sallad

Klockan är kvart över 5 och jag har readn sminkat mig, klätt på mig och druckigt en stor kopp te. Jag vaknade nämligen för en timma sen av att jag höll på att dö av kyla och vaknade då rätt hårt.

Helgen har varit rätt ok för att vara jobbhelg faktiskt. Alla medarbetare skötte sig ypperligt bra och jag var otroligt stolt över att alla var så himlas duktiga. (ska dra iväg ett sms till alla o tacka dem senare, eller ska jag göra det nu kanske... såhär kl 05.19. hehe)

Det enda som inte var okej var att TVtablån var usel. Verkligen! Sagan om ringen och The Hills (eller var det The City?) var det enda som gick överhuvudtaget.

Men nu har jag laddat om med en ny vecka. Orkade inte vara ledig idag så jag jobbar 6.30-11.00. Schyssta och lätta cash för en morgonpiggis som mig. Efter det blir det kaffe med pullan och sen ass-möte kl 14.00. Trevlig dag.



Igår när jag åkte hem ifrån jobbet så längtade jag verkligen efter salladen jag skulle göra till middag, ni vet när man verkligen inte kan tänka på annat än mat för man är så hungrig. Jag klev av bussen och halvsprang hem med min vattniga mun. Försöker att låsa upp dörren men inser att Jasper låst det låset som jag inte har nyckel till. Jag svor lite och åkte in till stan igen, väl där mötte jag upp Jasper och åkte tillbaka igen.
Jag slängde mig in i kylen och tog ut allt som behövdes. Plus lite peppar.... i all hast öppnar jag pepparn och inser i samma stund som jag pepprar att jag öppnat fel lock...


Jag grät nästan

 


Liseberg


Matilda




Axel

Björn

Björn, Jesper, Axel och David



Sara & Matilda

hatar att jobba helg

hatar att jobba helg, hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg,hatar att jobba helg.

Idag har ...

Idag har varit den mest ovärda dagen någonsin. Skulle nog kunna säga att det är topp tre av mina mest ovärdigaste dagar i livet. fy.
Drack kaffe med Pullan imorgon, det var ju värt såklart. Men sen då.... Kom hem vid 13.00 och "väntade" då på J som skulle komma hem kl 19.00. Ni hör ju redan där liksom.. haha. När han kom hem bestämde han sig för utgång och begav sig ut 21.00 igen.
Han är nu på Nef, vilket jag hemskt gärna hade följt med honom till. Men nu är det så att den OTROLIGT hemska 'idén' MASKINEN ska spela där ikväll, och jag skulle aldrig någonsin i mitt respektabla liv bidra dem med minsta krona av mina riksdaler. Förstår inte ens att jag nämner dem här i bloggen för de är fan inte värda det ens. Äckliga människor. Äckliga är också ni som diggar deras musik och . Usch, det är sånna som ni som gör världen svart äcklig och hemsk.
Nog med hat.


Nu är det So you think you can dance. Final nästa vecka, GO Jeanine!!

Äntligen ett intresse

Jag är Jaspers bullmamma. Bak och matlagning är min nya passion.
Det är sjukt nice att äntligen ha hittat något som jag älskar att sysselsätta mig med. :)


kuriosa

Mjukstartar på jobbet med att jobba 6-10. Ska egentligen ligga hemma o försöka nana, men eftersom jag inte kan nana så blir ju det knepigt. Men veckoinventeringen och alla mail som väntar på mig blir inte gjorda automatiskt. Tyvärr.

Har nynnat på Uno Svenningsson - Simoa hela natten. Efter Håkans låtar så är det Unos som berör mig in på djupet. Så himlans bra morgonmusik. Så det blir nog till att köpa ett några stycken på Tre Store tills dagens jobb.
Puss


Är inte jag den bästa flickvännen?



Little Big Planet och en dosa till PS3 fick Jasper av mig i present.
Jag vet då va en pojk/man vill ha.

Kladdis

Igår kväll mellan febertopparna blev jag otroligt sockersugen. Dessvärre hade vi inget hemma, men eftersom jag blivit något utav en kock, hemmafru och bagare så drog jag ihop en liten kladdkaka servetat med hallon & blåbär.
Mums :)

 



 


natti

MÄN och TV.
Min pappa har fått mig att hata Formel 1. Söndagarna var alltid ett helvete hemma i min yngre år för då ockuperade alltid min far TVn med denna usla "sport". Och nu, såhär 10 år senare håller det på att hända igen..! Jaspers lördag OCH söndagar kommer troligen få mig att slänga ut vår nyinköpta TV genom fönstret och sedan få mig att flytta hem till Lunden för att leva särbos.

Och vet ni, är det inte fotboll på TVn då är det Terminator.
Nej jag är inte bitter.


