Mycket att stå i !

Idag har jag endel att göra faktiskt, skönt! Allt detta för man inte får ha fritidsklädsel på sig på kursen! Jag ska tydligen ha skjorta/fin tröja, kjol, linne!? osv. Men man får även ha sina jobbkläder - tur att jag har en ny värdinneskjorta! Så slipper jag köpa outfit för en förmögenhet idag.. Min dags-dresscode är liksom linne med svart cardigan och jeans! Det är också det jag äger. Panic
Då man inte heller får ha fritidsskor på sig var jag tvungen att köpa nya igår. De jag inhandlade var dock lite för små så jag får byta upp mig till 38 idag - mardröm typ.

Så måste jag köpa mig en skjorta - tänkte faktiskt sno med mig en av Jaspers också. Och ett par byxor ska jag köpa mig också, då man absolut inte får ha "vanliga" så som jeans eller chinos.
Nerdvarning.



Så gammal...

Usch, det senaste året har jag blivit så gammal. Till allas frågeisättning.. Jag tycker vissa saker inte ens är lite roligt längre. Som att dricka alkohol. Jag glädjs helt enkelt inte längre åt att dricka mig packad, vara full för att sen ramla hem. Jag har gjort det i snart 10år och börjar tröttna. Faktiskt!
Men så ikväll tog jag mig i kragen och följade faktiskt med till festen som var - nykter eller ej är det roligare än att sitta hemma efter 5 dagars insolering.
På med smink och den sedvanliga jag har ingenting att ha på mig-frasen tog ny kraft. Efter 35mins transport (nackdelen med storstad) var vi äntligen framme.
Till min största fasa öppnades ytterdörren med ett rökmoln och jag insåg snart att detta skulle inte hålla länge för lilla ickerökande mig. Well, 10min klarade jag att sitta inne i lägenheten; där alla 15 pers rökte inomhus - utan fläkt eller fönster på vädring. Sen drog jag. Troligtvis till allas glädje då jag säkert var partydödaren Allahn.
:(
Såklart hade jag feta oturen med bussen hem och det tog mig nästan precis en timma att komma hem...
Vet inte om jag vill gå tillbaka till mina festande år eller om jag är nöjd som jag är. Troligen vore det bäst att gå tillbaka då jag inte har någon vän som är i samma tantvarningsklyfta.

Sånnahär kvällar jag bara vill flytta tillbaka till kära Kristinehamn, bosätta mig i en två granne med mina syskonbarn och se dom växa.
Adjö mina vänner.


frisk & kry

Idag blev jag o ac klar med den fetaste pärmen som ska vara gjord innan bsm på söndag. Niice.
usch vilken dålig bloggare jag blivit på senare dagar. Uppstyrning ska ske, men inte nu.

Ikväll ska jag till Tuve och träffa lite folk som jag inte sett överhuvudtaget denna vecka. Puss&hej

Manson till Göteborg!

Jag kikade lite på förstasidan på internet som jag har: msn.se. En rätt så trevlig förstasida med de största nyheterna inom nöje. Helt rätt för en hollywood nerd som mig!
Så såg jag en liten rubrik där det stod: Manson till Göteborg i sommar
Jag kunde inte annat än tänka på alla jälva svarta EMOs som kommer invadera Göteborg och emo-trappan i Nordstan. Suck.

Men så tänkte jag att det kan ju vara hur roligt som helst att se honom/dem igen! Han är ju rena geniet live, om man är liten och oförstående. Såklart.
Kommer då aldrig glömma när jag stod längst fram och rockade järnet i Hovet -03. Var nära döden när låten Fight song kom igång men fick snart en vattenflaska över mig av ordningsvakten framför mig som var bakom staketet. Petra var några meter bakom och höll på att bli ihjäl- och sönderslagen på samma gång. Haha!

