Göteborg

Från och med idag är jag Göteborgare, dock inte på pappren än eftersom det inte är fixat... Men jag har alla mina saker här nere nu och allt känns rockigt:)

Sitter hemma hos Jonas och Marie, de kollar på en as tråkig film och jag väntar på Anna och att den ska ta slut, eftersom jag inte vågar åka buss ensam hem. Spårvagn går bra, men inte buss... det är å creepy people på bussar har jag fått för mig.

Är väldigt trött, sov inte allt för länge inatt. (skräll, men det var det värt) också har jag lyft en massa skit (mina saker) och åkt långt med lastbilen. MÅSTE SOVA inatt, annars blir jag som ett levande lik.
Ska förövrigt sova själv "hemma". (känns sär o säga hemma åt Karins & Maries lägenhet, som inte längre är Maries lägenhet utan min. men det känns konstigt i vilket fall:P )
Morgondagen ska gå ut på att packa upp saker i "mitt" rum :P o att typ "utforska" dah näjberhood.
Måndagen samma sak säkert... Sen på tisdag börjar jag jobba. galet


Desperat?

****** säger:

fan sanna! jag vill ha sex!!!!! inte mysigt sex utan jävla fucking rått jävla djuriskt sex!

(ha lite medlidande, tjejen har inte fått sig något på ett tag ;) )


sömntabletter nästa?

GE MIG LITE SÖMN, TACK
:(


Sista dagen på jobbet

kommer sakna alla väldigt mycket, de är ju som min andra familj. Allihoppa.
Men förhoppningsvis får jag en till bra familj i götet.
Kramade alla innan jag gick:) alla var svettiga, eftersom högsta (!!) chefen varit där på besök, men det gjorde inget för det var jag också. Så jag fick många svettiga kramar:)

Imorgon ska jag till frissan, madde var så fin i håret idag så jag blev sugen jag också. Sen ska jag tvätta all tvätt jag har. Sen är jag hel klar för flytt. GALET, men det blir nog väl:)
Karin blir säkert en bra sambo. =)

Ha det så nice :)
Nästa gång jag skriver är jag förövrigt bosatt i Göteborg ^^


Nya bilder på http://-sanna.bilddagboken.se btw ;)


bestfriend med busschaffisen

Det hela började med att jag klev på 500-bussen hem, så var det en pundare på busssen som var lite yr. Han gick iaf av innan han knappt kommit på, så sa chaffisen "han kanske borde gå hem o sova istället", då skrattade jag och typ höll med. Sen så börjar han dra igång värsta samtalet som varade hela vägen hem.
Han frågade va jag pluggat o massa sånt, tillslut frågar han hur gammal jag var. jag svarade att jag är 20,  så kommer jag på mig själv att jag sa att jag åkte på skolungdom (upp till 19). Så jag börjar asgarva och kläcker: "hahahha, sa jag efter att jag sa att jag var skolungdom". (lite pinsamt så) men han typ: "äh, jag får inte högre lön för du betalar mer, så spelar roll?
Vid universitetet gick den sista av, då frågar chaffisen mig: "vart bor du så kan jag skjutsa hem dig" jag typ... "eh... Haga.." Så han skjutsade hem mig hela vägen med den där stora bussen.
SÅÅÅ SNÄLLIS ;P
Ska nog börja åka lite mer buss ;)





Annars har jag varit hos moster och kusinerna idag. Käkade lunch o pratade en massa och sånt. :) trevligt
Efter det åkte jag ut till Hult, för att spendera kvällen med girlsen i Karin & Maries stuga. Väldigt trevligt måste jag säga!
Kort kommer upp inom kort (höhöh) på http://-sanna.bilddagboken.se

3 dagar innan flytt, snart klar med all packning. Ett måste eftersom jag ska jobba hela dagarna fram tills dess.
Må gott.

