JUUUULI imorgon

Imorgon är det första juli = sommarn är här på datumet också, inte bara på vädret... vilket är skönt för då kan man tänka att det inte bara är tillfälligt... vilket jag nästan alltid gör när det är toppenväder. Ny månad står också för månadsionventering. Vilket suger ballen rent ut sagt. 9 sidor fullt med artiklar att räkna. Vilket blir ungefär 300 olika artiklar... hej jag räknar nog alla salt&peppar-påsar... gör jag nog. Well well, rätt glidigt är det iaf, chilla runt med kaffe o räkna bara... 2, 4, 6, 8, 10 osv räknar jag faktiskt snabbare än 1, 2, 3, 4 numera!
Och 24an tabell kan jag i sömnen, eftersom alla mijoner dipsåser ligger så i kartongerna. haha.

Jag har helt glömt att skriva att vi på PG jobbade natt då AC/DC spelade i gbg och vi krossade det gamla rekordet på 15085 med 23222. OH YEAH :D Käk för 23222:- på ett ministälle som pg är otänktbart. But we did it. 


Eliten
Jersper, jasper, Joanna, linnea, Hampus, Sandra, Patricija, Louise, Tilda, Erica, Ellinor, Philip & jag



Finaste Tilda & Jesper inväntar ruschen


Detta tog slut på mindre än en kvart. Mellan 00.15-01.00 körde vi alltså på nollspåk. haha, allt var helt sinnes.


Jag var sinnessjukt nervöst innan ruschen kom och spexade till det med denna fina pose


Erica rockade hårt i packningen under kvällen

Schysst liv

Just nu lever jag mest sommarliv. Jobbar 6-14 pass o badar/solar järnet efter det. Tyvärr började min hud att flaga idag så jag får nog chilla lite imorgon. Men det är svårt när man har 200m till badbryggorna liksom.. gah!

Wellwell. På torsdag eller fredag åker jag till Värmland. Ska bli riktigt roligt. I huvudsak ska jag på min mors bästa väns bröllop på lördagen, men jag ska även hinna med att träffa mina fina vänner Josse Mäddä & Marren på fredag också, på gamle hedlige Café Paus i Kristinehamn. Haha! Osså såklart alla syskonbarn m.fl.

puss&hej

well


 

Uppenbarligen är jag inte ensam om att såga mansons konsert sjukt hårt.


Konsert?

Pernilla har varit här hela helgen, har haft det hur bra som helst!
Igår drack vi vin och spelade Buzz, tog bussen in till stan o hoppade av på Frihamnen för att traska över bron o kika lite på Marilyn Manson som spelade på Metaltown(stavas?). Det första vi la märket till var att det var kö utifrån området då konserten fortfarande var igång. De kanske ser bättre ifrån bron sa vi och traskade vidare. Ju längre upp vi kom ju mer såg man att hela jälva publiken var på väg därifrån. Och anledningen fick vi höra av nästan alla vi traskade förbi var att konserten var så jälva dålig, och därav anledningen till att hundratals traskade därifrån hela tiden.
Haha, och gissa om folket hade rätt. Omg va dålig han var. Han skrek bara, sjöng aldrig, kastade mickstativet åt alla håll, och vattenflaskan (som troligtvis inte var vatten) flög all världens väg hela tiden.
nej usch o fan vilken hemsk konsert, himla tur att man inte betalade den summan för den skitkonserten..



Efter detta tog vi oss en öl på en utesevering och på väg hem upptäckte jag hur brun jag är. eller hur vit Pernilla är?
:D



Puss&hej

Sverige - England




Englands målvakt


Måååål


Kändiskåt som jag är



Straffar


Klacken

8-7 till England. Men fan vilken match det var! Galet

18 dagar kvar



Idag bokade jag hotell :D

Ralphan

Fuck alla som säger att pengar inte ger lycka. Jag har studsat på moln hela dagen efter detta inköp. Rea på NK we like ;)




Rörö











Det var så jälva kallt






fint

Jag var hemma på tårtkalas hos Erica igår. I hennes rum fanns detta foto inramat med oss två på.



