE DEM FRÅN BUSSEN. - ångesten talar. Haha


Min "söndag"

herreminget.
Gårdagen blev en effektiv och produktiv dag.... noooot.
Jag hade en annorlunda form av sannabakfylla. Jag mådde inte dåligt som jag "brukar", utan jag hade en huvudvärk utan dess like! Kräktes ända fram till klockan 4 - tänk då att man drog tillbaka klockfan, så "egentligen" var klockan 17 den sista kräken kom upp. Sen sov jag till klockan 20.00, då min mamma ringde och skällde på mig för jag berättade om "dagen". Gick o la mig för natten halv 11.
Som ni kanske förstår var det ingen top notch dag.

- Kort från i lördags uppskattas :D !


bakfylla

IIIIINGEEEN FÖÖÖÖRSTÅÅÅÅÅR
HUUUR DÅÅÅÅÅÅÅÅLIIIIIIGT JAAAAG MÅÅÅÅR
IIINGEEEEN FÖÖÖÖRSTÅÅÅÅÅÅR
MIIIN OOOOROOOO

Just married

Far ringde och vi småpratade lite om hur hans & Amis semester i Italien är...

"idag har vi varit inne i Florens och träffat borgmästarn"
"jaha... eller va? hur kommer det sig?" - jag tänkte ju direkt på påven och blev helt fundersam. haha
"ja... vi träffade honom"

" ....... "

"vi har gift oss"

" ....... va? "

"hehe, japp"

 " ....... "
Blev helt stum sådär som man blir i filmer. Sen började jag gråta och ropa grattis o allting.

Så roligt :)


Produktiv dag

Idag har jag gjort så himlans mycket! Dagen började självklart med lite kikande på Vakna! men kl halv nio kom Hans fuckingtråkigaste Wiklund in o snackade om hans åsikter om en film. VEM BRYR SIG OM DIG O DINA ÅSIKTER HANS snusk WIKLUND!?
Usch, hatar att han tjänar storkovan på att lägga SINA åsiker om en film. Jag gör det garanterat lika bra. Nej tack, spola Hasse ffs!

Nog om snuskHans. Klockan tickade på och Jasperson ville absolut inte vakna så jag gick upp för att vika alla fyra maskiners tvätt. Tid tog det! Jag TILLOMED parande ihop alla strumpor! (om mamma läser detta blir hon stolt...) efter att allt detta var klart städade o plockade saker till rätta i lägenheten. Klockan blev 10 och jag tog de två fulla kassarna med petburkar samt påsen med glasflaskor och åkte till återvinningen. (känner mig alltid sjukt duktig när jag sopsorterar)

Åkte sen till affären o pantade, samt handlade MAT. inte smörgås och pålägg - som vi alltid handlar när vi "handlar". Nu köpte jag köttfärs, fläskkotletter, rödspätta fileér, potatis osv.
Ut med kassarna och in i målaraffären för att köpa roller. - behövs målas på många ställen i denna lägenhet ska ni veta! (ni ser ju här lix... det var ett hörn som var orange/röd helt random i ett i övrigt vitt rum)
När jag kom hem hade jag så mycket energi att jag damsugade hela lägenheten också. + diskade.
Sen gjorde jag mat, spenat, fisk och potatis! MUMS!

Jag vet, jag är så jälva duktigt och jag har fått höra att jag är världens bästa flickvän ever idag. TVÅ gånger tillomed!! wiiie:)



Nog om detta... Imorgon är det fredag och inte vilken fredag som helst utan FUCKING FREAKY FRIIIIDAAAAY. lön o grejjer. Kan väl inte bli bättre skulle jag tro. På lördag ska jag o jasperson ha mysdag på stan, frulle på Egg & Milk och sen shopping på stan.
Kvällen kommer för min del att spenderas hemma hos Jonas. Undra om man säger "hos Jonas & marie" numera... eller om det bara är  "hos Jonas.." tål att tänkas på. - Marie? bor du där eller är du bara på besök när du är hemma. Eller "hemma"?
Jaja, det blir partaj så det står härliga till för min del i vilket fall! Har inte partajat på någon/ett par månader nu. Så fest it is!