Sanna Karolina Nordström

Är: envis, gnällig och pratig
Besatt av: Greys Anatomy, att se till att inte gå under flygande måsar
Rädd för: ormar
Gillar: spendera pengar, sol, min snowboard samt mina cyklar
Ogillar: drygt folk
Tråkigt: vänta på saker & ting
Gör helst: fika, handlar, kollar på Greys Anatomy
Hatar: sjögräs
Älskar: pappa & alla tjejer i mitt liv, Placebo
Äter: nästan allt som görs av pappa
Äter inte: inälvsmat
Lyssnar på: Snow Patrol - Chasing cars, Placebo
Bra på: att höras, parta, och promenera
Orkar oftast inte: analysera massa strunt, tänka två ggr på en sak
Vill: Hoppas bungyjump, åka wakeboard och åka till Fijiöarna
Saknar: min gamla Renault Chamade
Har: En dålig mobil, ett bra lam
Vill ha: Audi A3 8P, mer pengar
Kan: mååånga repliker i greys anatomy och Smala Sussie, rövarspråket
Vill kunna: gå runt en vår utan att ha ett apotek med sig i väskan för pollenskit, sova bättre

Nu är det kvällen... igen. Dagarna bara schwichar iväg, helt plötsligt vaknar man upp en dag o upptäcker att man är död säkert.
HEJSVEJS LINGONGNEJS!!



 


Kristinehamn, sol och grill

Efter ett långt uppvaknande imorse kom jag tillslut iväg till krhamn med alla göteborgsflickorna i bilen; Karin, Marie, Johanna och Helena. (jag trodde jag pratade högt, men det är inget mot va de brudarna gör:P )

När jag kom hem grillade jag & pappa grillspett med marinerade potatis, tomat och lök på, och kyckling till det. SÅ HIMLA GOTT!! Bland det godaste jag ätit tror jag. Mums fillibabbi!
Sen åkte jag till Helge o fikade kaffi. Vi kom också fram till att det blir han som hjälper mig att flytta och köra ner allting till gbg på lördag. Han lånar även en släpvagn på jobbet så vi slipper att hyra. Braskit
När fikat där var klart åkte jag hem till papps igen o solade lite till:)

OM någon av deltagarna som var här igår kväll läser detta och har sett mina nycklar; SÄG TILL. För de är helt borta. Jag har faktiskt inte lyckats tappa bort någonting i denna lägenhet på 20m2. Men så här en vecka innan flytt så lyckas man...
Toppenbotten verkligen.

Skräll att klockan är halv 3 o jag inte är trött. Får väl tvinga mig till sömns snart, jag ska ju upp kl 9. Mammsen kommer vid 11, och innan dess ska jag handla lite på stan, samt sola.


hundra lappen?

haha, igår var det förfest hos mig med Marie, Karin, Lorenny, Karl, madde och mig. De drack väldigt dåligt tror jag? Men karl var rätt på iaf ;D samt jag. Sjukt för mycket. :P
När vi kom till Arena så gick jag till baren med någon..(kommer inte ihåg) helt plötsligt räcker en grabb fram en hundra lapp till mig. Jag tar den o sen var det inte så mycket mer med det lix. Haha, så jag kom hem en hundralapp rikare. Han kanske tyckte jag såg fattig ut eller något :P ?
Sen dansade vi mestadels. Saknade dock min 14isskung Linda.
När de andra skulle gå så gick jag till Karl & Lorenny, Lorenny var inte alls pepp så jag drog med mig Karl in till the dancefloor.. DÅ hände det grejjer :D Så sjukt kul hade vi!!  Gick till grabben som skötte musiken och önskade Markoolio, han var bäst och satte på den direkt. :D

Sen när jag gick hem hörde jag lååååångt bakifrån. SAAAAAAAAANNAAAAA!!!! Då var det Karl som skrek som en galning. Han & Lorenny kom  gåendes. Tappade nämligen bort dom vid utgången.

Det var troligen sista kvällen ute på länge i kd, för nästa helg flyttar jag till gbg. WIIHO!

kompisen #1



Linda: du är fan bäst! Kommer inte du och Linnea ner till gbg i höst en helg så är du dödens;D
Bruden är så sjukt bra på att festa! Vi är som bäst när vi är tillsammans, right !!