När jag är ensam hemma lyssnar jag ofta på alla hans gamla skivor och jag kan ju inte sticka under stolen med att jag kan alla texter utantill. Gammalt superfan som jag varit.
Detta är något som mina göteborgsbekanta aldrig kommer tro. ;D


Han har faktiskt något bakom skallbenet - och inte bara svordommar & hat

Mitt köttfria jag

I 29 dagar har jag nu varit köttfri... lögn.
När jag satt på toppen av glaciären i Val d'isere och skulle käka min lunchpåse insåg jag att jag inte tagit en vegosallad utan en kycklingsallad. Med någon mil ner till nämaste matställe, 3500 m.ö.h och 5 timmar efter frukost var det inte riktigt läge att inte äta kände jag. Så kyckling it was.

I början av min köttfria månad var jag totalt övertygad om att jag aldrig ville äta kött igen, denna övertygelsen har nu gått över till en tvekan faktiskt. Jag är näst intill säker på att jag kommer äta kyckling i framtiden - menvadå, det är ju lika synd om fåglarna som grisar/kossorna... om inte mer? säger alla till mig då.
Det svåra är att försöka få folk att förstå att det inte är för djurens behandling som jag inte äter dem, utan för det känns naturligt för mig att inte äta dem.
Men som en av mina två vegosystrar sa: Men ät kyckling då. Varför skulle du inte äta? Klart du ska äta kyckling om du vill äta kyckling!
Och så tror jag att det blir, iaf den närmaste fortsättningen.

Femte dagen

Idag mår jag mycket bättre, inte bra, men bättre.. och det är ju positivt!
Dricker just nu te och har käkade stekta ägg. Fast föda är himla gott faktiskt!

Dessa dagar har varit fruktansvärt jobbiga. Varit dödsjuk samtidigt som jag måste jobba med jälva bsm-pärm. Men jag är nu klar och nu väntar jag bara på att bli helt frisk.
Ska faktiskt ta en promenad UTANFÖR ytterdörren idag (!).  Ska bli spännande. Sist jag gick upp för trapporna höll jag på att dö... nåja, nästan iaf.

:)

Usch

Ligger nu i soffan - för fjärde dagen i rad. Lövly. Natten har inte varit lika illa som de tre tidigare... behövde bara byta nedsvettade kläder en gång nu faktiskt! nice. Halsen och hostan är ett rent jälva helvete dock.

Saknar civilisation, ska in till stan idag och köpa hostmedicin samt springa förbi jobbet och snacka lite med chifen inför el Stockholmo.
Puss & svejs

sjukskriven veckan ut

Usch va dåligt jag mår. Har ont överallt, hostar som ett as och har febertoppar från och till som inte är att leka med.
Natten till idag var inte och leka med den heller. Jag vaknade en gång varje timma och hävde i mig vatten, bytte nedsvettade kläder och pussade på Jasper - som sov på soffan i rädlsa om att själv bli sjuk. :( Fast tur var väl det, med tanke på hur mycket jag svettades hela natten.
Dålig tajming med tanke på att jag ska på kurs i Stockholm på söndag. Att plugga står inte högst upp på önkselistan nu, men det är ett måste så jag får väl kämpa på i min takt :/



Hittade den schtek bild på mig på Fejsboken tidigare idag.


var tvungen



Val D'isére 2009

sjukast

idag är jag sjukast och orkar inte att skiva något mer än detta förtillfället.
hundratusentals bilder finns redan på fejjan, så kika där om ni vill se finfina viewer ;p

pusoshej

Home

Nu har jag kommit hem från franska Alperna! Shiet vilken resa. Skitkul :)

Imorgon kommer lite mer bilder. Orkar inte fixa allt nu.


 






Puss&hej.

Vanlig ordning

Fesfebern är på topp. Och jag är färdigpackad, tror jag. Hoppas jag :S



Pass, biljett, pengar, telefon och försäkring, allting dubbelcheckat 1000 ggr. Im loaded.
Nu kör vi. Val d'seríe here I come!

Pull & Jasper; saknar er redan.