Det är så himlans fint så jag var tvungen att leta upp det o here it is :)
Datumet 080808 är det tagit minns jag:)

Har man det gott?

Denna vecka har jag lite minisemester. Så jälva nice! Ledig igår, idag och imorgon, jobbar ons & tors sen ledig helgen. Härrrrligt. Kan bästa är ju ändå att det är supersommar ute och jag har redan fått übermycket färg. Anledigningen till att jag sitter inne nu är för jag måste chilla lite från solen.

Inget kort från otroligt vackra Eriksberg har jag heller:( fan va jag vill ha lägenhet tre kvarter härifrån. Så enormt fint med allt nybygge, blommiga balkonger och havet utanför dörren. Men mitt tjat på J verkar inte bita. Jag får nog ändra taktik :P

Jag & Jasper har just bestämt oss för att åka till hans sommarstuga på Rörö, fick boka om endel saker men havet det är det värdaste jag vet så jag bangar tusan allt för en stund vid havet.
Tänk va annorlunda jag blivit ändå. Förr skulle jag ALDRIG någonsin kunna bo kvar i småstan och jag -rent ut sagt- hatade att vara i närheten av naturen. Nu, när jag har fint hem i Sveriges näst största stad har jag tankar på att vilja flytta ut till landet och skaffa hus med en stoor trädgård nära havet. Otroligt vad man kan förändras. (undra va pappa säger när han läser detta)

Iaf, Rörö i två dagar it is och jag älskart!


Rörö 2008

Lite mer kort

   
1. Jens
2. Lisa & Frida
3. Martin & jag
   
1. Jasper
2. folk
3. Diana
4. Martin & Jasper

lite kort

Summering av midsommarn i kort

  
Sill & nubbe

  
Fotbollstunering. Coffe hamnade på sjukhuset med 8 stygn och Gazza blev nästan steril under spelets gång.. haha

   
   
Nästan alla badade. Bara jag & Emelie som bangade

    
Efter grillningen, 6st nubbar & en liter rosé senare var vi alla på g. :)

Jag har även förstått att då man börjar tycka att nubbarna är goda har det redan börjat gå utför.
Tyvärr dog mitt batteri så det blev inga kort dagen.

Små godorna, sill osv

Vi drar vi mot Varberg för att fira midsommar!
Ha en trevlig sådan allihop. <3


Erica & jag midsommar -08.
 Detta mms fick Jasper  av mig då vi var otroligt nykära minns jag, så skrev jag "vi älskar dig Jasper". Vilket jag dagen efter skämdes lite över.. haha!

midsommar väder

Året är räddat! Såklart blir det 100% midsommarväder imorgon. Sol&regn. Annat vore väl konstigt? Vi ska dra ner till Varberg (?) och hänga i Jaspers väns stuga med alla hans vänner. Bilar ner och det ska bli trevligt! Jag var sjuuukt skepktisk till detta tills igår då jag fick reda på att vi inte längre behövde tälta, utan fick plats i stugan. Fjuu! Annars hade jag nog inte följt med.

Idag har vi från pg kikat på ännu mer UEFA -21 fotboll, England - Spanien. Lite mer händelserik match denna gång som slutade 2-0 till England. Först målet var jag såklart tvungen att missa igenom att vara på väg till toaletten. Hehe, typiskt.
Svinigt kallt var det också!! Jag var/är en isbit, så nu blir det duschen o sen sängen.
Hejrooo

Älvsnabben





Allvarligt talat, de får ju förfan tvätta fönstren lite oftare. 

snart hemma

J har varit i Stockholm sens i söndags. Har inte saknat honom så vidare värst mycket, lite lagom sådär. Men igårkväll small det på rejält kan jag lova. Och nu är det bara 3½ timma kvar tills han kommer hem. Som jag längtar :)

Spanien - Tyskland




Pattes arm ser låååååång ut



På torsdag blir det England - Spanien :)

0-0

Matchen slutade oavgjort igår. Väldigt tråkigt. Fast skoj som fan :D på torsdag blir det spanien - england igen. Donken har sina fördelar :D
Happ, annars är det fint. Jobbar 10-19 idag. Ska snart bege mig ner till cykeln, ladda mobilen med Hellström innan bara.
Hare fajt!
puss

"oh nej"


Kolla pappa va jag har i mitt fönster................