Puss to the kram!!

betson

Det finns en reklamfilm på TV om någon site på internet som heter betson.com, en site där man satsar/lägger pengar på spel.
Jag har väl aldrig riktigt reflekterat över detta namn eller så. Tänkte väl mest att "betson är väl ett namn bara" typ som Larson eller Johansson liksom. Du hajjar?

Men så igår när jag låg halvt död utslagen på sängen o små kikade på reklamen som gick på TVn upptäckte jag att betson är ju en förkortning på "bet is on".
Lite små roligt sådär faktiskt!



Nu ska jag sova, jag var -som sagt- halvt utslagen igår och är det fortfarande.
Sovsågott till mig själv.

mini-semester

frånomed idag är jag ledig fram till tisdag. Så jälva behövande. Jag har ingen ork till att jobba längre, jag är otrevlig, tyst och vill liksom inte se en människa på det där skitgörat.

Ska till gymmet idag faktiskt! Min omtalade rygg har blivit bättre, och nu ska den tränas upp. (så har jag ju gått upp en jälva massa kilo sens jag träffade Jasperson, och det är fan inte okej!)
Har saknat att spinna väldans mycket och nu är det fan dags att styra upp asset lite. Woho =)

Ha det så bra! Pusss

Lodon baby

5 dec drar jag o Pullan till London o stannar där tills den 8de. Fan va rockigt vi kommer ha pull!



















Widdelihoo :)

Komisk situation

Just nu ligger jag inlåst i mitt hem... igen.
Jasper låste "säkerheteslåset" som ej går att öppna inifrån... igen.

Så Pullan får komma o rädda mig genom att gå av 6an vid Eketrägatan och sedan ta 16bussen in till stan o kliva av på min hållplats och få nyckeln genom fönstret. De komiskt nu är att hon precis ringde och sa: du... jag glömde kliva av vid Eketrägatan... kan man åka från hjalmar?
Hehe, allt är väldigt klumpigt av mina två närmaste medmänniskor tycker jag. KLUMPIGT hörreni!! (mest av jasperson)

Men nu är jag snart räddad. Skönt, lite creepy det där med tanke på att om det skulle börja brinna i lägenheten o han låser så kommer jag inte ut på annat vis än fönstret..  Eller om man ska på något skitviktigt möte...
jaja, inte tänka så. Nu blev det ju inget sånt iaf så.

Londonresan med Pullan ska bestämmas idag:) längtar redan. Älskpull!

Puss to the kram

En bättre dag :)

Ingenting strulade idag på jobbet. Underbart!

Fick ett sms av min far som gjorde att jag blev otroligt avis på honom
"Hej! Åkte 202 mil. Har fått eget hus med fantastiskt utsikt. Nu blir det vin och oliver på balkongen. 22 grader. /Pappa & Ami."
De har bilat ner till Italien. Är så himlans avis juuu!
Snart är det iaf Kill Point på 6an, det är typ lika mycket värt som två veckor i Italien... typ :P

Nu blir det till att koka te och krypa ner i sängen i väntan på programmet.
Tjo to the hej

En bättre dag hoppas jag på.

Solen skiner och jag sitter o småknaprar på de överblivna chipsen från igår med morgonsolen vid min sida.
Igår kväll var favoritericat här, vi gjorde tacos, drack xider, snackade skit och åt ännu mer. Under de 3½ timma hon befanns sig här käkade vi hela tiden:) mumsens var det verkligen! (tog tyvärr inga bilder, men det var mat all over the place)

Idag ska jag jobba 10-19, egentligen skulle jag behöva åka in lite tidigare eftersom jag öppnar med en som aldrig gjort det tidigare, men jag palla inte. Igår va jag där över en timma tidigare o det hade fan behövt en timma till innan vi skulle blivit helt klara. Men idag pallar jag inte lägga ner hela min själ i den där 37m2 resturangen. Knäcken tog mig igår så nej. Jag vill inte. :P
Kassorna kommer säkert ta skiten ur mig idag också så det är lika bra att vara utvilad till det sker.

