Feber & kalas

Idag är jag ledig från både jobb och skola och har ingenting inplanerat. Så himla gott!
Mer än att jag har tvättid och ska till Krstinehamn o gå på kalas, Tinuten fyller 19.

Nu är jag sjuk igen också, feber och väldigt förskyld, kände av det lite i fredags men fick en sånn lång jobbtid igår så jag ville jobba. Så det är nog varför jag är sjuk idag, för mycket spring och väldiga tempratursskillnader.
Förövrigt var det sjukt mycket folk på Bergvik igår, det var J Ä T T E fint väder ute också så jag fattar inte vafan folk springer runt på ett köpcenter..

Nu ligger jag i sängen, lyssar på Snow Patrol, och ingentingar samt mår dålig :(

Igår kom Lorenny hit på en fika! Har inte träffat henne sens höstas, så det var kul. Den människan är inte dålig på att prata inte, haha :D F¨r skjuts av henne till Krhamn också.. brabra

Efter mitt tvättande ska jag & Linda ut på stan o hitta någon present till Tina, iiiingenaning om vad jag ska köpa men det blir nog bra tillslut iaf.

Nu ska jag ner med all smutstvätt. HEJRO
(Detta inlägg blev väligt intressant måste jag säga)


Dagen

Idag har varit en jobbig dag. Gick upp o trodde jag skulle ha föreläsning, när det i själva verket var grupparbete på en fet bok. När vi var klara med det åkte jag till nästa skola o hade matte, sen var det prov. (som jag förövrigt inte orkar prata om eftersom det gick så dåligt, jag försökte komma på nya ideer om mina framtidsplaner kan jag ju säga dock)

Sen kom mamma på besök, vi åkte till donkan o käkade couscous-sallad, sen va vi på Jysk, men servicen var på botten där så vi åkte direkt.
Sen blev det te hemma hos mig, o sen åkte hon o hunden hem till sig igen.

Just nu är livet såå trååååkigt; har aldrig något att göra, helt ensam jämt, har ett jobb som är trist, matten går segt och jag är jämt fattig.
Men annars ska jag inte klaga.. haha
Så har just DU tråkigt så är det bara att ringa för jag har mest troligt tid att prata.. (desperat?)
Måste fan skaffa mig en hobby...

EN positiv sak som hände idag var att jag fick min hem-uppsats från univ., så tänkte jag; nej fan, nu står det att jag måste göra om den också. så står det med rödtext: G+ av VG
Pappsen blev stolt över mig sa han ^^

En till bra sak är att jag & favoritmadden ska käka pizza nuuu


pussis


ORMEN!!

Idag var jag & Linda ute på en lång prommis, vi går där o pratar om Lindas jobbintervju så helt plötsligt ser jag en ORM 2m framför mig!!!!! säkert ½m lång
Jag SKRIKER allt vad jag kan och sen springer bort i gräset och börjar gråta.
Det var nog det värsta jag varit med om på vääääldigt länge.  HEMSKT!!
Plusen var typ på 98712 och alla muskler i kroppen bara kittlades eller nått. Det tog några minuter att bli människa igen kan jag lova.

Uuh!

___


Iaf, idag hade jag samhällsprov. Gick inge vidare...
Så när jag var klar med provet åkte jag ut till jobbet för att träffa madde, men så jobbade hon inte ens utan var o fikade med Sändrä på mitticity. så det var bara att åka in till stan igen..

Nu ska jag plugga lite matte, har prov på fredag. (både samhällsprovet och matten flyttades en veckan framåt)
Må gott!

Helg i Göteborg

image2Summering av helgens bravader!