Förövrigt är jag helt galet sjuk och jag önskar att jag aldrig föddes. Nu ska jag sova. Natti

Run this town



För ungefär 1 timma sedan hade detta filmklipp ca 13000 klick på Youtube. Nu är den redan uppe i 23000. Helt jälva galet! Men kanske inte så konstigt med tanke på att låten är exceptionellt bra.

Jay-Z feat. Rihanna & No-Yo - Run this town

garderoben har börjats byggas på igen

Jag gav ju en papperspåse med kläder till Myrorna i veckan, och därmed blev min "basplaggs-garderob" väldigt gles. Så imorse kände jag ett sug att handla. Så off to stan it was.



Sjal, halsband, rosa tee och vitt linne från H&M, svarta byxor från MQ.
Allt som allt 700 riksdaler. Sweet


Två födelsedags presenter till Jasperson
Denna oerhört fina paketinslagning gjordes av min kompanjon Ericat. :)

Dagen

Trots sjukdom och jävligheter har jag fått oerhört mycket gjort här hemma. Jag traskade iväg till Coop tidigt idag och storhandlade. Jag var totalt slut efteråt och svettades som en gnu efter alla trappor upp till lägenheten.
Efter en vilopaus började jag med mitt brödbak(!), som vi käkade frukost/lunch med. Frallor med solrosfrön i :) Senare tvingade jag feber-Jasper upp ur soffan så att kaosköket skulle bli ett kök igen.. han målade sista omgången på luckorna medan jag låg o läste o tog igen mig. Men eftersom boken jag läser handlar om en flicka som blir antastad och misshandlad av sin far i 8 år så var det inte så lugnande så jag blev pluppig och grät en skvätt... febertopparna, halsen, min enorma sömnlöshet och den ömmande halsen spelade nog en stor roll i flippen jag fick. Haha. Blev nattad av Jasperson och fick en behövd tupplur i 30 min.

När jag vaknat tog jag tag i middagen som fick bli pannkaka. Pappas hemgjorda hallonsylt invigdes, mums. Visst smakar det extra gott när man vet att det är hemlagat? Och jag kan tala om att ett par teskedar vaniljsocker i smeten gör susen !

Efter detta har jag faktiskt bara legat på min favoritplats i soffan och kikat på TV och spelade Crash Bandicot Warped 3. som jag också varavade :P

Imorgon ska jag bege mig till stan för inköp av Jaspers födelsedagspresse som är på söndag. Ska även kika runt o se om jag kan hitta några snygga knoppar till de nymålade köksluckorna :)


Ja, såhär blev det tillslut. Nya knoppar ska iförskaffas och även svarta kakelplattklistermärken. Kommer bli fint :)

:(

Är sjuk. Svininfluensa?

Semesterns barn

Sitter nu o dricker te och inväntar morgondagen. Rörööö :)

Igår fick jag ett väldigt gulligt sms av min chif som sa att hon dör utan mig på jobbet. För henne var det nog inte så gulligt menat utan mer desperat, men man kan ju inte hjälpa att känna lite glödje över de orden.. Känns bra :) Något som känns desto bättre är att Postgatan har atcq-besök imorgon. O gissa vad. Jag har semester!! Hiihi :D Känns helt underbart!

Idag har varit en effektiv dag hemma på Lindholmen. Storstädning, rensning av min garderob, tvättning, slängning av diverse saker, såsom 3 par skor, 4 påslakan, två handväskor osv. Vi har även påbörjat ett projekt som verkar ta längre tid än förväntat.. slipa och måla om alla köksluckor.


Denna hög finns nu hos Myrorna




kaos

Sommarn

Ikea it was igår. Hittade den ultimata brodslampan för vårt sovrum.

viiiit & fiiiin :)



De kommande dagarna ska bli soliga och värmen ska uppåt 25 grader igen. Så jälva underbart att få känns på lite sol&värme när man har semester! Så imorgon (läs idag, ska bara försöka övertyga J om det) drar vi till mitt utav mina favoritställe Rörö.
Tänk va solen kan göra med en

Ha det fint inne på jobben! ;D

Ikea & tapetmagasinet

Det blev ingen utlandsresa den sista veckan av semestern, tyvärr. Vi tyckte inte det fanns någon schysst resa dessa datum till ett vettigt pris så vi stannar hemma.
Idag ska jag till Ikea samt Tapetmagasinet med min partner in crime Pullan. Hon ska ha en gardin som hon krånglat med i ett par år och jag ska köpa tapeter till min hall I Lunden. Blå randiga blir det nog, med en vit fondis.. eller tvärtom...? kommer nog bli schysst.


Mongo

Om man försöker sno en bil - om detta nu är anledningen till att bilen utanför parkerigen tjuter - så borde man fan fullfölja försöket och inte kissa ner sig o banga när bilen börjar tjuta...