Men från torsdag är jag ledig i 5 dagar framåt. Längtar tills dess!
Puss to the kram

helvetesjobb

Idag har jag hatat mitt jobb så jälva mycket. De nya kassahelvetena krånglade mer än vanligt och det var lördags rush i Nordstan..
Alla frågade mig hela tiden ang. de där kassorna. Som om jag vore något värsta geni på dem!? JAG HAR ALDRIG SETT DOM DÄR KASSORNA INNAN DE KOM TILL OSS. Hur ska jag då kunna lösa as krångliga problem?!?!??!?! Blir så jälva arg att ingen bara lärt oss det. Alla bara skiter i oss som sliter aset av oss där, och vi skiftledare SKA veta hur man gör. Men hur ska vi ha det när ingen finns där?!
Blir så jälva less.
Helvetes jälva kuk arbetsplats, samt helvetesjälvakuk människor som bara skiter i att vi inte kan det nya kassasystemet.
Men fine, skyll inte på mig när vi bara har sålt knappt en 5a för bara två kassor fungerar, och lönerna ligger högt för vi har personal till att sälja 9a liksom?!?!
Allting slutade iaf med att började böla inne på kontoret för jag kände att jag var helt jälva usel. Löste därefter en rast och sen stämplade jag ut mig.
:(
Ja jag är upprörd. Och det har jag fan rätt till.


skitjag


Saknar alla

Ibland är jag helt knäckt. Jag känner mig ingenting värd och ingenting kan få mig på andra tankar. Ikväll är en sådan. Lyssnar alltid på Nelly Furtado - Try i stunder som dessa. Den har så himla verklig & levande text på något vis.
Det är också stunder som dessa jag vill gapa ut allting som finns inom mig. Men det går ju såklart inte... Stark och hård som jag är.
Flåt för jag inte alltid är det.



Ser detta ifrån min säng nu. Gillar detta rummet så mycket, det är så fiint:) Kommer inte röra mig härifrån förens jag ska hämta lite glass o senare borsta tänderna. Så det så.




(det här inlägget förstör mig image här på bloggen lite faktiskt) Imorgon lovar jag er bättring.)
hej to the ho

Morgonstund


God morgon från miig

osugen

Jag vill egentligen ingenting annat än att bara skriva något lååångt och intressant här på bloggen, få ur mig lite skit. Men jag kommer inte på vad detta skulle vara. Egentligen vill jag väl bara skriva om hur mycket jag tycker om Jasper och mitt li med honom. Men hur kul är det att läsa om? En superduper kär brud liksom.. yay

Kan väl skriva att jag hyrde flyttbil igår och körde mina saker till Lindholmen. Känns bra! Men min mor var väl inte lika frälst av att höra detta. Men efter att jag förklarat att jag kommer att spara mellan två och tretusen så lättade hon tankarna något.. hoppas jag.
asch, detta är mitt val och inte någon annans. Kommer gå fint.

Happ, that was that så att säga. Inget mer att säga. Inget händer i livet och därmed dör bloggen lite.

Puss to the kram


Trötten

Tänkte skriva ett inlägg om flytten idag, men jag pallar inte. Får bli imorgon.
Nu; sova.

NATTIS


Sötaste uggsen

Idag fick jag den första och bästaste presenten av min finaste Jasper. Världens sötaste skor - något som jag bara "råkade" nämna häromdagen för honom att jag ville ha. ;D
5 månader idag juu.




Världens sötaste miniuggs kommer från Top Shop.


Imorgon blir jag troligtvis Hisingsbo på riktigt. Beror på om Statoil har någon flyttbil till övers.. annars blir det någon annan dag snart. Har fått okej av styrelsen på bostadsföreningen och Petra är redo att flytta in om ett par veckor. Allting känns väldigt bra, och imorgon ska jag skriva ett kontrakt mellan oss två.

I övrigt har jag mest panik över att jag ska jobba 7 dagar i rad efter morgondagens ledighet. Men det är väl bara att bita ihop antar jag.. suck.

Natt to the is

Äntligen måndag, äntligen


chillens dag

Idag blir det till att ligga på latsidan, beställa tid för massage (my back is killing me), traska runt på stan med Pullan en stund, samt göra denna lista som jag kopierad från cheifens blogg. Hihi. Det var avancerat stuff det.

1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
ca 1500-3000

 2. Dyraste plagget/skorna du köpt?
Min Peak jacka för 2999:- skor vet jag inte... säkert några gamla addidas sneakers för tusenlappen. (köper bara billiga skor - så får man mer par)

3. Bästa fynd i år?
Fyndar aldrig - det finns en orsak till att reakläder är på rea. doh

4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
Faktiskt en klänning från i sommras samt en tshirt från H&M

5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
4-5 kanske

6. Om jag gav dig 1 000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Skulle lägga till 500 själv och köpa mig ett par nya jeans.