Frankrike

Imorgon bär det av. Alperna it is.
Barabababaaa I'm lovin' it!

helvetes timman

Det finns vissa ställen och personer på jorden som glöms bort väldigt lätt. Postgatans 28 och dess personal är ett sådant ställe. Där vissa saker inte görs något åt fören det är för sent.
Som ex:
* Vilken mcd resturang har någonsin haft EN uppsättning av VÄÄÄLDIGT viktiga nycklar? - Jo, Postgatan. Såklart.
* Vad händer när dessa försvinner? - Man letar uta helvete. Och letar man i över en halv timma på 31m2 så har man LETAT.
* Well, vad gör man då? - Man ringer chifen och säger som det är. Får uppmaningen att leta vidare för det finns ingen mer uppsättning (!?!?!??!?!??!??!) WHT. VARFÖR FINNS DET INGA RESEVNYCKLAR TILL KASSORNA?!!? Undrar man då. men så är det. Postgatan 28 är stället som gud/cheferna glömde bort. Känner man ibland... Tråkigt men sant.

* Vad gör man när man letat och ringt ett par högre uppsatte människor? - man får panik och börjar gråta. Såklart. Konsigt vore annat. Går sen igenom sopsäckarna i resturangen (vilket inte är något man gärna gör. Man i panikens hetta finns ingen lag.)
* Well, inte där heller... vardådå? I soprummet med alla sopkärl. Tar på mig diskhandskar och mascaran var overall och hugger in i de mumsiga, smaskiga och göttiga sopsäckar. Och där! Som en skänk från ovan låg de. Bland alla matrester.
Jag tackade Gud och ville nästan pussa på de 8 små kletiga nycklarna.
Slutet gott, allting gott. weeeeell... Problemet kvarstår dock. En uppsättning av viktiga nycklar måste ändras på. Kosta vafan det kosta vill.
:D

Vit hall, tandis & Playstation 3

Nu är hela hallen FIN, ljus och vit! Äntligen säger jag bara. Som jag har målat... och målat... och målat. Trodde aldrig skiten skulle bli täckt.
Men vitt och jävligt fresch and go blev det! Nu är ALLA välkommna hem till oss, utan att jag ska skämmas det minst (kanske något åt fönsterkarmarna i köket men jag ska fan inte gå för långt i detta målade känner jag)

Klockan 16.30 idag infann jag mig på Folktandvården Olskroken - cred till mig! Jag var en "exemplarisk patient". Oh ja. Ingen tobak, inget daglit intag av mediciner, ingen hjärt- och kärl sjukdom, inga lagade tänder sens innan osvosv, detta redan innan undersökningen påbörjats.
Efter denna var jag fortfarande en mycket god patient som inte hade några hål alls, liiite tandsten på baksidan av en framtand men det slipades bort snart.
550 spänn gick denna 10minuter långa undersökning på. Men vad gör man inte för en tandblekning som sker i feb?! WOHO.

När jag kommit hem hade Jasper surat klart och han bestämde sig äääntligen för att gå o köpa ett Playstation 3. And off we went så att säga.

Nu sitter vi här; han med sitt playstation och jag med min trogna laptop. Top Model senare. Chillens kväll helt enkelt!


Oasis ?

S: Lyssnade du på Spice Girls när du var 8-9?
J: Haha, nehe du..
S: Vad lyssnade man annars på... fanns det typ annan musik än Spice girls?
J: Ja, jag lyssnade på Oasis.
S: OASIS? När du var 8?
J: Ja..?

Jag är fortfarande chocked, trodde alla lyssnade på Spice girl, BSB, Magnus Uggla eller systrarna Graaf liksom?

Spice Girls - Goodbye

 
Love is gonna be there for you
You'll always be someone's baby

min aggression

Jag -som många vet- har ett rätt hett temperament. Kan bli helt galet arg fort som attan men återgå till det "normala" lika fort igen.
Det har hänt en gång att jag varit så arg att jag va nära på att slå personen ifråga jag var arg på. Lyfte handen mot personens ansikte men kom till sans med en gång jag såg vad jag höll på att göra. En gång. Och denna gång skäms jag för - fortfarande.

Men häromdagen hände det igen. Jag skulle dock inte slå någon, utan kasta min dator i golvet. Jag var så sjukt nära men så tänkte jag om och lugnade ner mig i samma stund, liksom den första. Denna situationen uppstod endast för jag inte fick internet att fungera.
Internet fungerade inte!
Haha, jag skäms lite.
Men jag blir sån. Jag blir helt tokig om inte internet finns tillgängligt. Mongounge som jag är. Haha, kasta datorn i golvet bara för det krånglar lite. Insane yao.