Nu har nämligen denna bil tjutigt i ett par timmar, och därmed har även jag, såklart, varit vaken i ett par timmar....
Hoppas innerligt att bilfan är urladdad när ägaren kommer till den sen. Denne ska fan få lida lika mycket som jag gör med att mina sömnproblem.

Jag blir tooookig

Lily Allen - Fuck you



Jag höll på att kissa på mig under Lily Allens konsert så jag var tvungen att springa iväg, orkade mig inte fram igen så jag gick till ölområdet o kikade därifrån. Så här är en liten film därifrån...

Wow, dag två


Jag & Alle är blöta


dead prez


Publiken till Nas








Basement jaxx


Basement jaxx


Basement jaxx






jasper, Martin & Jens


Lily Allen. Snyggaste människa jag någonsin skådat

lite videos

Tyvärr glömde jag min kamera hemma så kvaliteten på videon är kass eftersom min mobilkamera inte är den rockigaste..
Men bättre än inget

 
Robyn - Be mine

Glasvegas - Daddy's gone

Way out west, dag 1

En liten resumé av de konserter jag kikade på igår på wow.


Sötaste Timo
Riktigt skön konsert


14-manna band från Afrika. Näst bästa spelningen för dagen


Jasper, Simon & Gurra i väntan på Robyn




Robyn - troligen det bästa liveframträdande jag sett


Glasvegas nådde absolut inte mina förväntningar

WOW

Jahapp, idag börjar Way Out West! Ska bli skojj

Idag spelar Robyn & Glasvegas (som är min favoriter för helgen), Arctic Mokeys avslutar kvällen och det ska bli nice. Efter detta blir det Promoe på kajskjul 8! (ska bara införmera Erica om detta, men hon diggar honom mer än mig så hon är nog inte så svårövertalad :D )
Imorgon är det Basement Jaxx och Lily Allen som står för huvudnummren (för mig).

(ser nu att Placebo spelar i Stockholm 13 sept. Given spelning!

Fest hos mig


tokar

Jag saknar min prins där hemma faktiskt. Men ikväll så:D

Innan dess ska jag till mina busfrön. Ska bli så jälva roligt:D saknar dom så mycket ibland att jag får ont på riktigt i magen. Men idag ska jag få mig en rejäl dos av dem. Känns bra :) Ska nog börja med en prommis till Maxi så mamma & pappa får rastas lite från alla vildingar hemma. Hehe! Får se om minstingen vågar följa. Han känner mig inte riktigt eftersom jag alltid bott i GBG då han levt.. så vi får se om han ens vågar le mot mig idag :P

NUU ska jag dra i mig några mackor o sen bege mig till familjen Larsson. puss to the hej

Västberg

Då var man i höla igen då, känns himla gott. 1 dygn i Västberg räcker... civilisationen är inte hög på en skala 1-10 så jag kände mig något uttråkad efter bara några timmar.
Under dagen har jag lekt massor med min vovvsing Trajja. Hon älskar mig mer än många andra och jag skulle lätt gå under om det hände henne något. min dumhund.

Här har vi lite olust kort på mig som vi tog när jag o Tina dog av tristess:D

 

 
  
fatso vs. skinny

 
Jag bjuder på dessa:P

 
Farmor & jag
(ser ni hur långt hår jag börjar få!)


matlagning

miniroadtrip

Leksand it is :)

Resfeber

självklart har jag resfeber och vaknade 1 timma i förväg.. Förhoppingsvis sover jag på tåget, om inte så har jag datorn full med filmer nedpackad.
Min minidator är förövrigt bland det bästa jag har. Otroligt liten, smidig och lätt! Inbyggt (fungerande) trådlöst nätverk, minneskortläsare och diverse andra bra funktioner :)

Nej, nu drar jag på semester! Hare fint

Syster & Leksand

Imorgon drar systrarna Nordström norr ut. Närmare bestämt Leksand! Möts i Kristinehamn och drar senare vidare med bilen. Ska bil underbart att komma bort lite, och framför allt med min näst bästa syster. :)



Redan på tisdag drar vi tillbaka till Kristineham. Där väntar middag ute med min mor, och onsdagen bjuder på lek & stoj med mina syskonbarn. :D

hejdå-fest

Pust! Jag är så trött. Har inte sovit ordentligt på tre nätter nu. Men ikväll ska jag minsann sova ikapp alla tappade timmar.