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
max 3000/4000

8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
Haha, nej!

9. Spara eller slösa?
Beror på lönen...

10. Dina fem senaste köp?
En top från Rut m.fl
Uggs från DinSko
Stövlar från Wedins (lämnade dock tillbaka dem)
(kommer inte på mer nu eftersom jag "fått" (läs: tar) mycket av jaspers kläder



Efter gårdagens kalori-intag tog jag mig en snabb&lång prommis imorse. Plinkade lite med nya mobilen, och kolla vilka snygga kort min kameramobil tar! Waaay:D


Äntligen klar

Efter ett par dagars slit är vi äntligen klara med målningen i sovrummet. Gav upp lite innan den sista målningen, men tillslut så blev det klart ändå. Och jävlar va nöjd jag äääär:D Imorgon kan vi äntligen flytta sängen in till sovrummet igen.


Ikväll har en av mina käraste vänner varit här o myst med mig:) Pullan, chips, godis, cola light och lördagsTV... kan det bli bättre? Troligen inte.















Sötaste pullan

Sorry krhamn

Hade planer inför helgen att dra till Kristinehamn och rocka med brudarna (elina, petra, amanda & tina) Dock har jag för mycket på tapeten för att detta ska kunna hända :( eller ja, för mycket o för mycket. Alla har olika prioriter (stavas?)

Igår gick jag gå från jobbet kl 15 (slutade egentligen kl 18) utav mina ryggsmärtor :( var nära på att börja gråta flera gånger... Suck, måste göra något åt detta. Kan ju fan inte få ryggsmärtor i 21års ålder. Se ut som Quasimodo går ju inte.
Resten av dagen tillbringades hemma i sängen. Middagen åts klockan halv 11 på kvällen eftersom både jag och sambon somnade (han kl 17 och jag kl 19) vaknade upp halv 10 med bara godis i magen o tacosen var supergod - trots att vi käkade 22.30.


 
+


=
                


Idag kommer sovrummet bli klart - hoppas jag av hela mitt hjärta. Grundat med vitfärg ett par gånger och idag ska det beige upp. Wiiie:) kommer att bli supernice.
Ska även hinna med att träffa johanna (som jag inte sett på hundra dagar). Hon är lite ledsen:( inte lätt att ha en brud som kommer direkt hemifrån flickrummet 150 mil bortifrån. Får se hur detta löser sig, om nu gör det. Jag är ändå alltid på hennes sida. And you know it hon!

NU: krypa ner i sängen igen. P to the uss

Årets kort


Jag, Lina, AC, Stephanie

Efter att Ellinor sett denna bild med inzoomning på mig sa hon helt gravallvarlit "va äcklig du ser ur sanna" och rörde inte heller en min. Hehe!
Skrattade så jag fick allvarligt ont i magen.

  


pälsk

En lyckad middag med jobbet helt enkelt :)

Samsung TouchWiz

I looove my touchwiiiZzZzZzzzz :D



Ny mobil

Idag ska jag inhandla mig en ny mobil. Lägger upp senare vilken det blir (har inte bestämt mig ännu... haha)



Snart ska jag in till stan o käka frukost med favoritEricat. Bruden har endel att berätta;) haha
Fram emot kvällningen blir det middag och ölintag med jobbet. Gratis är godast!
Eftersom vi är den bästa resturangen med alltid bäst resultat på gap'arna får vi -heltidare och skiftare- middag av master ac. höhö. wiiie
Men innan dess ska det målas klart i sovrummet. Är så jälva trött på att vardagsrummet ser ut som ett sovrum blandat med ett vardagsrum med för mycket möbler i ett o samma rum.

Men nu, staden med frulle. Mums!
P to the uss.

