Tinuten (L)

Idag såg jag till att få sluta tidigt på jobbet, så jag kunde åka till Kristinehamn lite tidigare än planerat. Det var skönt att jobba så kort tid; bara 4h :) Annars kör jag ju jämt 9,5h, det är i det tyngsta laget så man är  väldigt trött efter en arbetsdag må jag säga.
Nu är jag här i krhamn iallafall, vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Mamma tvingade hem mig eftersom hon, Lisa, Casper & Felix fyller år denna vecka. Så det var bara att pallra sig hit, varese jag ville eller inte.
Fick iaf träffa Tina idag, vilken känsla det var att se henne. Jag bara sprang o hoppade på henne (hon blev skitsur som vanligt, men denna gång stuntade jag faktiskt i det)

Pappa opererade sig i onsdags, och mannen är redan frisse! Underbart! Det är han värd, han har gått o haft så ont o varit sjukskrivan i 1½ år nu.
S: Får jag se dig gå nu då :D ?! (om han haltade eller inte) (och han börjar att dansa) så himla skön :)

Imorgon blir det kalas hos Lisa, sen på eftermiddagen ska jag o Tina till Helge o fika. O på kvällen blir det hundvakt o mys hemma hos Trajjsan och TVn.

O på söndag blir det hemfärd, ska bli gott. Älskar att vara där jag är nu(i livet),trivs med jobbet(än så länge iaf), trivs med att bo med Karin o allting annat runt omkring :)

Hare fett!


"Nu är måttet rågat"

HAHHAHAHAH jag har gjort det igen!
Årets kommentar #1
"Nu är det rågat i måttet"

Så har vi en till kommentar som är slående likt som en i Färjesta BK sa engång: "Nu är råget måttat"
Så jälva roligt!



Helgen har varit en festerlig sådan; i torsdags satt jag karin jonas o en vän til jonas o drack öl o käkade nötter på Bryggeriet. Väldigt trevligt:)
I fredags var det middag hos Pullan Johanna o sen utgång till Trädgårn där jag hade super tråkigt med tanke på att musiken var helt otroligt dålig och treåkigt folk där typ..
På lördagen åkte vi ut till Brännö o softade och badade massor :D Sen var det förfest hos mig o Karin. Sen åkte vi in till stan o gick till Gretas. Så himla kul, samt svettigt... det var säkert 45grader där inne. Så drack vi tequilla (stavas?) också:) Det var väligt kul iaf!
Kolla http://-sanna.bilddagboken.se


Nu sitter jag marie o karin hemma hos marie o kollar på MTV, vi har just käkat lite snabbmat (skräll?) o nu typ slöar vi till max.
Hare fett!

7 aug 2007

 jag försöker verkligen skriva något som inte har något med jobbet att göra. Men det går typ inte, eftersom jag inte gör så mycket mer än jobbar liksom....

Helgen; målle hade fetingferre hemma hos sig. Jag & Tilda röjde järnet och skickade sms, samt läset roliga saker på vin-förpackningar. En mycket lyckad kväll!
dagen efter, söndag, var jag sliten. Men långa vägar från att ha Sannabakfylla. (så som jag mådde i söndags skulle någon annan säga att det var det värsta de varit med om, men jag är som sagt uthärdad)
Åkte till mållelito o hämtade min väska samt gick ut o gick med Bozco, det var den dagen det.

Saknar dig Karin, KOM HEM HONEY! :(

Älskar förövrigt mitt schema (det tåls att upprepas) 6.30 - 16.00 mån-fre.
:)
Nu ska jag ut o gå.
hare gött!


en snäll dag

Idag har jag verkligen varit en snäll en :)
Snäll#1
Sa åt chifen att jag kunde jobba fredag natt.. Så på fredag jobbar jag 06.30-16.00 och sen har jag "rast" till 22 o slutar 02.00
Snäll#2
Målle, stackarn, körde skift från 9-22, o hon skulle inte hinna få någon 30min rast. Meeen eftersom jag är så snäll o åkte hem när jag slutade(16.00) o sen åkte tillbaka till jobbet o övertog köket så fick hon sin 30minutare. :)
Snäll#3
Efter 10½ timmars jobb så åkte jag hem o storhandlade på vägen. Sen lagade jag maten och 5 stora matlådor blev gjorda (min bullmamma kommer bli så stolt när hon ser bilden nedan)
Jag har varit nog snäll denna vecka med andra ord.

Hare gött
image46

RSS 2.0