Lördag: Vaknade vid den vanliga tiden 7 på morgonen o väntade in alla flicks på att de skulle vakna. Vi åt frulle o sen åkte in till staden o shoppade:) Köpte några toppar o lite småtjaffs.
Vi käkade buffé, åt inte så mycket men det var väldigt gott :D
Sen vid halv 4 ringde Marie o sa att hon fick sluta tidigare, så då gick vi till Donkan o fikade mendan hon skulle sluta.
Sen åkte vi hem för att göra oss iordning o så. Jag vilade en stund eftersom jag hade sååå ont i vaden :/
Hämtade vi pizza gjorde vi också. MUMS! Jag o Karin delade på en god.
Sen bar det iväg till Jonas, där vart det "Do the bottle" rätt så tidigt och massa skojsigheter!
Sen så dansade jag väääldigt ensamt;P men det var skoj, så satte jag på en låt som jag vet Anna F diggar (bara för att hon skulle komma o göra mis sällis.) kom hon? - Nej. Jag springer o letar lite men hittar henne inte, så går jag in i Jonas sovrum o samtidigt som jag öppnar dörren ser jag Anna KASTA sig upp från sängen, o samtidigt skriker HEJ HEJ!! och vinkar som en galning. Det såg sååå roligt ut! (eftersom jag fattade att hon däckat;P)
Sen skulle alla ha serious talk inne på toan. Jag roade mig med att dansa... (ensam:P )

Sen vid kvart i 12 lyckades jag o Jonas få ut alla. Utom Jonas själv som inte hittade sina nycklar, så han o Marie fick ta en mycket senare buss.
När vi kom in till stan gick vi in på Donkan i Nordstan för att gå på toa. Där vart allt helt galet, kommer typ inte ihåg mycket därifrån mer än att Madde sa till mig när jag gick ut från toan: SLÄPP INTE IN NÅGON NY!? eller jo, karin kan komma in. Och att jag o Madde komenterade att de i kassan på Donkan inte skulle ha så Mycket McFish i skåpet.
Sen gick alla till Trädgår'n, fast jag & Anna kom på efterkälken o väntade istället in Marie o Jonas. När de kom så va vi alla väldigt hungriga. Så vi gick in på maries donkan o tog oss lite mat, och jag skämde ut mig totalt. Men det ska vi inte ta upp:P haha


Sen bar det iväg till Trädgår'n, det var inte speciellt mycket folk men det var skoj iallafall. Jag, madde, Josse, Johanna, Marie, Marie E, Jonas, dalle, alexandra och Karin hade super skoj ändå. Sen kom Pontus också:)

Vid kl halv 4 var det sent och alla bestämde att det var kvällen. Då gick vi till Donkan (.....igen) och marie fixade hur mycket käk som helst. typ 5 meal eller nått. Sen så var det kvällen och det var mysigt :) missade den sista spårvagnen gjordes också, 50min skulle stackarna få vänta:P men taxi i den studen var givet

Vaknade och åkte hem till tvillingarna, när jag kom fram så va Karin redan vaken, så jag somnade i hennes säng. Och vaknade vid halv 1 med DEN bakisheten!! jag sov ett antal timmar och spydde ett antal ggr. USCH, jag var fan inte människa förens kl halv 5 på dagen eller nått.
Sen var allt bara mys ;P

-------------------------------------------
Ja, det var en kortis om hur den underbara helgen varit :)

Nu är det vardag igen och imorgon har jag prov i samhäll o på fredag i matte. YAY
Borde egentligen plugga lite men det är sååå tråkigt med alla ekonomipolitik o allt vad det är.
Idag kände jag mig väldigt smart, satt på mattehjälpen ett par timmar och förstog t.o.m lite av matten, inte illa för en sånn som mig !

Imorgon ska jag till tandläkaren, undra va det kommer kosta nu när jag är 20?

jaja, nu ska jag plugga lite mer samhäll.
Pussis / Sanna


21 april

Ligger i Karins säng o väntar på att folket ska vakna, de sover så himla länge! Josse har iaf klarat sig upp, men bara för hon måste tvätta håret och det tar lång tid för henne att göra sig iordning.

Idag vaknade jag att muskeln i vaden hade låst sig, det gjorde så förbannat ont. Marie blev nästan rädd när hon såg hur jag typ höll på att dö.
Jag har fortfarande ont av det och det var knappt en timma sen nu.

Igår åkte som sagt jag Madde och Josse till gbg. Så himla kul att se tvillingarna, marie e, och josse igen :D
idag ska vi göra stan och ikväll ska vi festa o sen utgång :D
Ska försöka hitta mig någon jeanskjol.
Sen ska vi luncha med Linnea, Lina och Pernilla. Pernilla har jag inte träffat sens 9an, så det ska bli skoj.