Fråga mig inte hur den kom dit eller varför den står där. Va bara väldigt nöjd & stolt över att ditt barn har en jälva pelargonia i sitt fönster....

klänning


Klänning från Bik bok
Bra skit såhär i sommarvärmen

6-11

Idag blir det inventering o sen vid 11 lämnar jag golvet för en fika på condeco med Sara & en fjärrstyrd dator för att lära mig schemaläggning. Kuuuul :)
Sen u21 em på ullevi!!

puss to the kram

1 år

Jag & Jasperson har ju för sjutton 1 år idag.


juni -08


packad

Härlig sommar vecka detta har varit, allting har gått i spritens tecken och jag gillare. Ikväll var det massor av chifs hos mina fransiestagare (stava?) och det var määngder med sprit, det var bara att tacka o ta emot. O imorgon ska jag med massa folk från mcd till fotbolls em u21 på Ullevi. Kika på Spanien - Tyskland. Innan dess blir det Olearys. niiice :D
Heja heja spanien!! Som vi sa på jobbet; Vilka ska vi hejja på?  - spanien såklart, vi kan ju inte stödja nazisterna. ehöhö.

Jä, så torsdag, lördag, söndag och måndags party. Det är som om man bodde i Karlstad igen.. Hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen krypa ner i sängen tror jag.


Fezt


pull, jag & otto


Stinis


Martini, fruktsoda, lime och röd chilli. Mums!


När alla andra gick till gayclub drog jag till Nef. Pumpsen tog kol på mig, så jag sprang barfota genom hela gbg city. (bra att jag inte ens minns att jag tagit denna bild. Haha mina martinidrinkar var galna)

Bio

Jag var på bio häromdagen. Baksmällan. Och jag kan säga såhär. DET ÄR DEN BÄSTA FILM JAG NÅGONSIN SETT!!!! Så jävla rolig.


Se den förfan
När filmen var slut apploderade vi alla i biosalongen, förstå då hur bra den är. Haha!

Mer än en muffins



Tack mamma Meta som hälsade via Karin att jag behövde ha i mer mjöl för att muffinsarna inte skulle flyta ut så.
Denna gång blev formen på småttingarna nästa perfekta. Dock blev de torra & brända :(
Men nästa gång så blir de fan perfekta!

Hugo Boss



Kolla va Jasper skämmer bort mig.
<3

Update

Haha Ni som så spänt undrar om Jasper såg om-målningen eller inte. Svaret blev nej på denna fråga. Hans kommentar när han steg in i köket var: mublerar du om? (eftersom möblerna stod i mitten av rummet för att inte stå för nära fönstren) jag garvade för mig själv en lång stund tills han undrade vafan det var med mig o såg målarbruken och penseln, o först då såg ommålningen.
Go han är :)



Igår var det afterwork med Jaspers resturang (eftersom jag kom direkt från jobbet säger jag afterwork). Det blev 5 för många cidrar och jag var lagom lullig i knoppen när jag steg upp 05.45. Haha. tequilla drack brudarna också, trots att de skulle upp o jobba kl 10. PJU att jag stod emot. Sjukt roligt att träffa lite nytt folk faktiskt. 
Jag fick även reda på att Vivan är ett av mina största fan, så HEJ Vivan!!! (jag tycker alltid att det är obehagligt när jag hör folk som läser detta... känns skumt som fan.) Men ändå, det är väl det den är till för aight.



Imorgon blir det feeest hos Pullipull. Jag ska supa till riktigt ordentligt och krypa hem. Trots att jag är pank. Men som jag säger; om jag dör imorgon kommer jag ångra att jag har stålar på banken o inte använde dem.
Imorgon blir det även middag med J's mamma. Vi ska käka strömming! Det blir en heeelt ny smakupplevelse. Och jag måste säga att jag är lite rädd för detta... man kan ju inte direkt vägra äta när svärmor lagat maten lix.. Haha!