Desperat hemmafru

Detta blir den tredje dagen jag ligger hemma och försöker bli frisk. Igår gjorde jag inte ett smack, och det roligaste som hände var min & J's tumbrottning liksom. Skrattade så jag dog. Så kul har jag haft :P
Så idag tänkte jag att jag ska minsann testa på hur det är att baka (har aldrig gjort det sens jag flyttat hemifrån - och det är fan 3 år sen).
Gav mig på scones - det lättaste man kan göra. Och ja. Jag tror nog jag kan avancera mig något, för jag är nog rätt grym på bakning!

 
Mjöl, mjölk, bakpulver, smör och filmjölk.
Nu kör vi!



Det blev en deg tillslut


Under tiden som bullsen
 var i ugnen gjorde jag såklart en smoothie



Smoothien drack jag upp innan sconesen blev klara.
Haha, men mackorna blev mycket goda iaf:)


 
Så måste jag visa något som är för högt för sitt eget bästa.

Puss&hej

månen


Världen är bra fin ändå

Himla förskylning

Imorse beställde jag biljetter till Kristinehamn för mig och Jasperson. 98kr/st! Värsta kapet!! Att vara i tid är helt enkelt the shiet. Vi åker 07.07 på morgonen men det blir värt. Lycke fyller ju sitt första år :) stora pojken ju!
Saknar dem så det gör ont. Iaf igår, riktigt ont.
Hoppas Tinuten tar sig i kragen och också kommer!!

Nu har jag en sån där kort period då jag ska göra en hel del på igen :)
 17-24 jan: Val d'Isère med snowboard och fest.
 2-6 feb: kurs i Stockholm
 6 feb: 22 bast (ångest)
 13-14: Kristinehamn, Lyckes 1 års kalas
 14-15: Karlstad, med Pullan, Marie, Jossekosse, Mäddä och Limp the pimp. Riktigt kul ska det bli!!

10:- rikare

Efter att ha försökt sova i ett par timmar kom jag på att jag hade två oskrapade lotter i jackfickan, sens promenaden förbi Coop förut. Lullade upp o skrapade dem i sängen och hoppades på att det skulle vara miljonvinst på någon av dem så jag kunde betala av mitt lån, och därmednslippa ha finans- & bostadspriskrisen i åtanke dygnet runt.
Någon miljonvinst var det inte -otippad nog- men 10:- fick jag på tialotten ändå. That's great!

Varför är jag uppe trots att klockan är 04.18? Undrar jag också. Det här med att sova är helt enkelt inte min grej. Har kommit i en fas igen antar jag. Det är nämligen 5 natten i rad som jag inte sover - förutom natten till igår då febern hjälpte mig. Gah. Blir tokig. Febern har gått ner igen och är näst intill obefintlig. Dess värre är min näsa, den är varken obefintlig eller fri från snor.. Fast vilken har man helst? Pest eller kolera.

Nu när jag har skrivit några rader och haft andra tankar en stund, ska jag ge mig på att somna igen. 1½ timmas sömn klarar man sig inte långt på.
Hej to the

slut på denna värda dag

 Under kvällens gång har jag fått en allt mer rinnande näsa och min feber har stigigt (stavas?) allt högre. Nu ska jag lägga mig. Hoppas det blir en bättre dag imorgon, både med sjukdomen och med ensamheten. Hoppas.
:/
Jälva skitpissochhelvetes dag. :(

Genialiska Greys

We all get at least one good wish a year
over the candles on our birthday, on eyelashes, luckystars
and every now and then
one of those wishes comes true

So what then
is i't so good as we hoped?
do we wish our globe ever happieness
or
do we just notised we got a long list of other wishes waiting to be wished

We wish because we need help
and we're scared
and we know we maybe asking to much 

We still wish
because somtimes
they come true


Nya Greys!