O Marie den stackarn ska jobba lång dag idag, men hon kommer lagom hem till förfestandet :)

NU hör jag lite voices därinnifrån! Så jag ska traska dit.
Ha det fett apsvett, så att säga ;P


Snart en ny dag

Idag har varit en himla bra dag faktiskt!
Vakande vid 6 (kanske inte så bra) o var pigg som vanligt, sen åkte jag frisören o rättade till mitt otroligt slitna hår. Sen bar det iväg till samhällskunskpen, himla bra klass vi är :D
När vi slutade åkte jag ut o jobbade ett 3timmars pass, det gick sååå fort. Sen var det hög tid för lite pluggning, men när den orken försvann gick jag & Linda till hallen o köpte käk. Morotsbiffar o citron.
Och eftersom biffen måste stekas så använde jag min stekpanna för första gången ever!

Sen var det ju veckans höjdpunkt: Grey's Anatomy


Håller just nu på att vända rätt dygnet, jag somnar vid 10 o vaknar vid 6. Det är inte så lyckat när vi ska till gbg på fredag. Så jag ska försöka lägga mig vid 1 eller nått, hur det nu ska lyckas.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande.
HEJS


17 mars

Idag är dagen då mitt otroligt nyttiga liv börjar (blir nog mycket av det eftersom vi ska till gbg på fredag men iaf) Men det har gått som smort sens jag flyttade hit faktiskt. Riktigt duktig - kanske för jag inte har pengar och är lat? haha


If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
 


 Snow Patrol - Chasing cars
Bästa låt jag någonsin hört!

Igår blev jag så sur på mig själv, jag spillde kaffi på hela bordet utom på en Liten plätt. Vad låg på plätten? -jo, min mobil. Får aldrig någon bra ursäkt till att köpa ny mobil ju!

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen bär det av till skolan
krams!

Halv 6

Då är denna blogg skapad, endast för jag vaknade halv 6 imorse o inte kunde somna om.  och nu har jag supertråkigt, så jag tänkte att jag ska vara lika intressant som alla andra som skriver bloggisar.

Då börjar vi med mitt superintressanta liv..

Idag börjar skolan igen efter ett jobbigt (bokstavligen) påsklov, har jobbat 39h men var schemalagd 47. Kunde inte jobba alla dock, eftersom jag var sjuker i lördags o igår. Men idag mår jag bättre och ska på en matte-lektion o sen jobba 16-st. Fast jag börjar nog tidigare än kl 16 om jag känner mina arbetschefer rätt.

Denna vecka kommer bli jobbig, på onsdag har jag prov i samhällen och på fredag ska en uppsats på univ. vara inlämnad samt har prov i matte igen på fredag. Så det kommer bli Mycket mer plugg än vanligt.
Sen på fredag åker jag, Madde och Josse till gbg!

I lördags var jag nära döden, så sjuk var jag... nästan iaf. Jag sov ända till 8 på kvällen, med några vaknings-tillfällen då & då. Sen somnade jag vid 22 igen o sov till 6. Så jag var verkligen utvilad på söndagen, hehe.
Då jag var i städernas stad, Kristinehamn. Det var SÅ bra väder, lånade papps bil hela dagen, va med Patricia en stund, o resten låg jag i deras nya hamock (stavas?) (en sånn som gungar fram&tillbaka iaf.. haha) o läste cosmo i solen. Härligt!

För att kunna säga att jag tillbringat tid i solen hela helgen(och samtidigt bli trodda på), så gick jag och Linda till det svindyra solariet några kvarter härifrån o gjorde oss lite fejkbruna. Eller som Helge säger: "ska du gå och bli syntetneger igen." skrattar alltid lika högt varje gång han säger det.
Men nu kan folk iaf tro att man har tid för ett liv utomhus iaf. Det är ju lite mer värt än att komma som en blekfis mitt i april-solen.
Appro på april-solen så såg jag årets första fjäril igår! Jag tog t.o.m kort på den:) sommarfeelingen #1


Nu är klockan 20 i 7, o hela 40min har gått sens jag började skriva. Ska nog upp o dammsuga snart, det behövs.

Ha en bra dag :D
P & K / Sanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0