Soffan är borta

I förmiddags lade jag ut en annons om min stora soffan på blocket. Nu, såhär 2,5 timmar senare, är den borta ur min lägenhet. Det ekar något i lägenheten och för en gångs skull känns min lilla lägenhet stor.
Jag är nöjd, köparen är nöjd, men mest av allt tror jag nog min far är nöjd som slipper konka runt på den där jäveln mera. :)

Tyst

En sak som är så jälva dumt o fuckat är att när vi äntligen blir inbokade på kurs i Stockholm med jobbet och fått allt bekräftat visar det sig att kursstarten är dagen efter Julfesten. Julfesten med stort J liksom Haha! Blev väldans ledsen, jag blivit lovad i snart ett år att vi ska få åka, så blir allting bara superfel när det blir klart.
 
Allting talar ju dock för mig när jag säger att datumet på festen bör ändras! 30 nov = sista dagen på månaden, vilket betyder månadsinventering på resturangen och månadsarbete för cheferna. (big things liksom)
SÅ BYT DATUM PÅ JULFESTEN FFS. :P
Jag & Michela har fasiken varit pepp inför denna fest sens juni! Man ska vara döende om man inte är närvarande på julfesten.



Iaf, jobb jobb jobb it is. Är inne i en period då jag HATAR den där jälva 37m2 resturangen!! Men som vanligt går det nog över. Vem får inte svackor i livet när man jobbar heltid på Donken?
Pratade med Jasper om "mål i livet" igår, blev inte direkt bättre efter det. Slutsatsen av det jag fick fram var iaf att jag alltid haft mål i livet efter studenten; komma in på företagsekonomi (klarade det men tackade nej i sista stund), flytta från Kristinehamn (check), klara av Matte C kursen på komvux (check),  flytta till Göteborg (check), få en egen lägenhet (check). Sen tar det liksom slut och det var exakt ett år sen jag fick min etta i Lunden...
Nu vet jag inte vad jag ska göra i livet längre. Hjälp!

helt död

Jobbet tar kål på min kropp:( i ett par veckor nu har jag kännt mig helt förstörd i både rygg, axlar och armar. Kollade upp vad massage kostar på Valhalla, skulle gå på 300:- för 30min & 400:- för 50. Har starka tankar på att genomföra detta. Inom en snar framtid... jag har så himla ont:(
Gårdagen var jobbig. Mycket att göra samt otroligt ont i ryggen, får se om det blir bättre idag då... vill iiiiinte!!! Finns så mycket mer jag behöver göra: åka till Lunden o skriva på massa papper om att Petra ska bo där, flyttpacka, hyra en skåpbil o frakta över allting, lägga ut min soffa på blocket, måla om sovrummet här i Lindholmen osv osv. Behöver ha ett par dagars semester tror jag.

Igår kväll käkades det tacos här, dock utan tacosmak på köttet. Det var slut.. men med lite chilli & grillkrydda så blev det lite smak ändå...
Skulle egentligen ha gått ut både fre & lör men jag pallade inte, igår var jag TOTALT död och i fredags halvt glömde jag bort allt. Låg i sängen o glodde/halvsov hela kvällen.

Glömde ju berätta att jag fick en skitbra gap igen på jobbet i förrgår:) 96,7% och 0% i cso = jag är asbra. :P


Nu ska jag nog krypa ner i sängen igen (som förövrigt stor i vardagsrummet som ger en känsla av kaos.
Puss to the kram.

Lista


Denna lista svarade jag på den 27 maj förra året. Ska nu göra den igen för o se om det blir samma svar. (wie va roligt för er att läsa....)