Igår var det fest hos Sara & Björn, de hade anordnat en överaskningsfest för Johan som lämnar donken efter 5 år och drar vidare till KHT i Stockholm för att bli civilingenjör. De hade haffat honom på pg med en b-påse över huvudet och blivit led in i en taxi där hans två vänner satt o sa inte ett knyst fören de kom till festen där alla överaskade honom! Han var rätt snopen kan jag tro!
själv kom jag senare.

här är lite pics från Matildas kamera


Jakob, Jesper & David


Jesper & Helena


Björn & David


Matilda & jesper


Johan


sara & jag


Erica & Hamploord
















rörö

Igår åkte vi till Rörö och J's mamma. Hängde vid klipporna tillobörja med, somnade rätt hårt och stekte då nästan sönder mig i solen. Kräftfärgen är idag total. Vi grillade lax och åt potatissallad till. Mums! Helt underbart.
Sov över och tog en tidig buss in till jobbet imorse.

Idag vankas partaj. Ska bli trevligt. Dock en lugn och tidig kväll då jag jobbar helg. BLÄ! Men men, på måndag börjar fan semestern. Om jag längtar! Kristinehamn/leksand/gävle, way out west och kanske någon utlandsresa väntar - beror på vädret..
wiho

sexton papp

Då var denna underbara dag förbi.
Sol, goda vänner, shopping och pengar på kontot.
Om jag skulle få välja att spendera en dag i repris för resten av mitt liv skulle jag välja en dag som denna. (med lite inslag av mina barn då såklart)


S t a t u s a n g. s k a t t e å t e r b ä r i n g e n
KAAATCHIIIIIIIIG

Sooool

Idag är det klar blått i Göteborg för första gången sens juni (jag skojar inte). Så jälva underbart! Hoppas det håller i sig hela dagen. Isf ska jag steka nere i Sannegårdshamnen. Bli galet röd och läsa är nice :)
Såklart har jag sovmorgon, somnade sent och borde vara väldigt trött... men inte helt ovanligt så blir jag väldigt stressad över att solen skiner o kan inte sova. Konstig jag äär.

Jag börjar faktiskt bli lite orolig över att jag inte kommer att få skatteåterbäringen denna vecka... De har nämligen inte trillat in ännu. Gör den inte det tills imorgon ef. så är det jag som travar in på skattekotoret och säger både det ena och det andra till stackarn bakom disken. (tror tillomed att jag går dit idag om jag känner mig själv rätt)
Min semester kommer nämligen inte bli som planerad isf. Ingen roadtrip till Leksand, ingen träff med Elina och inte heller någon utlandstrip om vädret fortsätter i vanlig ordning. (kanske vände det helt inatt? :) )

S t a t u s a n g. s k a t t e å t e r b ä r i n g e n
Inga pengar på baken än

Grått

Det är gråare än gråast ute idag. Känns rätt skönt faktikst, det blir så mycket lättare att gå till jobbet då.  13-22 väntar idag. Min andra stängning för sommarn:D Hihi
Imorgon ska jag träffa min sockertopp Karin. Och även Pullan som jag inte träffat på 1½ vecka nu. Undra om hon växt?

Det har hänt något underligt med mig... jag sover som en stock numera varje morgon, om jag inte väcks av något onaturligt. Telefon, gräsklippare osv. Men händer det är jag ofta alltid så trött att jag somnar om ändå. Undra vad detta beror på?

S t a t u s a n g. s k a t t e å t e r b ä r i n g e n
Inga pengar på baken än

v. 32

Då har vi påbörjat vecka 32, och denna vecka påbörjas även utbetalaningen av skatteåterbäringen för oss som inte fick den vid midsommar.
Som jag har längtat.

redovisning av helgen

Denna helg har varit den mest ovärda helgen på väldigt länge. I fredags tvingade jag mig i säng redan vid klockan 10 eftersom jag skulle upp kl. 5.00 dagen därpå. 06.35 befann jag mig på jobbet för att göra månadsinventering och diverse andra saker inför månadsarbetet.. klocka 11 var jag klar med det och sedan befann jag mig i köket resten av dagen till kl 15.00.
Gick hem o dog lite efter det, o traskade sen vidare till en resturang på N. älvstranden och sedan hade jag mest ångest över om jag skulle åka in o jobba natt eftersom det var några sjuka. Men jag pallade inte och dundrade i säng runt halv 11.
Söndagen bjöd inte på tillräckligt sovmorgon då de började ringa från jobbet 9.45 och fortsatte i 1½ h till. Men Sara ska ju inte kunna ta allt så det är bara att svara :)
13.00 väckte jag min prins och vi tog båten över till Haga för frukost och promenraden efter det runt lite i slött tempo. Riktigt mysigt faktiskt:)

Det var den helgen. Veckan som kommer blir inte så händelserik den heller.... jobbar alla dagar utom onsdag. Måndagen efter den kommande helgen går jag på så jälva behövlig semester. wiiiiiie!

---

tråkigaste helgen på länge.
jag dör.
Hoppas morgondagen har lite mer att bjuda på.

(mitt humör är inge vidare)

RSS 2.0