buhu

MItt livs största fråga ska besvaras idag av mig själv...

Ska jag månadsinventera kl 20 eller 22.30 ikväll... Missa greys o bli klar 'tidigt', eller missa premiären och var där in på småtimmarna?
Det är frågan...

Nu ska jag dra till jobbet. jobba 6.30-12.00. Ska göra massor utav slappa saker såsom pappersarbete o schemaläggning. Najjjs. Sen ska jag luncha med Johanna (om du nu kommer ihåg;) )


ärenden

Idag har jag gjort massor utav sånnadär tråkiga ärenden som man måste göra. Banken, pass-enheten, Västtrafik och Expert för körkortsfoto.
400 spänn för ett nytt jälva pass!? rena rama rånet.
Skönt att ha det gjort iaf..

Idag skrev min otroligt fina vän Johanna och hennes fruga på ett förstahandskontraket på en trea inte långt ifrån mig. Ska bli sköt att ha en vän nära faktiskt. Kunna ringa o säga att man kommer ner på kvällsis och liknande. Alltid bra!
Grattis till er sötingar!




Hittade en gammal goding på mig o Pull.


....o en till


lika bra att trycka in en till.

so damn typiskt

Jasper har gått o blivit sjuk, halsvärk och hängig. Jag frågade honom förut i sängen hur han mådde och fick till svar skit dåligt..
Härligt! Jag har sett fram emot att åka hem hur jälva länge som helst nu och jag hoppas innerligt att jag kommer att klara mig.
Jag gick ut o lade mig i soffan för att inte spendera hela natten tillsammans med sjuklingen men vaknade helt istället. Så jag får väl traska tillbaka in o sova de resterande 1½ timma jag har kvar av natten tills jobbet kallar.


Kristinehamn



På torsdag åker jag hem. Om jag längtar!

trevligheter

av 24 timmar igår var jag vaken 7h av dessa igår. Haha en mycket värd dag skulle jag vilja säga :)

Jag fann kameran igår!













Det var idag.



Igår kom min far hem ifrån NYC, ska bli så jälva spännande o höra hur de haft det!
hejjj

what a night

Igår bjöd jag in heela mitt jobb till partaj hos mig. av kanske 25 så kom 4. Haha, jag var fett less till början men sen så gick det över. Det blev oerhört trevligt och alkoholen flödade. Buzz och Singstar
Strax efter kl 3 kom någon på att de skulle dra hem. Jag o J gick då o la oss och jag vaknade vid 18.00 dagen efter (idag alltså) haha. Behövligt!
Tänkte lägga upp lite kort men jag hittar inte kameran?

Ikväll får vi se vad som händer. Kanske promenera bort med alla flaskor? Ha en bra kväll.

update

Sitter nu på tåget och kikar ut över solnedgången som är helt otrolig, himmlen är alla de färger som krävs för en perfekt sol nedgång. Coldplays liveskiva Lef Right Left Right Left dunrar ut från mina hörlurar och jag får ståpäls varje gång en ny låt börjar. Livet är gott och jag längtar hem till min fina Jasper.

deans på asm

Nu är jag påväg hem efter 4 dagar i Stockholm. Har haft det toppenbra och jag trivdes varje sekud faktiskt. :)
Jag hamnade på deans med två (tror jag, får se imorgon) fel. Känns riktigt bra att få lite upprättelse efter att få åka hem från BSM i feb o sen inte hamna på deans i mars trots det. (Y) skitbra

Jag har haft sjukt tur med internetuppkoppling här på x2000'et. Påväg upp betalade jag för 30min (40kr) och fick av misstag en kupong för 3h.
Och nu på hemvägen skulle jag gå o köpa en kupong för hela resan (90:-) och fick den av han i bistron. Bra där!

Yeah yeah.

EMP blir i januari förhoppningsvis annars i Mars, beror på om jag kommer in som reserv i jan. hoppas hoppas=) älskar att gå på kurs o lära sig nya saker


a to the s to the m

Idag har varit en lång dag.
ams för hela slanten och jag kunde inte slappna av fören kursledaren sa att "ingen behöver åka hem". Haha, höll på att dö under tiden pärmen undersöktes av den andra. Hehe