Vilken svordom använder du mest? "jälva"
Äger du en iPod? nixpix - äger en ickefungerande
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Har min egna inbyggda, o den ställer jag inte. - oftast 05.35
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
nej, inte ens när det är varmt typ - check
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? är jag nykter; Ta bilden. onykter? va med - check
Vilken var den senaste filmen du såg?
Tenacious D, sjukt rolig film! - kommer inte ihåg
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en lägenhet någonstans - lägenheten är köpt, så en bil då..?
Har någon någonsin kallat dig lat? hela mitt liv? - ja det stämmer nog
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej, men skull behöva - check
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Har inte ägt en cdspelare på säkert 6-7 år - check
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
OBOY, OBOY - får säga mjölk denna gång.
Använder du huvtröjor?
JA! bästa jag vet - bara när jag är hemma
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? varför skulle någon Inte göra det? - check
Tittade du på tecknat när du var liten? vilken fråga? - haha check
Äger du några band T-shirts? ja, en Alice In Videoland. Fast den är ooold - den är borta.. så nej.
När flög du senast? Några år sen, Spanien - I augusti till/från Marseille, Frankrike.
Har du gråtit offentligt? Endast på fyllan - check
Vilka gör du, önskningar eller planer? Förstår inte frågan? - får väl svara båda, främst önskningar antar jag.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej absolut inte - haha, klart man gör det.
Vill du ha några tatueringar eller piercingar? Räcker med den jag har. Suck, tatuera er aldrig utan att ha tänkt igenom den ett tag people! (Visdomens ord) - check
Kan du kasta macka? att kasta en macka är oekonomiskt - haha cp-svar
Vad har du med dig in på bion? Mycket kläder. Jämt så kallt - check
Gillar du att flyga flygplan? starten o landningen är lajbans - check
När sov du senast på golvet? Ett par månader sen  - Ingen aning
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? jag har aldrig inte fungerat så jag vet inte :P - cpsvar, 7-8 st?
Äter du frukost dagligen? noo - ja
Brukar /brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
 Inte nu förtiden, men i gymn. och högstadiet blev jag utskickade några ggr. - check
Vilken är din favoritfrukt?
Physalis (stava?) - vindruvor
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? ja - check
Hur gammal blir du nästa födelsedag? hela 21 - 22
Tror du på liv på andra planeter? jag är inte så djup av mig att jag tänkt så långt - kanske
Vad var det sista du åt? sallad - hallon smoothie
Gillar du senap? nope, bara Donkans - check
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"Fan va synd det är om mig" - Check
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
JA! - check
Sover du på sida, mage eller rygg?
 somnar på magen, vaknar på sidan - somnar på sidan vaknar ofta desamma
Tycker du om att krama folk? hela tiden - check
Skulle du säga att du är trendig?
 haha, neej. snarare tvärtom - check
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Star Wars? - haha check
Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det?
orka - ibland så
Vilka böcker har fått dig att gråta? inte en endaste - En oväntad semester av Marian Keyes (stavas?)
Vad är du allergisk mot? pollen, äppelskal osv - check
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? nej - check
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? David - david om jag själv fått bestämma. Annars Dan, har min mor talat om för mig.

Lite roligt faktiskt :)


Måååååla

Jag o jasperson ska få vårt sovrum beige.... på något sätt..
Det är inte det lättaste när den förra färgen var fuckingasful terakotta-röd lix. Men vi är på god väg! Första omgångens grundfärg är målad, sen blir det en gång till o sen blir det -förhoppningsvis- sandfärgat :D

Duktiga vi äääär.

Ny mobil?

"Sony Ericsson K608i released in August 2005" - Bra där Sanna


Kanske ska köpa mig en ny snart? Haha.
Saken är den att jag hittar aldrig någon som duger åt mig i en hygglig prisklass. Gah!
Ge mig bara en fucking Iphone så är jag nöjd. Så slipper jag höra från alla/många att "det kanske är dags att köpa ny mobil Sanna?"

shopping indeed

Shopping is was todäj.
Ett par uggs från DinSko (sjukt billiga, sjukt dålig kvalitet... men what the häck)
Ett par skinnstövlar från Vezzano
En top från Rut m.fl
Lööövly!

  

Idag gjorde jag nog bland det konstigaste jag gjort ever!
Hängde med Johanna på stan, jag hade dock inte så mycket pengar på kortet att jag kunde köpa de lite dyrare skorna, så jag gick till ac på jobbet för att låna pengar (medan Johanna stod i kö på H&M). Fick pengarna och gick o köpte skorna, efter det gick tillbaka till jobbet och visade shoppingen o snackade lite till. Sen traksade jag till busshållsplatsen och såg att det var 7min kvar till bussen skulle komma, tog då upp mobilen för att se va klockan var så hade jag fått två sms från Johanna där det stod "jag går till Pressbyrån, kom dit" och andra "jag är där nu".
Tyckte det var väldigt konstigt att hon skrivit så "vad menar hon...? jag väntar ju på bussen hem liksom!?"
Så kom jag på efter några sekunder: "JUST FAN, jag är ju med Johanna!!"
Jag hade alltså totalt glömt bort henne under tiden jag handlat skorna. Haha!
Så jälva konstigt gjort!

RSS 2.0