Äntligen har säsongen dragit igång i Usa igen. Härligt!
Nu ska jag mysa ner mig med glass, te, en filt och underbara Meredith, Izzie, Christina och George /co.
Min fredag är räddad! ♥

Jag har även täcknat om min Internet uppkoppling, så istället för 8 (vad det nu heter) har jag nu 10-vad det nu heter. Så avsnittet blev klart innan jag skrev klart det som står ovan. Isn't it lööövly

Förskyld och jävlig

Idag är jag ledig, imorgon är jag sjukanmäld. 2 ledig dagar i rad alltså, med förskylning och feberfrossa.. härligt! Not.
Jag med min tristess. Kommer inte att gå. Tur att jag kan fortsätta måla väggarna i hallen iaf.

Kommer nog mycket mer inlägg under dagens gång! Puss på er

Realisation på NK

I början när modekedjorna började med att marknadsföra ordet "realisation" istället för enkla rea, tyckte jag att det var fånigt och bara löjligt att något så enkelt ord skulle bli så "tillsnoffsat".
Men tyvärr har jag gått på knepet. NK är ju faktiskt liiite finare och liiite bättre än de flesta andra varuhus. Och visst känner man sig liiite viktigare när man går inne på NK och läser "Realisation 30 - 50%".

Jag föll för knepet och inhandlade ett kap på "Realisation 50%" bordet: en svart cardigan med snygg uringning från Cheep monday för 400:-. Jag har ju iofs hundra svarta cardigans... Men som sagt. Liiite lyxigare och liiiite finare är man i kläder som är på Realisation.



 


Ryck

Igår gjorde vi ett ryck här hemma och tog tag i saker som vi länge sagt att vi ska göra; ta upp en stor jälva stjärnkikare som stått i vardagsrummet på vinden, ryckt bort två fula&onödiga hyllor i hallen, slitit loss en stooor garderob från hallen och bärt/släpat in den på toan.
I detta stora ryck så fick J för sig att fixa alla milijoner sladdar som låg i ett hörm, han drog ut allting och ordnade upp det, och när jag drog igång internetet igen så funkar inte skiten och min värld gick under för ca 18h, då jag gick o köpte en ny sladd. Huxflux så fungerade det igen. Så jävla märkligt.

Åter till rycket -som fortfarande varar-, vi har kollat på lite saker som ska inhandlas på IKEA, och jag började även att måla om i hallen förut. Dock så hade jag bara en MINI-roller, på 5cm i bredd, hemma så jag orkade inte mer än detta, men nu är det igång och nu ska den fulaste färgen någonsin bort!!!!




Nu ringde min älstaste vän Petra, stan och kaffe it is! Kl 17 är det träning och kl 19 är det möte om skidresan på mcd avenyn!
Puss & hej

veggie

Min ide om att inte käka kött & kyckling denna månad går super. Det är inte alls så svårt som jag trott faktiskt! Inte det minsta. Det enda jag tror jag kommer sakna är kycklingen, det är ju så gott! Men vi får se om 26 dagar, som det är nu kommer jag inte "gå tillbaka" till köttet.
:)

Veckan som kommer:
 Idag ska jag jobba, 12-21
 tisdag: jobba 12-21
 onsdag: ledig, möte inför Alperna.. iiih, inte långt kvar! bara 12 dagar
 torsdag: 12-21
 fredag: ledig
 lördag: 12-21
 söndag: 12-20
Med andra ord så ska jag inte göra så mycket. Men inte gör det någonting, jag ska ju till Alperna nästa helg!!!!!! :D

 
Mina två väl omtalade amaryllis'ar är på väg upp igen!
Är jag inte duktig så säg. :)

Hejkon svejkon


Band of Brothers

Om ni kommer ihåg så köpte jag en DVDbox till Jasper i julklapp. Band of brothers heter den, vi har sett klart den nu och det är tamefan det bästa jag sett. I klass med Grey's Anatomy lätt!
Shiet. Jag finner inga ord. Det enda jag kan säga är SE DEN. Så otrolig bra serie. Man tror man har en aning om vad krig innebär. Men egentligen har man inte en susning. Jag har inte en susning fortfarande men ändå lite mer förståelse. Eller nej. Inte ens det.
Krig är sinnessjuk och Hitler borde inte ha födds.



Se den, 6st avsnitt á 1h. Så himla värt.
När den var slut ville jag sätta på avsnitt 1 igen för att se om hela skiten. Och det ska jag nog göra om inte allt för många dagar.