Nu ska jag läsa igenom kvalitetsfaktan en gång sen sängen. Puss & hej

Helt jälva galet

idag blev jag besluten på min plånbok på centralen. Det är fan det värsta jag varit med om. I plånboken låg som tur är 'bara' tågbiljetterna, visa och körkort. Jag blev helt galen när jag upptäckte det och sprang in på INFOn och skrek som en jälva tok, tårarna sprutade och mina ben var typ dubbelvikta av allt adrenalin som gjorde att jag inte kunde stå still o prata i samtalston med de inne på infon.
Jag missade det tåget jag skulle med men fick en ny biljett för tåget som gick en timma senare. Sen hjälpte han mig också att spärra korten och fick sätta mig i louge'en med gratis kaffe och jouice. Rätt lyx ändå;)

Happ, så nu blir man leglös i stockholm... inte så rockigt.
Nej fyfan vilken pers alltså. God

nu så

jobba 6-14 sen kvart i 3 drar jag till Stockholm. Naaajs! X2000 med internet uppkoppling och nyinföpt (!!) dvd. Sen på hotellet har jag eget rum (thank god). Ska bli så skönt o slippa den stressen över att bo med någon man inte känner i 4 nätter.

Jag tog mig en powerwalk igår och idag har jag så jääkla ont i skinorna va! Minsta rörelse is killing me.
Nej nu ska jag häva i mig en kopp te o sen bär det av till jobbet. Må gott! puss to the kram

kvällsis

Snart blir det Ensam mamma söker med te och smörgås med tomat, mozzarella och basilika röra. Tillsammans med babe.
Perfek avslutning på veckan.

Coming to terms

Idag är det söndaaag! Vilket innebär att det är Top Model och Ensam mamma söker, woho!

Herrejisses så fort det går, imorgon åker jag till stockholm på kurs. Ska bli skönt. Lite omväxling:)
Nu ska jag kika över hur jag ska få mina kläder tvättade tills imorgon. Haha, och sen börja fundera över vilka kläder som ska få följa med..
hejj

NYC

Kan inte förstå att jag ska till New York om knappt en månad! Känns overkligt!
Har redan skrivit ner och lokaliserat ett 20tal affärer att besöka, Victoria secret, forever 21, Urban outfitters, Henri Bendel och Abercronbie Fitch är några utav urvalet.
Sen har jag även lokaliserat den där oroliga godis affären från Diseny, ni vet där han i Ensam Hemma får en turturduva av ägaren som han senare ger till en uteliggare. Ska bli sjukt skoj!

49 dagar kvar.
Ik, jag vill åka nuuu! Precis som pappa & Amis. De åker idag:)

Carolina Liar

Jag har fått en ny musikfavorit (skräll). Spotify'a på Carolina Liar så kommer du finna samma favorit som jag funnit.
Tack Limp för denna upplysning. Du har the musiksmak säger jag bara. :)


New York

Japp, då är resan bokad och betald.

New york 8-16 nov it is.
satan va jag längtar!

sovmorgon för Jasperson

Nu ska jag väcka min prins och säga att vi ska beställa biljetter. Iiiiik :)

Dröm-mackan

Denna macka är frånomed idag den bästa mackan.
MUMS, det är det enda jag säger. Mums!





handpressade körsbärstomater
färsk basilika
Mozzerella ost
salt & pepper
olivolja


Håkan

Igår var Håkan "för sista gången på vädigt väldigt länge" på Lisebergsscenen. Det var bra men inte så mycket mer än det tyvärr. Inte så mycket snack mellan låtarna som annars brukar göra hela konserten.

För ovanlighetens skull glömde jag kameran (förstår inte varför jag blivit så glömsk på senaste?) Så ni får nöja er med min mobilkamera.


Känn ingen sorg för mig Göteborg


Ramlar



Vi stod på samma ställe som förra året. Ståbord med massor utav cider och vin :)

blabla

Måste storhandla... har skrivit en meter lång inköpslista. Problemet är dock att jag inte vill göra av med pengar. Toksparar ju inför den kommande resan. Måste säga att jag själv är rätt impad av mig själv =)

Fyfan så gott att allting gick bra på jobbet idag. På tisdag bär det iväg till Stockholm och fan va nöjd jag är att jag jobbar kvar på PG med Sara. Hon är den bästa:)

Imorgon spelar Håkan på Liseberg!! Ska bli så jälva underbart. Började ladda för några dagar sedan och jag är fortfarade pepp :)


Inte helt oväntat

Igår så sa jag att jag kommer säket inte kunna sova inatt. Varchego, här är resultatet.. hehe.
Jag är sjukt orolig för idag och kan inte sluta tänka på jobbet. Är det inte schemat är det något med varor är det inte det, så är det något annat. GASH. Ge mig någon hobby.