 
Ikväll blir det bio, Baksmällan. Jag är sjukt laddad :D



SISTA!
På söndag är det pool- och grillparty hos mina fransiestagare. Vi som är liiiiite duktigare och liiiite bättre är bjudna. Haha:P Så det blir Jag & Johan från pg. Sjukt trevligt!

hejdå vivan och ni andra ;D

Oh :)

Nu har jag målat klart fönstren. Det blev så himla fint. Ingenting kan vara för lite vitt för min del tror jag.´"tyvärr" är det sol ute så korten blir inte bra, men här är lite smakprov iaf.


ALDRIG mer babyblått säger jag bara. Ska faktiskt berätta en hemlis här och nu. När jag tagit kort på nya saker som skulle stå i köksfönstret tex. krukan längst till vänster, påskpyntet och ljusstakar har jag alltid bärt in dessa till vardagsrummet för att inte ha med babyblåfärgen på korten... Haha. Sån är jag :D

Måleri

Iförr går efter att jag befunnit mig på Balders Hage väldigt länge o sedan åkt till Ikea fick jag ångest över att fönsterkarmarna här hemma i köket är babyblå. Så idag traskade jag till Classe olsson och inhandlade vitfärg och pensel. Nu har jag bara en omgång kvar på ena fönstret så är de klara nu. Ska bli så jälva spännande o se om J kommer att se det när han kommer hem från jobbet. Jag är inte säker, men jag tror nog han ser det. We'll.
Kort kommer ikväll när blommorna är på plats igen :D

Har även inhandlat Jaspersons present han ska få på söndag då vi har ett år. Har haft lite ångest över detta, men idag hittade jag den. :) Hoppas han blir lika nöjd som jag är. Haha.

Nu ska jag måla klart. Hejkonsvejkon

Trajja




hemma på Verkmästaregatan


Köksfönstret


Sovrumsfönstret

Jasperson spelar ps3

En såndär skön söndagskväll helt enkelt. 8 min kvar till Håkanlove.
Puss to the kram

Söndagsparty

Ikväll är kvällen jag längtat efter. Håkan Hellström är med i Kanal 5's tv-flopp Söndagsparty med Filip & Fredrik.
Missa inte det förfan!


Visst är han finast i världen..

Sorrii

Jag har varken orkat eller haft tid på bloggen de senaste dagarna. Efter varje jobbpass dör jag här hemma och orkar inte sätta mig ner o tänka. Men nu så.

Jag kikade på Vad kvinnor vill ha igår. Jag frågade J vad skådespelaren hette och han sa att det var Mel Gibson. Egen som jag är svarade jag direkt att han har fel, för Mel Gibsson ser inte ut så... nej minsann. Det där är ju Russle Crow. Så det så!
Lugn o harmonisk som J är sa han att Russle Crow är han som spelar i Gladiatior. Fan också, han har rätt tänkte jag och sa; okejra, men isf är de helt sinnessjukt lika?
J: Njaa, de kan väl påminna om varann men inte sinnessjukt lika..
Jag envisades och sa att det är de visst det....

 
... men jag hade fel. De påminner bara om varann.

Hallonmuffin

 
Jag har gjort en hallonmuffin! Inte dåligt.

Trevlig helg

jag har gått i blivit dålig, grissjukan?

Helgen var iaf hur bra som helst! Sommarsol & sommarvärme:)


Pappa och farfar moterar grillar


farfar, farmor & tina


Ingifta faster Malin


Lunedets kyrka där pappa & Amis välsingnades


Präst, herr & fru Nordström


Inne i kyrkan


grillning i trädgårn


Fina syster Tina


moi


kvällsprommis i skärgården


glass


Trajja ville bada när vi var i skogen


Söndagen spenderades hos barna i sandlådan

Nedan följer en serie av bilder tagen av en rätt kass fotograf som inte lyckades fånga mig upponer ;D

   


RSS 2.0