 
     



För den som orkar bry sig så va jag hemma igår, käkade pizza och jordgubbar och drack lite vin med Linda igår. Den som tror sig veta något annat, varsågod. Jag orkar inte med allas otroligt mycket troende/tyckande som alla jämt ger med sig av.
Om 7 dagar flyttar jag, så jälva härligt. Orka med detta menar jag?!
Ikväll blir det fett med fest, dock utan min partyprinsessa Linda:( hon ville vara nykter, (tror jag har supit henne under livet sens mars, då vi blev grannar och partyprissar) Så hon skulle iaf vara i otroligt tråkiga Kristinehamn idag, svikarn.
Blir förferre hos mig, Lorenny kommer :D:D samt Karl o ett par kompisar till dom. Så kommer ju mina tvillingar såklart :*

Idag såg jag sista Greys anatomy avsnittet :(:( MÅSTE skaffa hela säsong 3 innan jag drar till götet!! Annars dör jag. De är liksom som min familj numera... höhö:P

Nej, om man ska börja grunda till festen kanske?!
Hejsvejs lingongnejs

Have you ever seen a lie

Dagens låt: Enrique Iglesias - Do You Know
Dagens Greys avsnitt: Säsong 2 Episod 19 - Yesterday
Dagens roligaste händelse: hundleksakerna på donkan låter, så tryckte jag på den vid kassan och den drar igång som fan o skäller o sjunger. Jag & Sara dör av skratt samtidigt som en gäst kommer o jag kan inte sluta skatta, kastar den under kassan, men den fortsätter ändå.
Dagens underskattade dryck: Jordgubbs milkshake
Dagens käk: snabbmakaroner o skinka
Dagens sammanträffande: Bo hade fick munsår idag, liksom mig, (jag har haft en gång i mitt liv tidigare lix) så jag fick massa veCtavir av honom. Så nu är det borta :D
Dagens kommentar: "Du ska ju ändå dra härifrån så varför ska vi satsa på dig?" (anledning till varför jag inte fick stå i kök)
Dagens smärta: fick en het pf-korg på min arm, så nu är jag märkt för ett tag framöver.

Orkar inte mer:P
Anledningen till att det mestadels är mcdonald'shändelser är den att jag jobbat hela dagen.


Greys Anatomy


"If you knew this was you last day on earth, how would you wanna spend it"




Vadå dissad?!

Marie säger:
fan va bra att du jobbade idag

Marie säger:
vi hade kommit typ till skattkärr när karin sa "skulle inte sanna med?" jag: "FAN"

Sanna säger:'
HAHHA

Marie säger:

vi glömde bort dig lite.... hehe


Tack brudar ;)


kråkhelvete

Vaknade för en halvtimma sen ungefär (halv 6)..  för er som inte känner mig kan jag säga att det är en kråka/skata som bosatt sig i trädet som står brevid fönstret. Den kunde verkligen inte vara tyst heller, så den väckte mig. (för de andra så vet de att jag har fett med resfeber) SUCK

Igår betalade jag räkningar, finns det något värre? Pengarna bara blåser iväg, så trodde jag att mina telefon räkningar skulle minska när jag inte längre ringer till Johan, yeah right. Fråga mig inte vem jag ringer till nu, men de är betydligt större nu än då.( konstigt ?! )

Igår ringde jag pappa när ångesten var som störst, han är en mycket vis och klok man. Han sa precis det en vilsen jag borde/vill höra.
He's the greatest!

Idag ska jag ut till chefen o talas vid med honom, sen ska jag till Kristinehamn o hälsa på pappa, mamma och Helge. Åker med Karin & Marie dit, men får ta bussen hem, eftersom Helge inte slutar förens kl 5 o de ska vara tillbaka i Karlstad kl 6.

JAHA! Nu såg jag att man ska jobba idag också, jälvligt tur att jag jag kollade schemat. Trodde jag skulle jobba onsdag och torsdag, inte tisdag och onsdag. Pjuu

Så nu vet jag inte vad jag ska göra idag fram till kl 15, åker nog ut till jobbet o softar med dom som har raster. (Älskar att vara där innan man börjar jobba)

Nu har jag fördrivit iaf 26 minuter med att skriva detta. Nu ska jag göra min vanliga morgonrutin: städa.
Ha det gott!

 
Ölkvällen på Arena med Marie & Karin igår


Galenskap

Om mindre än 2 veckor börjar jag mitt nya liv i Göteborg. GALET i know. Men vafan, man är väl bara ung en gång i livet liksom. Kommer säkert att gå bra :)
Den 2 juli börjar jag på donkan i Nordstan. Får heltidstjänst; 6.30-15.00 mån-fredag. bra tider!