Well, nu dricker jag en stor kopp te och har ljus tänt så jag ska lugna mitt oroliga jag. Känns positivt!

kampen


Röda bär vs. rosa blommor






Och vinnaren är...


ROSA BLOMMOR, därmed jag vill jag säga att jag hatar hösten.


Äntligen har höstTVn börjat

Är det bara jag som är skitglad över att TV säsongen kommit igång igen?

Svenska Hollywood fruar, Roast på Berns, Idol 2009, Top Model, Ensam mamma söker, Efterlyst, Lyxfällan och Hells kitchen. Så jälva underbart!
mån-tors på kanal 5 kl. 17.30 visas även Greys Anatomy säsog 5. Lovely :)

:D





Mitt liv är fullbordat.


Håkan & Lars

Érica påminnde mig om något viktigt jag glömt. Håkan Hellström spelar på Liseberg på fredag. WOHOOO!
Så jälva underbart.
Så beställdes det biljetter till Lars Winnerbäck den 1 nov igår också. Livet är en fest ibland :)
Känns som att NYC känns rätt så aktuellt snart också.

Jag är lycklig :)


mättis

Mätt o belåten.

Pasta, spenar och kyckling. Mums

:)

Det var galet igår, som tur är slutade jag dricka (mina pegar tog slut) vid 1 och det tackar jag mig själv för, eftersom jag ska till jobbet om 2 timmar.

Kvällen började hos Kylis med mat och trevliga människor från k55. Efter ett par timmar där drog jag mig vidare in till stan för att möta upp Johanna och Yohanna för att dra en bowling-runda. (jag förlorade med katastrofalt många poäng och mina armar/handleder värker som fan idag), men det var väldigt trevligt!
Efter utklassningen på bowlingen drog jag mig mot Nef  och mötte upp Jaspers o hans gäng o hängde där med massor av härligt folk. Någon var från USA och en annan från London så jag snackade engelska halva kvällen. (fyfan va jag trodde att jag var bättre än så på språket! jag får skylla på alkoholen)

Tyvärr glömde jag kameran hemma, trots att jag satte batteriet på laddning någon timma innan.


Det är faktiskt rätt så bra för min del att vi kom hem halv 5 inatt o har sovit fram tills nu. För det är VMA på MTV inatt kl. 2, och det får man ju inte missa. Nästan en av höjdpunkterna på året fakiskt. Tror inte att jag har missat något år alls. HEJ!

David Guetta - Sexy bitch

Ikväll kör vi.
Först födelsedagspartaj på Hisingen med k55 folket, sen bowling med andra vänner och efter det blir det utgång. Kommer bli en sjuk kväll!
Ses i dimman

ops

Min prins var hemma igår, iaf tills att jag somnade. Vilket var 22.00. Haha :) Så för mig var han hemma hela kvällen o det är ju det som räknas. När jag i min trötthet och seghet sa att jag inte orkade gå till kiorren (kiosken på svenska) så gjorde han det sötingen, och jag fick ta över hans "matlagning" (snabbmakaroner och köttbullar från mama scan liskom.) Hehe

Nu ska jag till jobbet igen o utbilda lille Rebin att köra skift. Kommer att gå fint! =)
Nu så. Tandborstning, mascara och strumpor på så är jag ready to go.

Ikväll blir det galej! :D
Puss to the kram.


Lily Allen

Så jälva snygg. Bruden som skulle kunna få mig att konvertera till flata. Nästan iaf.





Tyvärr finns det ingen ny bild på henne på google.se, hon är typ tjockis där och ser frisk ut. På way out såg hon mest nedknarkad, pinn-smal och packad ut. (låter knäppt men snyggast är ordet)



Fick reda på att min snälla chif jobbar 4h åt mig på söndag. Vilket betyder att jag jobbar 16-20 (glidarpasset), ska bli häääärligt. Kanske inte gör så mycket eftersom jag jobbade 6.30-17.30 idag. Var på golvet t.o.m 15 och sen la jag okt-schema, och den tiden rullar alltid iväg oerhört fort.. haha. Älskart!
Idag blev jag också uppkörd internt. Gick fin fint! Men det som oroar mig något inför jespers externa på torsdag är dessa feedback som man ska ge hela jälva tiden. Men det får bli ett senare problem. Nu har jag jobbhelg framför mig som jag faktiskt ser fram emot något. (kors i taket)

Ha en fin kväll allihopp. Jag ska traska ner till kiosken o köpa mig en cola och chips o se på Pirates tror jag. Hoppas min Prins ska va hemma o mysas med mig :D
hejjj to the då!

lite blogg

Vi kör en lite update såhär på morgonkvisten.