Så jälva kreativa jag!

Idag tog jag & J båten över till Haga och strosade runt där, fikade frukost och shoppade lite på Karltex, samt handlade krokar som jackhållare i den bästaste affären jag befunnit mig i! Haga Hem heter den. Hade jag verit rik hade jag köpt hela affären:)

Sen bar det in till stan och Classe Olsson som bjöd på slip-papper, skruvar, miniroller och en CD rom skiva.
När vi kom hem började jag slipa på en stor fin spegel vi fått av jaspers far. Brån tråkig svartbrun till vit, som senare blev beige.
Jag skulle kunna ha hela mitt boende i vitt och beige. Så himla fresch and go!

Som sagt, kreativ är ordet jag varit idag. :)


Stillasittande dag

Jag har så tråkigt.
Men snart ska jag på bio :) (hoppas jag) - annars blir jag nog ensam ikväll. Men what the häck. Det är ju jag som väljer det så.. Kom ju på i onsdags att jag inte gillar att vara ute o dricka längre. Så jälva boring jag är... I know. Men så är det. Och kanske kommer jag vara ett tag framöver. How knows..
Om det blir så, så ska jag ta mig till K55 och chilla med Pull lite. Hon ska jobba 19-06... Va fan är det för pass egentligen? Skulle aldrig någonsin gå med på det jobbpasset kan jag lova. Okej natt, men fan inte 11h på detta. No no.



När jag traskade till Coop imorse ramlade jag på det ishala gården här utanför. Skrek diverse olika svordomar, både på svenska och engelska.. landade helt fel med handleden som vek sig uppåt. Det gjorde rent utav skitont!! Ajj!
Efter att jag kollat om det inte var halt ute på asfalten tog jag med mig cyklen. Hoppade upp på cykeln och slet mig som fan i en sväng några kvarter bort. Rakt ner på rumpan! Det kom en förbipasserande som tyckte att jag absolut inte skulle hoppa upp på cykeln igen.
Rena rama halkbanan! Sinnes!



Slänger in en bild på när Petra for rakt in i en gran när vi åkte offpist i Sälen för några år sen.
Hejj

09.00

Nu ska jag ta en promenad till Coop och handla lite frukost. Älskar att äta frukost framför TVn med hundra saker uppdukade, även om man inte äter hälften av sakerna.
Så Coop it is. Nytt te, toapapper, Brämhults Jouice, ägg och nybakad limpa står på köplistan!

See you!

Duktiga jag

Igår var jag och den bäste på Ikea. Jag skulle byta mina lakan jag fått av mor i julklapp, och Pullan hängde med såklart... Ikea kan ju ingen jävel säga nej till. Ingen vettig sådan iaf.

Lakan blev det! Vi stod och dividerade, jämförde och resonerade en kvart över vilket av mina två favoriter jag skulle välja.
Att välja lakan tar nämligen tid, likaså gardiner. Det är inget man kan hitta sådär huxflux, utan det ska tänkas på, tänkas om och tänkas på igen.
Inget man bara hittar på 1 minut, okey?!

Ja, Ikea är ju inget heller man åker till och tror att man bara ska köpa en sak. Utan man får ju dra med sig sparkontot om man ska kunna komma därifrån. Nästan iaf... :P
 - En vit pläd köpte jag - Ling använde den gamla som säng och därmed äcklas jag ihjäl av tanken på att ha på mig den - så jag köpte en ny likadan:) fresch and go som jag brukar säga.
 - Två lös te-mojänger. De är så billiga så jag var tvungen. 5 riksdaler styck.
 - 10 små vita handdukar - jag brukar nämligen slänga de gamla när de blir skitiga, men vafan 2:- styck. Jag skulle egentligen lika gärna kunna köpa dem och slänga dem direkt. Så billiga är dom! ;)
 - Två vita dusch-handdukar. 18:-/st. Inget att diskutera!
 - Tre små söta värmeljus hållare. 5:-/st
 - 10 galgar till min galgesnåla garderob.
 - 3st matlådor
 - 3st förvaringsboxar

Allt detta gick bara på exakt 300:- (och ändå köpte jag 100:- dyrare lakan än de jag fick av mor) Så jag är nöjdnöjdnöjd.
Jasper sa att IKEA är för dig som fotboll är för mig. Vet inte riktigt om jag håller med, jag är inte lika fanatiskt i samma grad som han, men kanske inte långt därifrån.