Känns helt galet detta, är så sjukt nervös. Det är liksom på riktigt nu,jag har ju sagt upp lägenheten o grejjer. gash. Kommer inte kunna sova på flera veckor nu framöver. har redan resfeber lix.
Men what the häck
Kommer att sakna pappa :(

Har umgåts med twinsen hela dagen idag. Marie gick in i frågade hur lång väntetiden va på en tatto. Grabben "Kom tillbaka om 40min så" så sa hon okej, och en timma senare hade hon två hjärtan på benet :) De vart fin fina:D

På kvällningen gick vi till arena uteservering o drack öl, det var gott :)

Sliten


Mitt stora problem är att mina problem är såpass små
att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det

Denna dag har jag längtat efter, tre hårda festdagar är över. Skönt, jag är fett sliten.
Igår förade jag Linnea och Linda hemma hos mig, sen gick vi till en fest på Herrhagen. Det var kul :D
Sen bar det iväg till Nöjes. Galet mycket folk verkligen! Men inte var det roligare för det, hade faktiskt bara lagom skoj.

Tar en dag off idag, jag är så sjukt sliten. Känns som om jag inte sovit på veckor. Ska kolla på Greys o bara ta det lungt. Va själv.

Ha det gott.


dagen

Hejohå va dålig jag var förut.
jag skulle nog kunna ranka bussresan hem från jobbet som en av de värsta studerna i mitt liv. SÅ nära på att spy i bussen, jag fick gå av vid Karolinen för att inte kräkas ner bussen. VÄRT menar jag!!

Drog en pizza förut. Hör o häpnad! Den dög..
Sen har jag sovit o varit på systemet bara.
Nu väntas en återställare från gårdagen så kör vi om igen:D
Så får vi se jag eller 14issen har ångest imorgon, favoriter i repris är verkligen något vi börjat köra med på sistone. braskit

Hejsvejs lingongnejs


kommentaren

Jag har gjort det igen! Årets kommentar #3
"Gratis är billigt"

--------------

Igår var det studentfest hos Petra. Hon va så fin!
Det bjöds på ett BERG med mat, vin, öl, kex, kaffi o tårta. det var väldigt trevligt :)

På kvällen bar det iväg på ferri hos Sandra, men de va så jälva sega på att dricka så jag traskade bort till sjukhuset o festa lite på en bänk där med massa folk b.la marie o tilda. Som förövrigt har VÄLDIGT fint hår.
Sen när det stängde (kl 1 !!!!!!!!) fick jag för mig att jag skulle hem till kd, så jag raggade upp Latif som fixade skjuts hem av Jamal! Super nice verkligen
Det kostade ju sin slant men va fan:P

Idag jobbade jag, fan va nice det var. Lallade bara runt o städade och tog bort flikar på kartonger. Började halv 9 o slutade kl 12. vilket var bra

äntligen sista fest dagen i sträck nu. Ska bli så skönt imorgon.
God natt

Så var man en cykel rikare

Varje lördag och/eller söndag morgon vaknar jag JÄMT med fylloångest, det är ofta inte den snälla heller. Denna morgon var det inte ångest. Utan denna morgon var det en gald överaskning. Inget mindre än en cykel!
En sånn där snygg med stort handtag. Den bara stod där i köket
Lite kul

Var på Arena igår, galet mycket studenter. Vi var där tidigt så det inte skulle vara någon kö, tjena pomesfrites menar jag, stog i kö i 15min och klockan var typ 10 i 10. Jag hade himla kul iaf :D
Kopplade på min charm vid baren och belv bjuden på en Xider av någon man som försvann lika fort han kom ungefär. nice
Dansade typ hela kvällen, men kl 1 ville jag gå hem, eftersom jag tappade bort Linda som varit borta ett tag då. Hittade snickarn o typ hängde med honom o nån polare till honom tror jag..

Jag hittade även mitt körkort som kom från ingenstans. BRA!

Idag tar Petra & Elina studenten :D har köpt champange till dom.
Ikväll blir det fest, o lika så imorgon. YAY

De ringde från Donkan i gbg också, jag ska jobba mån-fre 06.30-15.00 varje vecka. SÅ himla bra schema!!