Jag är TRÖTT och surig. Ville helst ligga kvar i sängen imorse för nu är det såhär vinterkallt ute på natten, vilket gör att det blir sveinkallt här inne också. burrrrr!
Det är långt till onsdag nu känner jag... nästa gång jag är ledig. Längtaaar. Och ännu mer till nästa helg.
äh, nu drar jag in till jobbet med mina vantar och höstjackan.

puuuuss

Rubrik

En liten snabb resume på de senaste dagarna då.

Igår, onsdag, var jag ledig. Spenderade hela lunchen och eftermiddagen men min favorit Johanna. Vi traskade runt på stan o tog två (!) kaffestopp eftersom vi ändå var runt o 4½ timma.
Jag köpte mig ett par svarta jeansleggings med fickor och dragkedja längst ner vid foten. (eftersom man fucking inte får ha jeans på kursen).
Imorgon ska jag köras upp av Sara och nästa vecka av Jesper, sen ASM. Och sen hoppas jag, som fan, att jag får en ordinarieplats på EMP i jaunari där jag nu är reserv, så jag slipper vänta till mars då jag nu är ordianarie.

Jahapp, mer då....
Sara kom hem idag från NYC. Himla skönt, det är tufft att ha en resturang! Så nu kan jag luta tillbaka på det jag vet att jag är duktig på istället för att gissa 50% av allt man sysslar med på datorn. Haha. Typ iaf
Fick en liten present. Sötaste nyckelringen från Converse!






Sen har jag gjort god mat också! Här är dagens

  
Right from the frying pan yo!

GE MIG BARA EN SYSTEMKAMERA LIKSOM!!!! Arg.


Well, annars så städar jag och diskar om vart annat. men likförbannat blir det kaos efter bara några minuters vistelse här hemma. vad gör jag för fel?
Nu är det tv för hela slanten. kram to the puss

jobbi

nu ska jag dra mig iväg till jobbet. Idag är äntligen Sara tillbaka, känns toppen. Men inte lika toppen som det skulle ha varit att ligga kvar i sängen. Jag halvt skrek NEJ när klockan ringde..
Men ny dag och nya tag.

(sen kommer blir uppdateringar, jag har varit dålig på det men jag har inte så mycket att skriva om nu förtiden så jag skyller på det. Må gott
puss to the kram


lite vardagsångest

Just nu har jag inte det minsta att se fram emot. Näst intill alltid har jag 'mål' i livet, stora som små, som får vardagen/veckorna att gå lite fortfare.
Just nu har jag inget att se fram emot alls (kurs i stockholm om två veckor iofs men är inte så peppad inför den som det är nu ändå så).
Veckorna lunkar på och man blir bara äldre. Visst får man lite ångest? Man gör allt på rutin och glömmer vilken veckodag det är. Funderingar och tankar snurrar i huvudet och ångesten blir dessvärre bara större för var dag som går.
Usch.
Lite serious skriverier i dag. Jag är faktiskt människa jag också. Trots mitt rätt känslokalla skal. :P

Loreal Manexpert

Nu vet jag vad jag ska ge Jasperson i present inom en snar framtid.

Loreal Manexpert!
-Varför?
Partick Dempsay sponsrar dem (eller är det han som blir sponsrad av dem?)



(tur att jag har Jasper. Det skulle se lite knepigt ut om jag flash'ade med den på badrumshyllan i min ungkarlslya)

 


Pesto, basilika och oliver

Eftersom jag var husmor i mitt tidigare liv så vill jag nu visa något otrooooligt fresch and go.

 




Pasta med pesto
Oliver
Mozzarella blandat med färsk basilika och tomat.

Enormt fresch and go


whyyy

Blir det ofta imma på fönstren vid monsson-regns-anfall ??




hugga löken

Igår gjorde Jasperson tomatsoppa. "Kan inte du hugga två lökar, sanna?" "OK, jag hugger lökarna" sa jag och började hugga.
Problemet är bara att jag fortfarande luktar lök om händerna!!!!


!?!

Jag hade en gång ett hår
över håret hade jag kontroll
men det var för längesen så länge sen
svara mig nu
var är håret nu
jag bara undrar
var är det nu


Playlist

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

Black eyed peas - I gotta feelig

Jay Z feat. Rihana & Kanye West - Run this town

Keri Hilson feat. Kanye West & Ne-Yo - Knock you down

RSS 2.0