Jag blir iaf lycklig när jag varit på Ikea och gjort mina små fynd :)

The list of 2008

Har ju hittat en sånhär rolig lista som jag såklart måste utföra i dessa tråkiga timmar.

En liten sammanfattning av 2008, here it is.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Reste utomlands utan någon av mina föräldrar var med. Hehe!

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min syster

Dog någon som stod dig nära?
Min gammelmorfar, han fyllde 91 samma dag som han gick bort.

Vilka länder besökte du?
Frankrike

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Tur i spel?

Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
14 juni

Vad var din största framgång år 2008?
Årets medarbetare på Mcd PG är det nog

Största misstaget?
Vet inte...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hade 6st urinvägsinfektioner t.o.m mitt av juni. Sen dess har jag varit kry.

Bästa köpet?
Min mobiltelefon; Samsung Touchwiz

Vad spenderade du mest pengar på?
Troligen på kaffe latte

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massor av saker! Att Petra flyttade till Gbg, Jaspers kärlek osv

Största besvikelse?
Måste nog vara när mina närmaste vänner drog till Skagern på semester och frågade inte om jag ville följa.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om år 2008?
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Var du gladare eller mer ledsen i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog mer glad 2007, men jag var inte mer ledsen 2008 liksom. Inte lika glad helt enkelt :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Hälsat på mina syskonbarn lite oftare

Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte... jobbade kanske:P

Hur tillbringade du julen?
Pappa, mamma, Tina, Amis, Helge och Lisa m. familj.

Blev du kär i år?
Ohja

Favorit program på TV?
Grey's Anatomy!!

Bästa boken du läste i år?
Läste bara En oväntad semester av Marian Keeys

Största musikaliska upptäckten?
The Kooks och Oasis

Något du önskade dig och fick?
Haha, jag måste väl svara Jasper på denna fråga. Fast jag starkt förnekade detta under tiden då vi inte var tillsammans, trots att ALLA visste att det skulle bli vi ändå. Haha.

Något du önskade dig och inte fick?
Inte vad jag kan komma på på rak arm.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jobbade 12-21. Fick många fina presenter på jobbet:) med bud o sånt! Sen sov jag hos ett häng. Haha

Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre?
Jag vill alltid tro att man alltid gör det som är bäst. Så nej.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Vet inte. Har nog inget svar på detta...

Snyggaste?
Jasper!

Sötaste?
Pullan

Vad fick dig att må bra?
Mina kära o nära såklart

Vem saknade du?
Pappa, Tina och mina syskonbarn. Under det tidiga halvåret saknade jag Petra mest

Med mitt favorit foto från 2008 avslutar vi år 2008! 
Värsta hårfärgen, champange, min käraste borttappade klockan och några kilo mindre.


Hejkon svejkon :)


Min dator dör

Min dator håller på att säcka ihop totalt. Noo. Min käraste ägodel typ... efter min lägenhet och min säng såklart.

Jag har försökt värdera mitt 2008, och jag har börjat inse att jag inte är lika ung som jag var 2007. (läs här om alla nya galenskaper jag utförde.)
2008 har varit ett hyffsat bra år. Antar jag. Jag jämför bara med 2007 och då hamnar 2008 lite i skyundan.
Skitsamma. Orka jämföra. Jag mår bra och det är väl det som gills?



Har inte berättat om min vegitarian-ide jag har fått för mig och påbörjat!
"Målet" är att jag ska vara kött/kyckling-fri hela januari ut, endast för att se om jag kan va utan.
Anledningen till att det inte skrivits om i bloggen ännu är för jag har varit lite rädd att jag skulle ångra mig o sen se ut som ett fån med kött i magen. Haha. Men min första dag gick som på smort. Vi lagade en mega stor lasange med qourn-färs i istället för köttfärs. Mycket mumsigt.
Så gör man ju faktiskt världen lite finare!

2009

Gott nytt år :)

RSS 2.0