Hoppas alla mår gott:)
P&K


Fest vecka

Torsdag = Studenten i Karlstad => fest med Linda /co
Fredag = Studenten i Kristinehamn => Fest med folket i Kristinehamn
Lördag = Lördag & gratis entré till Nöjes => fest med festfolket i Karlstad
Mitt lilla kylskåp är väl uppfyllt kan jag lova ;P

Idag blir det ett till 8h pass på Donkan. Åt det kan man använda ordet "ÖRK"! Hoppas man slipper stå i kassan hela tiden bara, för det är det absolut värsta jag vet. HATAR verkligen det. Igår tjatade jag till mig att få stå i kök en stund, o hör o häpnad; jag fick :D Det var roligt att lära sig något nytt!

Idag ska jag även hinna gå till systemet o köpa små champange flskor till Petra Elina och Amanda som tar studenten imorgon (L), sen ska jag hitta något nytt att ha på mig. Allt detta innan kl 11, då jag börjar jobba. Får ta halv 10 bussen ut till Bergvik o hoppas på att systemet är öppet (de bygger om o härjar)

Eftersom jag inte vågar ta ut något i förskott skriver jag ingenting om den lägenheten jag & Karin vill ha och ska få besked om idag.
höhö

Hugs Sanna

Plingning på dörren halv 12 !?!

För typ en timma sen ringde det på dörren => jag höll på att skita ner mig av rädsla.
Ringde till Madde för o se om hon typ "skojade" med mig, men icke. Det var panik kan jag meddela! :/
Jag vågade självklart inte öppna dörren, så jag låg kvar i sängen o kollade på dörren i fönstret, där den speglades, för att se om typ handtaget skulle åka ner eller liknande. Hade den gjort det hade jag nog svimmat av rädsla.
Undra vem det är som vill något halv 12 en tisdag natt liksom ?

Ska se klart på ett till Greys anatomy avsnitt, sen blir det sängen. Ska jovbba 12-20 imorgon, matlådan är all ready fixed.

Nattis

Moster är stolt :)

Skulle åka med Lisa, Anders o barna hem från kd idag. Så kliver jag in i bilen, det första jag hör är "Sanna" från Lave som sitter i bilbarnstolen i framsätet och skrattar. För första gången ever. Gash va stolt jag blev, blev nästan rörd ju :D mosters ögonsten:)

Stannar i Kristinehamn inatt, pappa ska nämligen till sjukhuset i Karlstad imorgon så jag åker lite snålskjuts hem. Skönt att slippa punga ut med 31:- för att komma hem. (snåljåpen själv)

Petra badade idag... galning, KYLAN säger jag bara. (jag är nog Värmlands största badkruka)




Mosters älsklingar

Enough is enough

Igår fick jag äntligen kolla på Smala Susie. Efterlängtat!
ÄLSKAR verkligen den filmen!! Kollade också upp varit Pölsa, Björn Starrin, bor. Nämligen på Norra Kroppkärr. Det är nästan så man ska ta bussen upp o spana lite. (stalker :P ? )
Brände även ut Greys anatomy säsong 2 från pappas dator. Så nu har jag att göra ett tag framöver. WIE!

Vaknade halv 7 idag av att jag kom på i sömnen att jag inte ställt klockan, börjar dock inte jobba förens kl 12. Men jag är så nojjig. Då städade jag lägenheten nogrannt (stava??) för att säkerställa att mitt leg verkligen är bort istället för att kunna tro att det ska ligga o trycka någonstans lix.

Imorgon ska Karin åka o kolla på en lägenhet. En 3a med 1:a handskontrakt, 83m2 och ligger på typ ett berg på 6de våningen.
Får väl se hur det artar sig.


s k r ä l l

I onsdags glömde jag mitt bank-kort i bankomaten. Är någon förvånad? -Nej. (det kommer mera)
Igår va jag, linda, linnea, johanna, Marie samt några pojkvänner på Arenas uteservering o käkade o drack. superskoj.
Jag & Linda sprang in på toan o drack cider som vi smugglade in. Sen gick vi in på arena o dansade o så. Hade super kul vissa studer. Andra va super tråkiga..
Ja, åter till detta som ingen i min närhet skulle bli förvånad över.
Skulle in på systemet och handla, då jag kom på att jag inte hade leg med mig. "fan, det är hemma"
kommer hem. är det hemma!? -Nej.
Så på mindre än en vecka har jag tappat bort både mitt bank-kort SAMT mitt körkort. Så jälva lyckat.


resumé från hösten -06 till våren -07

Imorgon, efter slut-tentan, börjar sommarn på riktigt. 13års plugg är slut för en stund, men mer lär det bli.
Liten sammanfattning av Collage Året 06-07:

Skolårets största presation: Fick G i matte C.
Skolårets tråkigaste ämne: Eng A
Skolårets bästa lärare: Lisbet Olsson
Skolårets bästa 3p: Feminism
Skolårets "kompis": Ann
Skolårets tråkigaste litteratur: Vad är kunskap av Bernt Gustavsson
Skolårets mest lärorika ämne: Samhäll A
Skolårets bästa dag: min 20års f-dag
Skolårets värsta skoldag: Tisdagarna, med samhäll kl 10-12 och sen matte c 15.20-17.00
Skolårets bästa dag: Torsdag - ledig.

Nu är min pluggpaus klar, måste läsa vidare. Ska upp imorgon kl 5 o göra det sista tänkte jag. KAFFI är ett måste denna natt och för kommande morgon o dag.

Schlutt för idag (L)

Sommar & sol

Sanna och Linda åker buss ifrån kristinehamn igår kväll..

S: "åååh titta en hjort"
L: "Eeeh en hjort?!?" (L dumföklarar S)
S "haha nooo en reeen menad jag såklart!!"
L: "Ååååååh näe ett rådjur!!!!"
---

Dagen så
Vaknade halv 10 (kan inte sova på kvällarna längre :/ ) och tog 10 bussen ut till Bergvik för att gå på Skopunkten med Linda. Innan shoppingen kunde börja skulle jag göra ett konto-utdrag, gör det som vanligt och kollar kvittot. Inte mer med det. Sen begav vi oss till Skopunkten, vi var där inne i säkert 45min o testade ett hundratal skor ungefär. Slutade med att jag tog dom som jag kollat på ett tag, och Linda hittade två par också. :)
Sen gick vi till jobbet och käkade lite nuggets och hb. Efter det gick vi till Maxi för att köpa naturecandy, gick till kassan och upptäcker med fasa att mitt Visa-kort är borta.Gick o frågade men ingen hade fått in det.
Det var bara att ringa Spärrtjänst (som Linda tydligen hade nr till på hennes mobil ?!?! )
Så på tisdag ska jag leva utan kontokort. Känns ju rockigt o så måste jag säga.

Resterande timmar va vi ute på Gubbholmen (?) och solade och pluggade (för) lite.
Om vi skulle kugga på tentorna som vi har imorgon & på fredag ska vi säga på denna snilliga kommentar
"Vi är iaf brunare än vad ni är" ;D

Imorgon ska Karin kolla på en lägenhet till oss! Hoppas den är fiiiin :)

Pussis Sanna

skitjobb

Nu kommer chefen säkert få ett till mail där det står om mitt opassande beteende på jobbet. :/
Det var en kärring där som gjorde så jag var så nära på att börja gråta idag.
Försökte förklara att det bara var en person i köket och att jag kunde inte göra mycket åt att hennes McChicken inte var klar. Men hon ville inte fatta, och fortsatte att skrika på mig som om JAG gjort något fel (?!)
Och personen efter, den där jälva kärringen, blev skit arg för det inte fanns någon McFeast klar, så hon vände på sig och bara drog, eftersom det tydligen var mitt fel att det inte fanns någon feast klar (?)
Personen efter det hade redan betalat för en glass med nån sås. Så var såsen SLUT. Då började jag typ grina och blev as depp de resterande två timmar som var kvar att jobba.
Allt var panik iaf.
Kommer jag till deras jobb o skriker eller !?

Hatar verkligen mitt jobb ibland.


en bra dag!

Trots att jag jobbat halva dagen, 12-19, så har det varit en bra dag:)
Efter att jag, sandra och fredrik stängt jobbet, cyklade jag hem o gick en långprommis med min favorit-granne. Som förövrigt kommer att flytta hem till Krhamn i sommar. :( BUHU! Vem ska jag nu gå ut o gå med? och VEM ska jag festa med?
Hon som är den galnaste och mest roliga partyprissen jag mött på länge. Som vi sa på vår promenad idag "måste vi va så 14iss när vi festar tillsammans?", men vi har roligare än de flesta andra så varför inte egentligen? ;D

På fredag har jag tenta. GASH!
Så tar Tinuten studenten då också:D hon är snart stor den lilla lillen:)
Ska bli kul! Farmor kommer :D WIE, saknar henne väldigt mycket.
Och sen på söndag ska hon helt plötsligt flytta till Norrköing..

Helgen efter det tar Petri studenten också! KUL :D
partyparty

Hejsvejs Lingongnejs

Ingen sommar utan reagge

Markoolios nya, oj oj oj. Vilket drag :)
Lätt sommars låt!


image18

Ny avgiftning?

Igår tog priset, jag måste sluta dricka vin.Gårdagen blev ungefär som förra helgen, om inte värre?
SHIT POMMES vilken fylla.

Först va vi, Linda, Linnea och jag, på fest hos "snygg-lars", spelade ölspel och sånt med grabbarna som var där. Riktigt trevligt faktiskt!
Vilken lägenhet grabben har, helt galet snyggt verkligen!
Vid okänd tid och okänd väg gick vi till *****, någonstans innan där är minnet svart. Första minnet jag har efter vistelsen på stället är att jag käkar ett pommesfrites på Burger King. Sen va vi på jakt efter min cykel som jag verkligen inte hittade. (panik) Men någongång där säger någon att jag tydligen inte cyklade till stan. Så vi, Calle, Linda och jag, gick tillbaka till Viken (där förfesten höll hus) och där står min gammla Bettan. WIE :)
Sen gick vi hem, för en gångs körde jag inte en "favorit i repris", utan jag var duktig :D (Linda vet vad jag pratar om :P )

En händelse imorse var verkligen det mest chockartande/roligaste/konstigaste som hänt mig. (Fast det ska jag inte säga för då får folk en annan uppfattning om mig. haha)
Vaknade kvart i 9 imorse, eftersom en viss människa stängt av larmet kl 8, bussen går kl 9 ut till Bergvik. Så det var verkligen en snabb påklädning! och en snabb cykling till busstorget. Konstigt nog hann jag med den.
Jobbet idag då? - Efter första pjuken va det okej, men det var nog den värsta bakfyllan jag haft. Spydde iaf 3 ggr, mitt i allt detta kommer Johan (högsta chefen), suck. då var softet slut iaf.

När jag kom hem gick jag och la mig (braskit) vaknade när jag skulle åka till Kristinehamn. Så det blev inget sånt idag :(

Igår kom jag på ett nytt ord som jag ALDRIG har sagt förut i livet, "Vilken pärs" (vet inte om det finns ett ord som heter så eller ej?? Om någon vet det kan det sägas)
Snart ska jag nog pallra mig till Hallen och köpa lite löscandy. MUMS
HEJ HOPP

Hemma igen efter en toppenvecka!

Igår kom jag hem från Göteborg.
Har haft det super skoj! I tisdags var vi på Liseberg o rockade :D Var där kl 13, då det öppnad, åkte den nya karusellen Uppswinget typ 5 ggr, vi behövde inte ens stå i kö utan kunde sitta kvar på stolarna o åka en gång till:)
Sen sprang vi till Balder och åkte den några ggr utan kö :) ValutaFörPengarna.com !

   



I går, torsdag, hjälpte vi Johanna att flytta. Hon hade hyrt en spåkbil från Statiol, men efter att nästa kört på Karin och fått 3 kärringstopp på raken bytte vi förare till marie. (för säkerhetens skull lix)
När vi var klara med allting fick jag köra, då Karin satt i last-utrymmet. haha, det var extra kul i svängarna och när guppen på vägen kom :D Då hörde man ett: AJ! KÖR FÖRSIKTIGT!!
Så skoj :)

Hej hopp!


RSS 2.0